3,401 (edited by suana 16-06-2012 16:59)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Am observat ca le place sa se ascunda.Si Alexi intra pe dupa jucarii sau pe dulap dupa vaze.
Papam paste si morcovel.... :malex:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0074-2.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0085.jpg

Si aproape avem coditza lunga... :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0093.jpg

Pupam cioculetzele mari :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,402

Am observat ca le place sa se ascunda.Si Alexi intra pe dupa jucarii sau pe dulap dupa vaze.
Papam paste si morcovel.... :malex:

Pupam cioculetzele mari :pup:

ce dulce e .pup cioculet.
de unde ai luat playstad-ul ? imi place mult.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,403

L-a mesterit sotul meu....E al doilea,primul copacel l-am facut prin 2002,dupa ce am luat prima nimfa,pe Hanny.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,404 (edited by iloveanimals 16-06-2012 19:15)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BQ1ycFYGnf4&feature=youtu.be[/youtube]
Poftim videoclipul, dar se pare ca nu mai e disponibil.  sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

3,405

Te salutam Anamaria, atat pe tine, cat si pe ceilalti. Ma mir ca a durat atat perdeaua. A mea este toata ciuruita. Cand se supara se duce la perdea (unde ajunge o crenguta), o trage cu gheruta si o gaureste pentru ca stie ca nu are voie. THEO astazi a facut baie (intr-un vas mare amenajat peentru ea), intamplator era pe masa un prosopel, a iesit si a inceput sa se stearga pe el (s-a pus ca o closca si se misca dupa care si-a sters si gherutele), iar intra, iar se stergea si asa a tinut-o aprox.20 min. Dar cel mai dulceeeeeeee moment a fost cand am revenit eu acasa dupa 5 zile. M-a pupat, nu exagerez, minute in sir si m-a studiat din cap pana in picioare. A fost tare fericita. In rest este o cumintica cu program de somn dupa-amiaza de la 12.30 la 15.30. SUNT TARE MANDRA DE EA.

3,406

cred ca iti vine sa o papi..
toti suntem mandri de puiuti nostri oricum ar fi ei si ce ar face, ne inveselesc zi de zi viata

3,407 (edited by Latifa 17-06-2012 19:47)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tpZL8yFiURA&feature=youtu.be[/youtube]
iti multumesc pentru ajutor
am obs ca nu se deschide si l am reincarcat sper ca acum e ok,eu il pot vedea pe youtube http://youtu.be/tpZL8yFiURA
pupam si revenim cu filmulete mai bune :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,408

Kriss, e un scump motzatul tau! Parca e fratele lui Coco al meu (si tizul sau, avand acelasi nume): cam aceleasi cuvinte le spune, miauna, seamana si vocea - unii au vocea mai robotizata, ai nostri o au de copil.

Ma mir ca sta sa il filmezi, al meu are draci cand vede aparatul. Eu trebuie sa il duc in camera lui , sa il asez pe mobila undeva mai in spate sa nu mearga sa-l rontaie, apoi sa il pupacesc sa uite ca am pus aparatul, si ies asteptand ca reinceapa sa vorbeasca.

Pupam cioculetele!  :pup:

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

3,409

WoW,kriss :wow:  E un dulce :heart:  Sa-ti traiasca!Cat timp a durat pana a zis primul cuvant?Si de cate ori pe zi ii faci o "sedinta de vorbire"?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,410

kriss eram femecata doar ce vedeam din poze insa acum sunt inebunita,e fermecator,adorabil si frumos., mor cand il aud cum vorbeste.. il ador,,,as da orice sa am si eu.

3,411

va multumim tuturor pt cuvintele frumoase....ce sa zic noroc ca am schimbat aparatul foto- primul sunet este de la el cd ii faceam foto,si la celalat aparat se oprea din vorbit...acum ama schimbat maraca si se pare ca o accepta foarte bine (glumesc)
Coco avea 3 luni cand l am cumparat prima zi a stat in colivie de a doua zi gata mereu pe colivie,a 3 zi deja pe umarul meu...dupa o luna deja colivie de voiaj si deja zice a coco...acum vorbeste aproape non stop...si nu glumesc putine sunt momentele cand sta si el linistit ,in rest nu e mofturos deloc,mananca orice adora carnea de pui,pastele si binenteles orice vede ca mancam noi...in rest cred ca e inutil sa va spun cate prostioare mi a facut de la tastatura unui lapetop cumparat de o saptamana la cabluri roase,perdele ,plusurii fara ochi sau nas etc etc si daca n ati avea poate nu m ati crede cu toate astea eu il ador
Pupicei tuturor si cu prima ocazie cand ii voi mai putea atrage atentia o sa mai facem un filmulet :malex:

3,412

salut. au mai crescut un pic si au inceput sa manance singuri,mar,  morcov,banana,seminte inmuiate  etc. sunt foarte blanzi si au 7 saptamani.

