Va multumesc pentru aprecieri!
"Casuta" este colivia in care l-am luat pe Coco de la pet-shop, el fiind primul sosit. Nu este din lemn este o colivie obisnuita careia i-am scos peretele din spate pe care am atasat-o de colivia mare, de care am prins pe cele trei laturi ramase bucati de lambriu PVC ramase de la confectionarea partii din spate si a acoperisului volierei. Am recurs la aceasta varianta pentru ca este exasperant cat de rau pot imprastia mancarea, in felul acesta cea mai mare parte a resturilor cad in tavita de pe fundul coliviei si sunt foarte usor de curatat. Cuib o sa le fac atunci cand o sa fie cazul.
As avea o nelanurire, cum am zis pe Coco, masculul, l-am luat primul de la pet dupa care la vreo saptamana i-am luat si femela, Emy. Ei statusera impreuna la pet-shop si erau cred intr-un fel obisnuiti unul cu celalat deci pot presupune ca sunt deja o pereche, totusi imi este teama ca nu cumva sa fie mama si fiu. Coco are un comportament mai ciudat de cand i-am adus-o pe Emy, in sensul ca in loc sa se infoaie si sa se impauneze cum am citit ca ar fi normal, acesta se gudura pe langa ea de parca ar fi o pisica in calduri, se baga in ea cu capul aplecat si asteapta sa fie scarpinat cu ciocul.