Sa va dau o veste proasta, nu il mai am pe polii :cry: :cry: :cry: :cry: , mi la pierdut sotul meu , m.am imbolnavit va jur , plang intruna, l.am gasit langa mine la o fabrica de bere era sus pe o cladire foarte inalta , am strigat la el , a carait la mine si a zburat inapoi cum ar fii catre mine dar deunde nu sa mai intors , sotul meu a facut o experienta de l.a costat pierderea lui , si suferinta mea pt el,ia dat drumul in curte unde stam noi sub vie , ca a zis ca nu pleaca, si topaia pe noi , cand la mine cand la el cand pe colivie , si apoi sotul meu a plecat ca a a vut treaba , cum a iesit pe poarta cum a zburat si polii dupa el , eu i.am zis sa nu ii dea drumul si nu m.am gandit ca o va face, cand l.am vazut inafara coliviei am incremenit, nu am vrut sa il sperii , am incercat sa il iau cu binisorul sa il bag inapoi dar deunde nu a vrut sub nici o forma, sunt daramata , daca ma credeti cu el nu vb deloc , mi.a zis ca imi 2 numai sa nu mai fiu suparata dar eu il vreau pe polii nu vreau altul, :cry: :cry: :cry: , nu stiu daca intelege cineva durerea mea dar a fost pt mine ca un copil pe care l.am crescut sufar enorm mai ales cand vin acasa si este liniste deplina in casa , si noaptea aud caraitul lui , nu cred ca va mai venii inapoi, i.am scos colivia afara in mijlocul curtii ca sa o vada daca mai trece pe aici si pomul lui, am ramas tampita cand am vazut ca nu vine la mine cand l.am strigat nici la mine nici la el , si parea atat de vesel el si cum facea in aer nu va venea sa credeti parca si.ar fii luat larevedere de la noi , ce sa va mai zic ca nu mai am cuvinte si sunt daramata de durere , ma voi duce si in targuri ca poate lo prinde cineva si il vinde si poate il gasesc ceea ce este putin probabil, macar incerc sa fac tot posibilul sa il gaasesc cat pot , stiu ca sansele de al gasii sunt foare mici dar macar incerc , va multumesc la toti ce.i care ati fost alaturi de mine in special lui suana care mi.a dat sfaturi in privinta de al creste pe polii si la ceilalti sa aveti mare grija de ei si sa nu faceti ce a facut sotul meu niciodata , ca patiti ca mine suferiti enorm , ieri era sa ajung la spital de rau ce mi.a fost , si azi il cautai prin zona dar nici un semn de el cine stie unde so fii dus, nu imi este decat sa nu moara daca l.ar fii prins cineva macar sa aiba grija de el cum am avut eu , mi.e de ereti sa nu il manance , nu stiu daca se va obijnuii sa se hraneasca singur , ce sa va mai zic ca nu mai stiu va pup dulce si aveti grija de ei :cry: :cry: :cry: