Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
moviaqua , se pot elimina , tu ai nimfa , eu am perus , dec daca perusica mea le elimina , le elimina si nimfa ta , ca e mai mare , daca ai sa intinzi cacatelul in palma , sau unde vrei tu , ai sa vezi ca le elimina , perusii mei mai inghit fie plastic din betele pe care stau , fie plastic din hranitori , iar daca e sa iau cacatelul si sa il intind in palma le gasesc acolo , crede-ma ca iti spun din propria experienta , le elimina , nu se vad in cacatel daca nu il intinzi , descompui in palma
Practic ar fi o bucatica de cauciuc cat un bob de mei.Normal ar trebui eliminat cred,asa cum elimina nisipul.Am auzit ca in cazul nisipului sau a perticelelor se elimina greu chiar dupa ani ma refer in general la pasari.Eu nu stiu cum e cu "drumul" mancarii, am gasit ceva o poza cu anatomia la papagal dar cred ca ar trebui sa fiu lamurit mai exact pun si o poza doua pentru pareri,oricum cu siguranta mai sunt care sunt interesati sau vor fi despre aceasta nelamurire.Cu respect pentru toti cei ce citesc.
Adaugat: 18-06-2012 20:48
Am uitat sa precizez daca nu ar putea ramane diferitele bucatele mici ingerate(plastic,cauciuc ,lemn etc)in peretii pipotei(gizzard)