Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
polii meu incepe depinde de la 8:00 sau 8:30 , chiar daca ii acoprit , incepe prima data incet :cucuuu, pupa mama baiatul, face polii nani, iubitul meu tot ce stie apoi daca vede ca nu te duci sa il descoperi incepe mai tare , si mai tare si daca vede ca nici atunci nu il descoperi incepe sa traga de jucarii si lle izbeste de colivie ,si la certat tipa mai tare decat mine haha sunt niste dulci va pupik dulce pe cioculetele mari
a era sa uit , stiti ce mi.a facut polii duminica?ce credeti?a fost tare agitat toata duminica nu stiu de ce ma rog au si ei momentele lor, mi.a chirait in cap de ma inebunit, l.am bagat in colivie si mai tare , tragea de toate jucariile si tipa intruna ca prostanacul, m.am dus la el sa ii pun oglinda inafara colivie sa nu o mai zdrangane, cand am bagat mana la el ma muscat atat de tare incat mi,a venit sa ii dau una de cred ca il aveam pe constiinta , ma durut in ficat,probabil unde lam certat pe zii ma tinut minte , noroc ca m.am abtinut sa nu il pocnesc, si a doua zii de dimineata cand lam descoperit ce credeti nu mai vroia sa mi se puna in palma sa iese afara dadea sa ma muste, dar intr.un final l.am luat cu binisorul si sa urcat si ne.am impacat pana in cele din urma asa ca nu prea trebuie certati ca te tin minte asa cred eu dupa reactia lui polii meu va pup