denisa82 wrote:moviaqua wrote:tomanicoleta wrote:ce mi-ar place sa am unul ca el ...cand am vazut filmarea si am vazut ce dulce e imi venea sa-l pap
Eu am mai trimis tot la o fata de pe latifa "motz" de la ilfov o nimfa prin februarie
daca vrei ti l pot vinde ti l las la 250 :)daca esti interesatasi dai tu 10 lei la tren transport.Vad ca iubesti pasarile si poti fi de incredere.Sau poate stii pe cineva dar de incredere.Cred ca e o ocazie
.
pot sa te intreb fara sa te superi pe mine de ce ii cumperi si dupa vrei sa-i vinzi?ca stiu ca ai mai dat unul si dupa te-ai razgandit si l-ai luat pe rio.te rog nu te supara pe mine dar incerc sa inteleg.
Pentru ca asa sunt eu imi place sa cumpar si dupa sa dau , in general as procedesz cu orce am telefon ... dar la pasari ma gandesc ca sunt si care isi doresc si fac un bine eu mai am 3 perusi si o nimfa
cred ca o sa caut pe viitor un jako
am eu asa o placere sa vand ce am:PSper ca am fost pe inteles, si nu am de ce sa ma supar.Imi pare rau ca "motz"nu mai raspunde la telefon:( ce am primit doua 3 poze la inceput cu el si stapana...
Adaugat: 20-06-2012 13:54
Eu l am luat cu 250 de la crescator apropo am un acvariu de vanzare daca intereseaza pe cineva cu tot ce trebuie la el e ca nou scuze ca am postat aici dar poate ca sunt printre voi care si ar dori un acvariu
.
Eu in general sunt ca vremea:) e posibil sa imi iau maine nu stiu ce,intelegi?Si apoi sa ma plicitisesc sau sa il vand cuiva care isi doreste asa ceva dau un exemplu.Si poate va ganditi ca sunt un tepar, nu va inselati.Am vandut un laptop si am primit banii prin ramburs si nu numai colivii etc.:) denisa nu prea intrii pe messenger?