snow wrote:pt deyseby fa-ma si pe mine sa inteleg ceva.Stiu sigur ca am o pereche DAR ei stiu sa faca nu mai prostii impreuna si nici macar urma imperechiere.Daca masculul se duce sa o pupe pe fetita ea da sa muste,iar de "spalat" asteapta unul de la altu.
Salut! bine macar ca stii ce sunt , eu una nu prea pot face diferenta intre mascul si femela la cei galbeni simpli, pt ca nu am avut niciodata specia asta in rest le-am avut aproape pe toate . am avut 9 de toate si le cam cunosc. nu cunosc perfect denumirea fiecarei mutatii in parte si de aia scriu cum ma exprim eu. am citit mutatiile dar nu sunt de acord in totalitate cu ele , deoarece dupa forum ar trebui sa aiba ochii rosii si ciocul roz si la al meu nui pomeneala de asa ceva. are ciocul si ochii inchisi la cel de acum gri. ce as vrea sa-ti zic din ce cunosc eu de la ai mei, din prima pereche pe care am avut-o, fata era normal grey si baiatul pastel silver ,. una fata era mult mai mare decat baiatul si se intampla exact acela-si lucru ca la tine. in 6 luni nu s-au apropiat deloc. baiatul canta iar femela il respingea. am schimbat baiatul si se intampla la fel, dupa care am dat-o pe ea la cineva si am luat a 2 pereche.A doua a fost din doua fete diferite una pe care o am si acum normal..... si alta era galben ca negru pe aripi si dungi pe coada. amandoua aveau dungi, dar se intelegeau si se curatau pana mi-am dat sama ca sunt fete amandoua. am schimbat-o pe cea galbena cu un baiat galben ca nu am gasit altul nicaieri si s-au acomodat in 3 luni poate mai mult. numai fata voia ciugulita ea nu il ciugulea deloc pe el , mai mult il musca cand voia si el .dupa care la o perioada de 2 sapt se si imperecheau .dar tot nu erau ff apropiati si el nu prea canta. dupa ce a murit cel galben l-am luat pe asta gri si se ciuguleau dupa 10 min. dupa 2 sapt se imperecheau si se intelegeau perfect. tot ea e cea care vrea iubita. si ea nu vrea sa-l curete. toate fetele au fost mai salbatice fata de baieti. sunt mai reci si distante.ai mei acum se calca de 3 ori pe zi , baiatul canta sau nici nu apuca sa cante ,ca ea se apropie de el si se aseaza jos cu codita in sus.el intra ff des in cuib sii canta in triluri. nu tipa si nici nu fluiera . fluiera cand o cheama la imperecheat. are diferite forme de cantat ,depinde ce vrea sa faca fata si ea face. o cheama in diferite forme. cand intra in cuib canta in triluri precum canarii si ciocneste 5 min inauntru in cuib si ea merge si sta cu el , dupa care ies amandoi. fluiera cand vrea sa stea fata la imperecheat si tipa cand vrea ca fata sa mearga sau sa zboare dupa el. cam atat ca am scris un istoric intreg. bafta. astept outele si nu mai vin. nu stau mult unul langa altul precum perusii , sunt mai distanti.
Adaugat: 25-02-2009 18:44
pt IRINEL. ia cate unul cu tine cand mergi la agatat , ii inveti trilul tau si pleci . de restul se ocupa ei . sa nu te superi cand glumesc. mai pune poze cu ei ca sunt ff draguti. pa
Adaugat: 25-02-2009 18:59
PT. NIMFA 185. cum se simte Paco? sia revenit?
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro