4,101

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

tomanicoleta wrote:

ce mi-ar place sa am unul ca el ...cand am vazut filmarea si am vazut ce dulce  e imi venea sa-l pap

Eu am mai trimis tot la o fata de pe latifa "motz" de la ilfov o nimfa prin februarie smile daca vrei ti l pot vinde ti l las la 250 :)daca esti interesatasi dai tu 10 lei la tren transport.Vad ca iubesti pasarile si poti fi de incredere.Sau poate stii pe cineva dar de incredere.Cred ca e o ocazie smile.

4,102

moviaqua wrote:
tomanicoleta wrote:

ce mi-ar place sa am unul ca el ...cand am vazut filmarea si am vazut ce dulce  e imi venea sa-l pap

Eu am mai trimis tot la o fata de pe latifa "motz" de la ilfov o nimfa prin februarie smile daca vrei ti l pot vinde ti l las la 250 :)daca esti interesatasi dai tu 10 lei la tren transport.Vad ca iubesti pasarile si poti fi de incredere.Sau poate stii pe cineva dar de incredere.Cred ca e o ocazie smile.

pot sa te intreb fara sa te superi pe mine de ce ii cumperi si dupa vrei sa-i vinzi?ca stiu ca ai mai dat unul si dupa te-ai razgandit si l-ai luat pe rio.te rog nu te supara pe mine dar incerc sa inteleg.

Max-aratinga nanday

4,103 (edited by Latifa 22-06-2012 22:43)

denisa82 wrote:
moviaqua wrote:
tomanicoleta wrote:

pot sa te intreb fara sa te superi pe mine de ce ii cumperi si dupa vrei sa-i vinzi?ca stiu ca ai mai dat unul si dupa te-ai razgandit si l-ai luat pe rio.te rog nu te supara pe mine dar incerc sa inteleg.

Pentru ca asa sunt eu imi place sa cumpar si dupa sa dau , in general as procedesz cu orce am telefon ... dar la pasari ma gandesc ca sunt si care isi doresc si fac un bine eu mai am 3 perusi si o nimfa big_smile cred ca o sa caut pe viitor un jako big_smile am eu asa o placere sa vand ce am:PSper ca am fost pe inteles, si nu am de ce sa ma supar.Imi pare rau ca "motz"nu mai raspunde la telefon:( ce am primit doua 3 poze la inceput cu el si stapana...

Adaugat: 20-06-2012 13:54

Eu l am luat cu 250 de la crescator apropo am un acvariu de vanzare daca intereseaza pe cineva cu tot ce trebuie la el e ca nou scuze ca am postat aici dar poate ca sunt printre voi care si ar dori un acvariu big_smile.

Eu in general sunt ca vremea:) e posibil sa imi iau maine nu stiu ce,intelegi?Si apoi sa ma plicitisesc sau sa il vand cuiva care isi doreste asa ceva dau un exemplu.Si poate va ganditi ca sunt un tepar, nu va inselati.Am vandut un laptop si am primit banii prin ramburs si nu numai colivii etc.:) denisa nu prea intrii pe messenger?

4,104

moviaqua wrote:
moviaqua wrote:

Eu l am luat cu 250 de la crescator apropo am un acvariu de vanzare daca intereseaza pe cineva cu tot ce trebuie la el e ca nou scuze ca am postat aici dar poate ca sunt printre voi care si ar dori un acvariu big_smile.

Eu in general sunt ca vremea:) e posibil sa imi iau maine nu stiu ce,intelegi?Si apoi sa ma plicitisesc sau sa il vand cuiva care isi doreste asa ceva dau un exemplu.Si poate va ganditi ca sunt un tepar, nu va inselati.Am vandut un laptop si am primit banii prin ramburs si nu numai colivii etc.:) denisa nu prea intrii pe messenger?

am inteles ..adica incerc sa te inteleg..eu cand imi iau un pasaroi e ca si membru familiei n-as putea sa-l dau e ca si copilul meu.dar incerc sa te inteleg.intru pe mess dar am fost plecata.sorry daca te-am suparat.

Max-aratinga nanday

4,105

eu nu as putea sa vand ,ma atasesz prea tare...
momentan eu nu am nici un banut acum(cei la care ``lucram``au dorit sa luam o pauza din motive financiare) ,desi poti fi sigur ca as fi vrut sa-l iau si sa-l iubesc ,daca aud pe cineva te contactez..
intradevar iubesc enorm de mult animalele si sunt in stare sa ma las pe mine ca sa le iau lor..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,106

de abia astept pet expo acum in week-end..poate ne intoarcem cu un fratior pentru pachi.

Max-aratinga nanday

4,107

Va multumesc!

4,108 (edited by Latifa 22-06-2012 22:44)

denisa82 wrote:

de abia astept pet expo acum in week-end..poate ne intoarcem cu un fratior pentru pachi.

asa e ca e petexpo...si eu vroiam sa vin ..

moviaqua eu iti multumesc de oferta

4,109

elekesalbert wrote:

Multumesc mult tomanicoleta . Papagalul meu Paco are doar 7 luni. :malex:

Salut vreau sa iti spun cu parere de rau ca papagalul tau nu are doar 7 luni ,cum ti sa spus ,el are cel putin 2.5 ani,deoarece lor incepe sa i se contureze gulerasul incepand cu varsta de 2 ani  sau chiar 2.5 ani .Si iti spun asta deoarece  eu am crescatorie de papagali si stiu foarte bn cand incep sa i se contureze gulerasele baietilor.
O zi buna!

Adaugat: 20-06-2012 18:12

annonimu wrote:

elekesalbert

Micul Alexander are foarte mare nevoie de jucarii.
Acesta se plictiseste foarte repede de ele, trebuie sa le schimbi regulat.

Micul Alexander este foarte activ cand o sa ajungi acasa, o  sa iti dea toata atentia lui.
Noi cand venim acasa si plecam din camera unde e el, incepe sa tipe dupa noi.... ne cauta, ne striga....chiar daca are jucarii. Atentia lui e indreptata doar spre NOI !

Dar daca TU nu ai serviciu sau scoala si iti petreci 24/24h cu el...nu ai nevoie de jucarii !

Dar aceasta specie are nevoie sa roada cate ceva.

Papagalul meu Paco are doar 7 luni. = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .

Stima

Salut.Papagalul este luat de la mine si eu stiu foarte bn ce varsta are papagalul tau.este nascul  la sf lunii ianuarie ,deci are maxin 6 luni.Iar in legatura cu gulerasul care crezi tu ca o sa ii apara asa au uni papagali dar asta nu inseamna ca incepe intradevar sa i se contureze gulerasul care apare  de regula dupa varsta de 2-2.5 ani.oricum stai linistit ca Paco este baiat si o sa vezi asta  cand va avea varsta mai sus mentionata.
O zi buna!

4,110

domnule nicolae este posibil ca papagalului meu sa-i mai apara gulerasul mai tarziu,are 2 ani facuti in mai si nu i-au iesit pufiori negri ci are o dunga gri care sa acentuat foarte tare in ultimul timp..

4,111

buna..este posibil ca la un pet-shop din constanta sa se vanda un micul alexandru cu 100 lei??..c a venitsora lu'mama la mine is mi-a zis ca era un micul alex 100 lei..si vreu sa stiu daca poate fi atat s-au nu s-a uitat i-a bine la pret  :hihi:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

4,112

mihaela111 wrote:

buna..este posibil ca la un pet-shop din constanta sa se vanda un micul alexandru cu 100 lei??..c a venitsora lu'mama la mine is mi-a zis ca era un micul alex 100 lei..si vreu sa stiu daca poate fi atat s-au nu s-a uitat i-a bine la pret  :hihi:

Nu are cum sa fie 100 ron 100 ron e o nimfa in general la petshop cat despre micul alexandru la petshop il gasesti peste 250 si cu siguranta ai sanse sa ramai sigur fara un degetel cand ajungi acasa cu el.Daca nu stiai iti spun eu ce stiu de la cei ce cresc papagali.In concluzie ce e peste nimfa iti composeaza degetul daca nu e crescut la mana,oricine e liber sa comenteze ce am zis eu aici despre papagalii pot zice maturi din petshopuri care de obicei nu sta nimeni sa ii creasca la mana nu mai precizez ca de cele mai multe ori la pet shopuri vanzatorii vandce au

4,113

nicolae wrote:
annonimu wrote:

elekesalbert

Micul Alexander este foarte activ cand o sa ajungi acasa, o  sa iti dea toata atentia lui.
Noi cand venim acasa si plecam din camera unde e el, incepe sa tipe dupa noi.... ne cauta, ne striga....chiar daca are jucarii. Atentia lui e indreptata doar spre NOI !

Dar daca TU nu ai serviciu sau scoala si iti petreci 24/24h cu el...nu ai nevoie de jucarii !