3,413

nicolae wrote:

salut. au mai crescut un pic si au inceput sa manance singuri,mar,  morcov,banana,seminte inmuiate  etc. sunt foarte blanzi si au 7 saptamani.

ce micuti sunt si frumusei...
daca mi-as permite as cumpara fara sa mai stau pe ganduri..imi doresc enorm insa din pacate acum nu se poate ,poate pe viitor ...
sa va traiasca ca sunt minunati..

Adaugat: 18-06-2012 16:06

kriss wrote:

va multumim tuturor pt cuvintele frumoase....ce sa zic noroc ca am schimbat aparatul foto- primul sunet este de la el cd ii faceam foto,si la celalat aparat se oprea din vorbit...acum ama schimbat maraca si se pare ca o accepta foarte bine (glumesc)
Coco avea 3 luni cand l am cumparat prima zi a stat in colivie de a doua zi gata mereu pe colivie,a 3 zi deja pe umarul meu...dupa o luna deja colivie de voiaj si deja zice a coco...acum vorbeste aproape non stop...si nu glumesc putine sunt momentele cand sta si el linistit ,in rest nu e mofturos deloc,mananca orice adora carnea de pui,pastele si binenteles orice vede ca mancam noi...in rest cred ca e inutil sa va spun cate prostioare mi a facut de la tastatura unui lapetop cumparat de o saptamana la cabluri roase,perdele ,plusurii fara ochi sau nas etc etc si daca n ati avea poate nu m ati crede cu toate astea eu il ador
Pupicei tuturor si cu prima ocazie cand ii voi mai putea atrage atentia o sa mai facem un filmulet :malex:

asteptam,adica cel putin eu astept cu nerabdare urmatorul clip..

3,414

ce frumusel ee! :hihi:

nicolae wrote:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

3,415

Va salutam pe toti. Spuneti-ne, si noua,  cum faceti fata caldurilor (ma refer la frumusei)? Vi se intampla ca cei micuti sa aiba perioade in care nu mananca, ca de obicei? (in rest este super ok). Este vesela, se joaca, dar nu prea mananca. Oare o fi de la caldura? Multumim

3,416

veronica1 wrote:

Va salutam pe toti. Spuneti-ne, si noua,  cum faceti fata caldurilor (ma refer la frumusei)? Vi se intampla ca cei micuti sa aiba perioade in care nu mananca, ca de obicei? (in rest este super ok). Este vesela, se joaca, dar nu prea mananca. Oare o fi de la caldura? Multumim

chiar asteptam sa mai scrie cineva pe aici...

da se poate sa fie de la caldura ca si la noi,asa cred eu
saraci se vede ca le este cald ca si noua ca sta cu gurita deschisa

3,417

Da si aici este foarte cald ,coco isi face baica in asa zisa lui piscina cam de 2 ori pe zi,el papa dar apa nu l vad deloc ca bea ,nici dupa coca cola nu se mai da in vant si este si extrem de agitat....speram sa treaca ca paraca s a suparat Dumnezeu pe noi
pupici

3,418

kriss wrote:

Da si aici este foarte cald ,coco isi face baica in asa zisa lui piscina cam de 2 ori pe zi,el papa dar apa nu l vad deloc ca bea ,nici dupa coca cola nu se mai da in vant si este si extrem de agitat....speram sa treaca ca paraca s a suparat Dumnezeu pe noi
pupici

kriss credeam ca am inebunit eu, ca nici pe micul alex al meu nu-l vad deloc ca bea apa.. ma gandeam ca are ceva sau ca nu sunt eu atenta si nu-l vad..

