Anamaria, din ce oras esti?
Printeaza niste anunturi cu poza lui, si specifica faptul ca oferi recompensa pentru cine il gaseste si ti-l returneaza (eventual precizeaza si suma , care poate fi chiar contravaloarea lui, ca sa nu il vanda altcuiva. Nu multi stiu cat valoreaza un astfel de papagal, iar la vazut sumei, probabil multi pustani vor pleca in cautarea lui).
Lipeste anunturile peste tot (prin cartier si eventual prin centrul orasului) - pe usile scarilor de bloc, pe copaci, pe locuri speciale pentru pus anunturi, pe usile petshop-urilor, pentru ca cineva il va vedea, cu siguranta. Doar ca fiind vorba de recompensa, va fi mult mai motivat sa il si prinda si sa ti-l restituie... Tu stii daca financiar iti permiti sa oferi o recompensa, dar decat sa iti cumperi altul, mai bine il recumperi pe el...
Distribuie anuntul si pe FB, pune anunturi si pe net. A mai fost un caz in urma cu vreo 2 ani, cand o fata din Cluj a pierdut un kakadu. Din cate imi amintesc, a oferit si ea recompensa si imediat a fost sunata de un domn care a gasit papagalul (nu-mi amintesc daca a si luat recompensa...).
Multa multa bafta! Din pacate, eu sunt mai sceptica in legatura cu supravietuirea lui afara pe termen lung - pentru a se hrani trebuie sa coboare iar pisicile nu-i sunt chiar prietene, pericole pot aparea de oriunde, iar iarna nu cred ca rezista la temperaturile noastre... Imi pare foarte rau, si sper din suflet sa il recuperezi!
Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster --Claudia--