Papagalul meu Paco are doar 7 luni. = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .

Stima

Salut.Papagalul este luat de la mine si eu stiu foarte bn ce varsta are papagalul tau.este nascul  la sf lunii ianuarie ,deci are maxin 6 luni.Iar in legatura cu gulerasul care crezi tu ca o sa ii apara asa au uni papagali dar asta nu inseamna ca incepe intradevar sa i se contureze gulerasul care apare  de regula dupa varsta de 2-2.5 ani.oricum stai linistit ca Paco este baiat si o sa vezi asta  cand va avea varsta mai sus mentionata.
O zi buna!

TRebuia sa pun intre ghilimele.
"Papagalul meu Paco are doar 7 luni" = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .
De Paco al lui elekesalbert spuneam ca are peste 18 luni.

Coco al meu stiu ca are 6 luni;)Dupa comportament si statura se cam vede ca e baiat.
Multumim pentru membrul familiei noastre:)
O seara placuta!

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,114

Nu are cum sa fie 100 ron 100 ron e o nimfa in general la petshop cat despre micul alexandru la petshop il gasesti peste 250 si cu siguranta ai sanse sa ramai sigur fara un degetel cand ajungi acasa cu el.Daca nu stiai iti spun eu ce stiu de la cei ce cresc papagali.In concluzie ce e peste nimfa iti composeaza degetul daca nu e crescut la mana,oricine e liber sa comenteze ce am zis eu aici despre papagalii pot zice maturi din petshopuri care de obicei nu sta nimeni sa ii creasca la mana nu mai precizez ca de cele mai multe ori la pet shopuri vanzatorii vandce au

sunt de acord cu tine ,fara degete e putin spus,,, eu nu ma pot apropia de el, stiu ca e luat dintr-un petshop si a costat undeva la 450/500 roni acum 1,5 ani..

4,115

tomanicoleta wrote:

domnule nicolae este posibil ca papagalului meu sa-i mai apara gulerasul mai tarziu,are 2 ani facuti in mai si nu i-au iesit pufiori negri ci are o dunga gri care sa acentuat foarte tare in ultimul timp..

Buna ziua!stiti sigur ca are 2 ani ?eeste posibil ca accentuarea gulerasului gri sa fie inceputul unui guleras negru ,dar cel negru de regula apare dupa o naparlire.
O zi buna

Adaugat: 21-06-2012 09:45

annonimu wrote:
nicolae wrote:
annonimu wrote:

elekesalbert

Stima

O zi buna!

TRebuia sa pun intre ghilimele.
"Papagalul meu Paco are doar 7 luni" = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .
De Paco al lui elekesalbert spuneam ca are peste 18 luni.

Coco al meu stiu ca are 6 luni;)Dupa comportament si statura se cam vede ca e baiat.
Multumim pentru membrul familiei noastre:)
O seara placuta!

Salut, acum am inteles ce ai vrut sa spui .
O zi buna!

4,116

nicolae wrote:
tomanicoleta wrote:

Buna ziua!stiti sigur ca are 2 ani ?eeste posibil ca accentuarea gulerasului gri sa fie inceputul unui guleras negru ,dar cel negru de regula apare dupa o naparlire.
O zi buna

pai asa stim din ce ne fost spus dar si datorita inelulsului pe care scrie ( cz 505 10*)
ni sa spus ca e baietel si ma gandeam ca daca nu i-a aparut e fetita.. dar cum am spus dunga gri abia era vizibila la inceput iar de curand s-a acentuat si s-a mai ingrosat..
multumesc pentru timpul acordat

4,117

nicolae : ma bucur mult de tot ca ai inteles.

COCO , micul alex, pe care l-am achizitionat de la tine are 6 luni. e scump foc.

Recomand cu multa caldura ca toate pasarile sa fie achizitionate de la tine. Acestea sunt foarte cuminti , destepte si nu musca smile avand in vedere ca sunt crescute la mana.

Pot sa spun ca mi-ai oferit un membru al familiei smile El e copilasul nostru !

Iti multumesc inca o data pentru Cocutza  :malex:

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,118

Nu il vrea nimeni pe Rio?Ce mai face-ti?Ce mai fac Alexandrii vostri?

