4,026

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

moviaqua wrote:

Cateva poze cu puiul de vanzare,il dau pentru ca doresc sa imi iau o pereche de rossela rubino

ce frumos este  :malex: .. :hug:

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,027

Buna! Eu sunt noua pe aici si inca nu am micul alexander ci doar un perus momentan dar am o intrebare pentru moviaqua, de unde ai luat cusca si cat a costat ? Ma intereseaza pentru caci si eu vreau sa-mi iau  un micul alexander dar prin toamna dupa ce vin din concediu.Si e superb puiul tau , pacat ca vrei sa-l vinzi !

4,028

mirela72 wrote:

Buna! Eu sunt noua pe aici si inca nu am micul alexander ci doar un perus momentan dar am o intrebare pentru moviaqua, de unde ai luat cusca si cat a costat ? Ma intereseaza pentru caci si eu vreau sa-mi iau  un micul alexander dar prin toamna dupa ce vin din concediu.Si e superb puiul tau , pacat ca vrei sa-l vinzi !

Buna.Voliera se numeste Liana,am comandat o de pe net,insa era ultima la pretul de 675 lei plus 20 lei pentru transport.Am gasit o la cel mai mic pret noua,sigilata, a trebuit sa o montez eu dupa plan.De aici am cumparat-o dar era ultima sau probabl una a fost.Peste tot am gasit o mult peste 675 lei.Acum vad ca au modificat pretul transportului.Il vand pentru ca vreau sa imi iau o pereche de rossela.Daca esti interesata vorbim si ti l pot trimite,nu cred ca in toamna gasesti pentru ca de obicei acesta este sezonul lor din cate stiu eu.Toate cele bune si sanatate voua si pararilor voastre indiferent de specie
Uitasem de adresa http://www.animaniashop.ro/produs.php?id=1297

Adaugat: 09-06-2012 15:55

moviaqua wrote:
mirela72 wrote:

Buna.Voliera se numeste Liana,am comandat o de pe net,insa era ultima la pretul de 675 lei plus 20 lei pentru transport.Am gasit o la cel mai mic pret noua,sigilata, a trebuit sa o montez eu dupa plan.De aici am cumparat-o dar era ultima sau probabl una a fost.Peste tot am gasit o mult peste 675 lei.Acum vad ca au modificat pretul transportului.Il vand pentru ca vreau sa imi iau o pereche de rossela.Daca esti interesata vorbim si ti l pot trimite,nu cred ca in toamna gasesti pentru ca de obicei acesta este sezonul lor din cate stiu eu.Toate cele bune si sanatate voua si pararilor voastre indiferent de specie

Uitasem de adresa http://www.animaniashop.ro/produs.php?id=1297

4,029

Tocmai i-am comandat jucaria asta de pe net..nu de la noi, din uk..de abia astept sa vina...

Max-aratinga nanday

4,030

denisa82 wrote:

Tocmai i-am comandat jucaria asta de pe net..nu de la noi, din uk..de abia astept sa vina...

ce frumoasa e ... cat te costa cu tot cu transport ?

am vazut si eu la petshop-ul din carrefour feria sipirala da e imbracata in carpa colorata foarte frumoasa..

4,031

de unde pot comanda ham pentru papagali?

4,032

ham poti sa cumperi de pe ebay, cea mai ieftina e in jur de 30 de dolari

4,033

denisa82 wrote:

ma costa 4 lire cu totul adica vreo 20-25 ron.nu mi se pare scumpa deloc

Adaugat: 09-06-2012 18:45

moviaqua wrote:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6406&rt=nc&_nkw=bird%20harness&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1

Max-aratinga nanday

4,034

denisa82 wrote:
moviaqua wrote:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A6406&rt=nc&_nkw=bird%20harness&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&_pgn=1

Pe viitor poate ma ajuti sa comand un ham big_smile am un vecin care are si el micul alex si i am zis ca este asa ceva pentru papagali  si mia zis sa ma uit sa vad big_smile ms mult pt link

4,035

moviaqua wrote:
denisa82 wrote:
moviaqua wrote:

Pe viitor poate ma ajuti sa comand un ham big_smile am un vecin care are si el micul alex si i am zis ca este asa ceva pentru papagali  si mia zis sa ma uit sa vad big_smile ms mult pt link

sigur, cu multa placere. smile

Max-aratinga nanday

4,036

Denisa,ai un card special sau cum ? si eu voiam sa iau lucruri de pe e-bay dar costau transportul de te rupea (de n ori mai mult decat produsul) ...

- Bianca

4,037

biancadumi wrote:

Denisa,ai un card special sau cum ? si eu voiam sa iau lucruri de pe e-bay dar costau transportul de te rupea (de n ori mai mult decat produsul) ...

nu am un card special ci un cont de paypal unde bag bani..si da la unele transportul e mai scump decat obiectul in sine..trebuie sa te si uiti de unde sunt trimise ..uk,us,china

Max-aratinga nanday

4,038

Aham,foarte tare smile e super asta pentru inaripatul tau  :heart:

- Bianca

4,039

denisa82 wrote:
denisa82 wrote:

ma costa 4 lire cu totul adica vreo 20-25 ron.nu mi se pare scumpa deloc

pai nu e mult de loc,,, ma gandeam ca duce mult mai mult..

4,040

pentru nicoleta big_smile

Max-aratinga nanday

4,041

denisa82 wrote:

sunt adorabile,imi plac mult... si pako la fel de dulce si adorabil in pozica :hug:   :heart:

4,042

denisa82 wrote:

Sunt frumoase.Denisa te poti uita dupa un ham pt mic alex?Oarenu se pot confectiona?Nu par atat de complexe:)

4,043

moviaqua wrote:
denisa82 wrote:

Sunt frumoase.Denisa te poti uita dupa un ham pt mic alex?Oarenu se pot confectiona?Nu par atat de complexe:)

ma uit dupa ham la noi de 2 ani de cand il am pe paco si n-am vazut..cand vad iti spun...nu par complexe ,dar n-am incercat sa fac unul

Max-aratinga nanday

4,044

denisa82 wrote:
moviaqua wrote:
denisa82 wrote:

ma uit dupa ham la noi de 2 ani de cand il am pe paco si n-am vazut..cand vad iti spun...nu par complexe ,dar n-am incercat sa fac unul

Nu cred ca o sa apara prea curand desi vorba ta nu par complexe.Sunt sigur ca se pot face cu usurinta mai ales daca ai masina de cusut sau stii pe cineva:D sa ne dam cu parerea si sa facem un plan ce zici?:D poate si altii vor fi incantati sa aibe pentru pasarile lor asa ceva fie ca sunt mici sau mari big_smile ce am vazut pe site sunt cam pe la 20 de lire aproximativ 1oo lei cred:D plus transportul.Nu ar fi convenabil deloc zic eu.

4,045 (edited by zucchina 10-06-2012 12:57)

Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

4,046

zucchina wrote:

Am gasit eu un site unde arata cum se face in casa ham pentru papagal.. Daca vreti va dau pe privat link-ul, doar ca explicatiile sunt in italiana.

Te rog sa ne trimiti, eu unul sunt interesat.

Adaugat: 10-06-2012 14:20

Interesant despre hamul prezentat de zucchina.Cu siguranta e mai practic sa il faci acasa daca ai un pic de indemanare.Denisa eu zic ca nu are rost sa comandam de pe net:)

4,047

moviaqua wrote:

Interesant despre hamul prezentat de zucchina.Cu siguranta e mai practic sa il faci acasa daca ai un pic de indemanare.Denisa eu zic ca nu are rost sa comandam de pe net:)

Trimite-mi si mie linkul pe mp te rog si vedem ne facem producatori de ham. smile

Max-aratinga nanday

4,048

denisa82 wrote:
moviaqua wrote:

Trimite-mi si mie linkul pe mp te rog si vedem ne facem producatori de ham. smile

ai mesaj privat denisa

4,049

poze de azi cu pachi...sunt un pic neclare ca ne speriem rau de blitz si nici nu vreau sa-i bag lumina in ochi

Max-aratinga nanday

4,050

trimite-mi si mie linkul te rog.
Ne facem toti ham pentru alexutii nostri.
Chiar am vrut de foarte mult timp sa iau unul sau sa fac unul. noi avem curte si cand mai stam afara e fain sa-l luam si pe el.
saptamana trecuta l-am scos cu noi cu tot cu cusca, dar e mai fain cu ham.

Ms mult.

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.