4,076

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

elekesalbert wrote:

Si da are cercul format . Al tau cat are?

nu te supara insa eu zic ca are mai mult ..  abia incepand de la 18 luni incolo incepe sa i se formeze (cel putin asa sunt documentata eu),ink odata nu te supara pe mine.
la capitolul domesticit eu nu te pot ajuta ca eu nici macar nu pot pune pana pe pako al meu..
al meu are 2 ani si o luna inca nu are guler insa eu mai sper ca-i va aparea si va dovedi ca este baietel asa cum mi sa spus..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,077 (edited by Latifa 22-06-2012 22:39)

Am suna intr-o zi crescatorul de la Deva care mi-a vandut si mi-a spus ca are chiar 7 luni si ca este din Noiembrie 2011 m-am ingrijorat si eu in privinta cercului eu credeam ca apare doar la 3  anisori ce sa fac acum chiar nu stiu daca e adevarat ce spune acel crescator ! :malex:

Totusi al meu este bland sta pe deget, mananca din mana , ma lasa sa il mangai .  :malex:

4,078

elekesalbert wrote:

Am suna intr-o zi crescatorul de la Deva care mi-a vandut si mi-a spus ca are chiar 7 luni si ca este din Noiembrie 2011 m-am ingrijorat si eu in privinta cercului eu credeam ca apare doar la 3  anisori ce sa fac acum chiar nu stiu daca e adevarat ce spune acel crescator ! :malex:

pai asta spun si eu ca tot asa stiu de 3 ani insa ca incepe un pic mai devreme,cred ca ai un  pako de 2/3 anisori...dar hai sa mai asteptam si alte pareri

dar nu conteaza important e sa fie sanatos si sa te bucuri de el si alaturi de el.

4,079 (edited by Latifa 22-06-2012 22:39)

I-a auzi m-am uitat in poze si am vazut ca cusca lu Pako al tau e plina de jucarii nu este recomandat fiindca daca papagalul are jucariile este tentat de ele si nu se mai uita la tine dar daca nu le are atunci tot timpul este atent la tine .Paco al meu nu are jucarii si toata ziua este atent la vocea mea , la miscarile mele etc. Si inca un sfat Micii Alexanderi au nevoie de spatiu pentru a sari , zbura de pe o stringhie pe alta . Eu cred ca din aceasta cauza nu e domesticit al tau (ma refer la cea cu jucarile)

Acesta a fost sfatul meu pe care l-am citit intr-o carte (despre jucarii) dar totusi lasai cateva ca sa nu se simta singur . Al meu are doar 2 jucarii.

4,080

de jucariile alea nu mai este absolut deloc interesat..ii mai scot din ele cateodata,iar spatiu are destul pentru ca cusca fara suport are 120 cm  .deci destul de mare,de urmarit ma urmareste,face ce ii spun,mananca din mana  insa nu vrea sa-l ating, atata tot.. dar cauza ar fi ca eu cand l-am primit avea deja 1an si in perioada in care ar fi avut cea mai mare nevoie de atentie sa i se formeze caracterul el a stat singur..(l-am primit de la cineva care la cumparat de la un petshop si care defapt nu avea timp pentru el ca plecau dimineta si veneau seara) si iti dai seama ....

4,081 (edited by Latifa 22-06-2012 22:40)

Da ori cum e frumos si sa iti traiasca daca mananca din mana e un lucru mare conteaza da fie sanatos . Al meu a inceput sa spuna Paco(numele lui) .Sti cum am facut ? Deci : L-am pus pe hintuta si am repetat mult paco , paco pana cand intr-o seara stateam in bucatarie si vorbeam cu mama a inceput si el sa ciripeasca si am spus Paco si a spus si el o data foarte neclar iar apoi s-a fortat si a spus . acum isi spune zi de zi numele cand are chef de vorba.

EU ies noapte buna ne intalnim si maine si zilele urmatoare . pa  :nb:

4,082

moviaqua wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=Y77i8ebJ16E&feature=youtu.be
Aici e puiul de 1 luna si 2 saptamani- de vanzare-pret 270 ron crescut la mana

sa-i mananc eu ciocul asta dragut ,e frumos foc si zici ca latra ca un cutu mic.

Max-aratinga nanday

4,083

elekesalbert

Micul Alexander are foarte mare nevoie de jucarii.
Acesta se plictiseste foarte repede de ele, trebuie sa le schimbi regulat.

Micul Alexander este foarte activ cand o sa ajungi acasa, o  sa iti dea toata atentia lui.
Noi cand venim acasa si plecam din camera unde e el, incepe sa tipe dupa noi.... ne cauta, ne striga....chiar daca are jucarii. Atentia lui e indreptata doar spre NOI !

Dar daca TU nu ai serviciu sau scoala si iti petreci 24/24h cu el...nu ai nevoie de jucarii !

Dar aceasta specie are nevoie sa roada cate ceva.

Papagalul meu Paco are doar 7 luni. = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .

Stima

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,084

annonimu wrote:

elekesalbert

Micul Alexander are foarte mare nevoie de jucarii.
Acesta se plictiseste foarte repede de ele, trebuie sa le schimbi regulat.

Micul Alexander este foarte activ cand o sa ajungi acasa, o  sa iti dea toata atentia lui.
Noi cand venim acasa si plecam din camera unde e el, incepe sa tipe dupa noi.... ne cauta, ne striga....chiar daca are jucarii. Atentia lui e indreptata doar spre NOI !

Dar daca TU nu ai serviciu sau scoala si iti petreci 24/24h cu el...nu ai nevoie de jucarii !

Dar aceasta specie are nevoie sa roada cate ceva.

Papagalul meu Paco are doar 7 luni. = are peste 18 luni... deoarece are gulerasul format. Dupa cum spune si tomanicoleta .

Stima

subscriu

Max-aratinga nanday

4,085

Coco si prietenii lui perusii : Bibi si Piki smile :perusi:

Stau pe scara ierarhica smile) Coco :malex:  - Bibi :perus:  - Piki :perus:  big_smile

Råman un anonim.

4,086

annonimu wrote:

Coco si prietenii lui perusii : Bibi si Piki smile :perusi:

Stau pe scara ierarhica smile) Coco :malex:  - Bibi :perus:  - Piki :perus:  big_smile

o doamne spune-mi ca nu roade o bricheta in ultima poza...sunt ff frumosi

Max-aratinga nanday

4,087

nu e vorba ca o roade... dar imi fura brichetele smile
le lasa pe dulap.

tigarile , bricheta, pixurile... tot ce prinde....

e un mic furacios smile

cel mai tare e atunci cand ii mototolesc o bucata de hartie a4... si fuge cu ea in cioculet smile)

e un scump smile roade tot smile

Råman un anonim.

4,088

in primul rand, bine ai revenit denisa ,ne-a fost dor de tine,ne-ai lipisit..

anonimu puiutul tau e la fel de hot ca si al meu...deobicei cara tocmai ce nu are voie..
dar ai un papagal scump foc.

4,089

pai dupa ce fura tot ce vrea si ce nu vrea .... sta si fluiera si spune Coco smile
asta e cel mai tare smile

mai ales fericirea din ochisorii lui... e un scump smile

ma bucur ca si al tau fura... am impresia ca e un talent nativ smile sunt mici si dulci smile niste scumpi !

Råman un anonim.

4,090

da mai nou al meu pako imi fura ojele iar apoi vine si pune 2 degetele la fel ca si mine sa-i fac si lui...daca l-ati vedea....e super haios... o sa pun niste poze cand fuge cu ojele ...

imi pare rau ca nu vb si pako al meu,al tau e asa micut si deja a inceput iar al meu e  un lenes ca sa zic asa si credeti-ma ca vb foarte mult cu el,as putea spune ca vb continuu..

4,091

sincer imi pare rau ca al tau nu poate sa vorbeasca ....

sincer nu ne-am asteptat sa isi cunoasca numele....

nu am facut deloc antrenament cu el

doar cateva zile cu un telefon cu un mesaj inregistrat... mai mult spunea Coco

Coco vorbeste doar cand e putin nervos, vorbeste mai mult la telecomanda, deoarece ii place sa roada butoanele si noi nu il lasam.

Daca incepe sa se certe cu jucariile e pericol, fluiera si spune Coco continuu ...

eu sper sa inceapa sa ma strige pe nume smile

o sa il inregistrez , sa va arat cum spune Coco smile

urmeaza smile

Råman un anonim.

4,092

te asteptam cu fulmuletul...
si pako e pericol cand se supara pe jucarii ,tipa si le bate, mai ales un glob de plastic pe care la furat de la brad de craciun ..
sunt uimitori cand vezi cate pot sa faca... mie una imi insenineaza ziua cand face cate ceva si abia astept sa ma lase sa-l ating,sa-l aud ca vorbeste .. poate o sa am noroc in viitor.

4,093

tomanicoleta wrote:

te asteptam cu fulmuletul...
si pako e pericol cand se supara pe jucarii ,tipa si le bate, mai ales un glob de plastic pe care la furat de la brad de craciun ..
sunt uimitori cand vezi cate pot sa faca... mie una imi insenineaza ziua cand face cate ceva si abia astept sa ma lase sa-l ating,sa-l aud ca vorbeste .. poate o sa am noroc in viitor.

nico incet dar sigur

Max-aratinga nanday

4,094

Rio se gandeste daca sa mai plece sau nu de la mine ma intreaba mereu daca mai vreau sa fiu prietenul lui mulumim pentru aprecieri.!

4,095

asa e denisa ..

4,096

Ne am pus si noi la somn ca baietii cuminti ca maine sa fim odihniti si sa ne mai jucam.Noapte buna la toti verzisorii si stapanilor

4,097

Buna albert ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul si ai devenit membru www.4animale.ro :bravo:  vreau sa iti spun ca ar fi foarte bine sa ii dai lui Paco Vita-Plus pentru pasari exotice si cand e stresat ca acum dar si cand isi schimba penele.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,098

Rio se gandeste daca sa mai plece sau nu de la mine ma intreaba mereu daca mai vreau sa fiu prietenul lui mulumim pentru aprecieri.!

rio este papagalul de o luna nu,sper sa nu gresesc.. la cat  de dulce e .. ar fi pacat sa-l dai..

4,099

tomanicoleta wrote:

rio este papagalul de o luna nu,sper sa nu gresesc.. la cat  de dulce e .. ar fi pacat sa-l dai..

Da exact el este Rio si are 1 luna si 2 saptamani.Daca nu apare nici un cumparator pana la sfarsitul lunii nu il mai dau si ramnem aici printre voi,eu si Rio smile Va salutam!

4,100

ce mi-ar place sa am unul ca el ...cand am vazut filmarea si am vazut ce dulce  e imi venea sa-l pap