4,119

tomanicoleta. Pentru mine nu ar avea nici-o importanta daca este sau nu bland. Este acelasi papagal si il iubesc. Asa as proceda eu, dar, norocul a tinut cu mine si, am doi perusi care ma zapacesc zi si noapte, sunt blanzi wink. Mult succes la imblanzit !  :heart:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

4,120 (edited by Latifa 26-06-2012 22:21)

dany01 wrote:

tomanicoleta. Pentru mine nu ar avea nici-o importanta daca este sau nu bland. Este acelasi papagal si il iubesc. Asa as proceda eu, dar, norocul a tinut cu mine si, am doi perusi care ma zapacesc zi si noapte, sunt blanzi wink. Mult succes la imblanzit !  :heart:

e nici pentru mine nu conteaza ca oricum il iubesc enorm, doar e copilasul meu.. doar ca mi-ar place sa stea sa-l mangai sau sa-l pup fara sa ma faca praf..

e cineva pe aici care foloseste multivitaminico de la padovan pentru micuti?(scuze latifa pt reclama).

4,121

tomanicoleta wrote:

e cineva pe aici care foloseste multivitaminico de la padovan pentru micuti?(scuze latifa pt reclama).

Da eu folosesc asa ceva, cu ce te pot ajuta?

4,122

moviaqua wrote:
tomanicoleta wrote:

si folosec la ceva, micutul bea apa..? mi se pare ca miros urat.. si inca ceva eu pe pako nu-l vad sa bea apa.. o fi de la caldura? ca de cand au inceput caldurile nu l-am mai vazut .. stiu ca suna ciudat

4,123 (edited by Latifa 26-06-2012 22:22)

tomanicoleta wrote:
moviaqua wrote:
tomanicoleta wrote:

si folosec la ceva, micutul bea apa..? mi se pare ca miros urat.. si inca ceva eu pe pako nu-l vad sa bea apa.. o fi de la caldura? ca de cand au inceput caldurile nu l-am mai vazut .. stiu ca suna ciudat

Da asa e au un miros mai "urat"a medicamente...ce am inteles ca cica sunt bune, ca si mod de administrare eu le pun 5-6 picaturi in 50 ml de apa timp de 5 zile pe luna evident ca se va face pauza dupa aceasta luna.Din ce imi amintesc scrie pe cutiuta cand se administreaza in ce perioade, de naprlire,dupa un transoprt al pasarii in perioade de reproducere cat si de naprlire, dar sunt bune,DAR SI MAI SCUMPE DECAT SEMINTELE CICA VITAMINIZATE,o fi dar nu ma bazez pe ele.Cat despre de ce nu bea apa... chiar nu am idee ai mei beau toti si la mine e foarte cald, ieri ce a plouat putin si sa mai racorit in rest in balcon unde am perusii si nimfa se ajunge la 40 de grade, insa daca vad ca nu se simt bine ii bag in casa ,in general au apa iar se gaseste aproape in peramanenta cineva acasa sa ii stropeasca smile.Ii schimbi apa zilnic si bauiesc ca ii cureti bine adapatoarea ...?Toate cele bune!

4,124

Da asa e au un miros mai "urat"a medicamente...ce am inteles ca cica sunt bune, ca si mod de administrare eu le pun 5-6 picaturi in 50 ml de apa timp de 5 zile pe luna evident ca se va face pauza dupa aceasta luna.Din ce imi amintesc scrie pe cutiuta cand se administreaza in ce perioade, de naprlire,dupa un transoprt al pasarii in perioade de reproducere cat si de naprlire, dar sunt bune,DAR SI MAI SCUMPE DECAT SEMINTELE CICA VITAMINIZATE,o fi dar nu ma bazez pe ele.Cat despre de ce nu bea apa... chiar nu am idee ai mei beau toti si la mine e foarte cald, ieri ce a plouat putin si sa mai racorit in rest in balcon unde am perusii si nimfa se ajunge la 40 de grade, insa daca vad ca nu se simt bine ii bag in casa ,in general au apa iar se gaseste aproape in peramanenta cineva acasa sa ii stropeasca smile.Ii schimbi apa zilnic si bauiesc ca ii cureti bine adapatoarea ...?Toate cele bune!

ii schimb si spal adapatoarea de 2/3 ori pe zi,ca eu stau in permanenta cu el .. cine stie ,poate nu-l vad eu .

4,125

Asta am vrut sa zic de baut el bea cu sigurant, nu ar rezista mult pe caldurile astea.Il vezi mai "ofilit"?doar asa ti ai pune problema,parerea mea:).totusi lasa mi un id poate ne e mi usor sa schimbam informatii cu privire la papagali in general tongue