4,051

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Ti-am trimis eu.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

4,052

Mama, ce nebunie e cu hamul:))

4,053

hei si mie nu-mi da nimeni link-ul ??? sad  sad

Adaugat: 11-06-2012 13:32

denisa82 wrote:

poze de azi cu pachi...sunt un pic neclare ca ne speriem rau de blitz si nici nu vreau sa-i bag lumina in ochi

doamne ce baietel adorabil si frumos.. imi vine sa-l pap.. pup cioculet si pup si stapana

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,054

niste poze noi cu Paulie  sper ca va place

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,055

patriciuca wrote:

cum sa nu ne placa..eu un dulce ca toti alexei.

Adaugat: 11-06-2012 23:06

cine sa apucat de ham-uri? sunt prima cumparatoare chiar daca nu stiu ce sanse am sa-l folosesc cu al pako la cat de salbatic e ..

4,056

tomanicoleta wrote:
patriciuca wrote:

cum sa nu ne placa..eu un dulce ca toti alexei.

multumesc si ai drepta toti alexei sunt super

Adaugat: 12-06-2012 12:24

daca va intereseaza am cautat pe net schite pentru un spatiu de joaca pt papagali si am creat pt Paulie un topogan cu scara si suport si mi-a luat doar jumatate de ora am sa pun si niste poze dar un pic mai tarziu

Adaugat: 12-06-2012 12:27

Pozele

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,057

patriciuca wrote:

Pozele

O sa iti roada topoganul smile) Gndestete la alt material in loc de carton:D, ai putea sa inlocuiesti cu  doua tije la care pui niste segmente din sarma ... o scarita ceva:)Totusi e un inceput :)Eu personal nu m am apuat de ham dar ce tu vrei sa iti cumperi:O?

4,058

trimite-mi si mie lin-kul :heart:

zucchina wrote:

Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.

Animalele sunt lumea mea! :heart:

4,059

mihaela111 wrote:

trimite-mi si mie lin-kul :heart:

zucchina wrote:

Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.

Ti  am trimis eu mihaela linkul

4,060 (edited by Latifa 15-06-2012 11:20)

kk cine mai vrea sa spuna ca il trimit

Adaugat: 14-06-2012 11:49

www.shoogle.ro/cauta__loc-de-joaca-din-lemn-pentru-papagali aici sunt doar niste modele eu dupa ele m-am luat

Adaugat: 14-06-2012 12:07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GCGhDYefYFI&[/youtube]

4,061

Denisa de unde cumperi jucarioarele??

Sa-mi trimiteti si mie linkul pentru ham va rog.

poop la toti

4,062

clau1972 wrote:

Denisa de unde cumperi jucarioarele??

Sa-mi trimiteti si mie linkul pentru ham va rog.

poop la toti

Ai mesaj privat clau!Care sa apucat de ham ?

4,063 (edited by Latifa 15-06-2012 11:22)

zucchina A scris:
Dati-mi si mie linkul pentru ham va rog frumos!!! 
e linkul pentru ham va rog !!!

4,064

damil plz

4,065

patriciuca daca ii fac topoganul pe care l-ai creat tu smile Coco o sa zboare cu el smile)

oricum interesant.

denisa astept PM pentru jucarioare.
multumesc mult

Adaugat: 15-06-2012 23:06

ieri l-am scos pe Coco in curte ( in colivie ...pana o sa reusesc sa ii fac hamul  :malex: smile

a avut si o mica vizita de la o pisica , a reactionat foarte repede ... smile

trebuie sa il inregistrez cand are chef de vorba smile e un dulce cand spune Coco !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,066

annonimu wrote:

ieri l-am scos pe Coco in curte ( in colivie ...pana o sa reusesc sa ii fac hamul  :malex: smile

a avut si o mica vizita de la o pisica , a reactionat foarte repede ... smile

trebuie sa il inregistrez cand are chef de vorba smile e un dulce cand spune Coco !

se vede ca ii place ...si al meu sta afara pe terasa in fiecare zi de la 11 la 19/20 seara..
eu il tin mai sus(ca asa e proiectata colivia),nu-l las asa jos ca-mi e frica....

ai un baiatel frumos foc. sa-ti traiasca. :hug:

4,067

ms Nicoleta

dar degeaba il urc  pe o masa sau ceva smile pisica pe masa ajunge repede smile
am grija de el...o sa fiu mai atent cand o sa il scot afara , sa nu mai am surprize.

Faza cea mai tare e ca pisica s-a speriat de el , Coco a "ciripit" foarte urat la el, iar pisica a luat-o la goana !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,068

Eu am un pui de o luna pe care il cresc la seringa:D A venit cineva si am vandut pe cel pe care il aveam dar m am razgandit si mi am luat altul.Oare poate inghiti o bucatica de plastic sau cauciuc cat un bob de mei?Se elimina sau ramane in pipota?

4,069

Am si eu o intrebare:mai pot gasi acum pui de micul alexandru crescuti la mana de maxim 3 luni? dak stiti pe cineva care mai are va rog sa ma ajutati.multumesc

4,070

nirolf ai un MP.

4,071 (edited by Latifa 22-06-2012 22:27)

nirolf wrote:

Am si eu o intrebare:mai pot gasi acum pui de micul alexandru crescuti la mana de maxim 3 luni? dak stiti pe cineva care mai are va rog sa ma ajutati.multumesc

nirolf vezi ca ai mp puiul este baiat 100% daca are importanta

Adaugat: 19-06-2012 18:07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y77i8ebJ16E&feature=youtu.be[/youtube]
Aici e puiul de 1 luna si 2 saptamani- de vanzare-pret 270 ron crescut la mana

4,072

aoleu cat de dulce e... si ce de talente face el acolo.. e frumos .

4,073

Buna!Sunt nou aici si am un papagal micul alex paco.El este frate cu papagalul Patriciucai Paulie.Cand l-am lasat la ea s-a stresat si acum ii cad penele i-am dat niste vitamine si si-a revenit putin dar nu de tot ce sa ii mai dau? smile

4,074

elekesalbert wrote:

Buna!Sunt nou aici si am un papagal micul alex paco.El este frate cu papagalul Patriciucai Paulie.Cand l-am lasat la ea s-a stresat si acum ii cad penele i-am dat niste vitamine si si-a revenit putin dar nu de tot ce sa ii mai dau? smile

in primul rand bun venit si tie si lui pako. ce varsta are ca vad ca are gulerul format sau gresesc...
iar sa-si revina,fructe,legume si multa afectiune.

4,075 (edited by Latifa 22-06-2012 22:29)

Ceao! Imi puteti da sfaturi despre cum sa imi fac papagalul mai domesticit? Pls ... el este domesticit doar pe jumatare : mananca din mana , da labuta , sta la mangaiat. Dar vreau sa stiu cum sa fac sa vina la mine!!!                                                                                                                       

Multumesc mult tomanicoleta . Papagalul meu Paco are doar 7 luni. :malex:

Si da are cercul format . Al tau cat are?                                                                                                                                                        I love my animals : :malex:   :caine:  !!!!