3,419

Sa va dau o veste proasta, nu il mai am pe polii  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: , mi la pierdut sotul meu , m.am imbolnavit va jur , plang intruna, l.am gasit langa mine la o fabrica de bere era sus pe o cladire foarte inalta , am strigat la el , a carait la mine si a zburat inapoi cum ar fii catre mine dar deunde nu sa mai intors , sotul meu a facut o experienta de l.a costat pierderea lui , si suferinta mea pt el,ia dat drumul in curte unde stam noi sub vie , ca a zis ca nu pleaca, si topaia pe noi , cand la mine cand la el cand pe colivie , si apoi sotul meu a plecat ca a a vut treaba , cum a iesit pe poarta cum a zburat si polii dupa el , eu i.am zis sa nu ii dea drumul si nu m.am gandit ca o va face, cand l.am vazut inafara coliviei am incremenit, nu am vrut sa il sperii , am incercat sa il iau cu binisorul sa il bag inapoi dar deunde nu a vrut sub nici o forma, sunt daramata , daca ma credeti cu el nu vb deloc , mi.a zis ca imi 2 numai sa nu mai fiu suparata dar eu il vreau pe polii nu vreau altul,  :cry:  :cry:  :cry: , nu stiu daca intelege cineva durerea mea dar a fost pt mine ca un copil pe care l.am crescut sufar enorm mai ales cand vin acasa si este liniste deplina in casa , si noaptea aud caraitul lui , nu cred ca  va mai venii inapoi, i.am scos colivia afara in mijlocul curtii ca sa o vada daca mai trece pe aici si pomul lui, am ramas tampita cand am vazut ca nu vine la mine cand l.am strigat nici la mine nici la el , si parea atat de vesel el si cum facea in aer nu va venea sa credeti parca si.ar fii luat larevedere de la noi , ce sa va mai zic ca nu mai am cuvinte si sunt daramata de durere , ma voi duce si in targuri ca poate lo prinde cineva si il vinde si poate il gasesc ceea ce este putin probabil, macar incerc sa fac tot posibilul sa il gaasesc cat pot , stiu ca sansele de al gasii sunt foare mici dar macar incerc , va multumesc la toti ce.i care ati fost alaturi de mine in special lui suana care mi.a dat sfaturi  in privinta de al creste pe polii si la ceilalti sa aveti mare  grija de ei si sa nu faceti ce a facut sotul meu niciodata , ca patiti ca mine suferiti enorm , ieri era sa ajung la spital de rau ce mi.a fost , si azi il cautai prin zona dar nici un semn de el cine stie unde so fii dus, nu imi este decat sa nu moara daca l.ar fii prins cineva macar sa aiba grija de el cum am avut eu , mi.e de ereti sa nu il manance , nu stiu daca se va obijnuii sa se hraneasca singur , ce sa va mai zic ca nu mai stiu va pup dulce si aveti grija de ei  :cry:  :cry:  :cry:  sad  sad

3,420

Imi pare rau sa aud asa ceva, nu am MA dar am 2 perusi... si eu mi-am pierdut perusul si o saptamana nu am mai fost om.mi-e si acum dor de el.... Sincer imi pare rau si inteleg prin ce treci sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

3,421

anamaria imi pare enorm de rau sa aud asa ceva.. nici nu vreau sa-mi imginezi cat suferi si nici nu vreau sa ma gandesc la saracutul :malex: .. chiar mai facut sa plang,ma intristat enorm pe mine vestea ,darmite pe tine

3,422

Anamaria, IMI PARE TARE RAU. M-ai socat, nu imi vine sa cred. Te inteleg, pentru ca si eu am pierdut-o pe THEO pentru 15 minute (norocul nostru ca s-a lovit de un copac, a cazut, au luat-o niste copiii  si a inceput sa tipe, iar sotul meu a auzit-o). M-am jelit de numai stiam de mine. Iti doresc sa treci cu bine peste acest necaz. Te pupik

3,423

va multumesc mult pt incurajari , ce sa va zic , azi era sa fac 2 accidente cu masina cu ochii pe sus dupa polii , nu mai am curajul sa imi mai cumpar unul ca eu ma atasez foarte tare de animale si numai eu stiu cat sufar , este foarte greu sa stai in casa cand stii ca inainte te astepta cineva acasa , va pup dulce si multumesc din suflet pt incurajari  sad  sad  :cry:  :cry:

3,424

anamarialaura wrote:

va multumesc mult pt incurajari , ce sa va zic , azi era sa fac 2 accidente cu masina cu ochii pe sus dupa polii , nu mai am curajul sa imi mai cumpar unul ca eu ma atasez foarte tare de animale si numai eu stiu cat sufar , este foarte greu sa stai in casa cand stii ca inainte te astepta cineva acasa , va pup dulce si multumesc din suflet pt incurajari  sad  sad  :cry:  :cry:

suntem alaturi de tine.. si eu as muri daca l-as pierde pe pako, sunt ca si un copii ,membri unei famili.
daca nu-l gasti tu ,macar sa-l gaseasca cineva care sa aiba grija de el,chiar daca nu ti l-ar inapoia... sincer nu te cunosc nici pe tine nici pe  :malex:  tau insa jur ca sufar si chiar ma apucat plansul cand am citit mesajul tau.. eu sunt foarte miloasa cu toate animale,

3,425

mersii mult tomanicoleta esti o dulce mersii mult te pupik