4,001

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

ce-i place sa se scalde. e frumos rau.
cum oare toti nimeriti alexutzi asa de blanzi iar eu dupa 1 an tot ma chnui sa-l ating.

Adaugat: 04-06-2012 21:52

dragi mei oare pako al meu inca o fi racit? tot imi stranuta desi 2 zile nu a mai stranutat a inceput iara.. maine ajung la petshop da mai mult ca sigur nu gasesc bronchipur .  oare o putea fi si alta cauza a stranutului??mi-e frica rau sa nu pateasca ceva ca mor si eu daca pateste ceva  la cat il iubesc

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,002

tomanicoleta wrote:

dragi mei oare pako al meu inca o fi racit? tot imi stranuta desi 2 zile nu a mai stranutat a inceput iara.. maine ajung la petshop da mai mult ca sigur nu gasesc bronchipur .  oare o putea fi si alta cauza a stranutului??mi-e frica rau sa nu pateasca ceva ca mor si eu daca pateste ceva  la cat il iubesc

poate are vreun puf care-l deranjeaza...si al meu mai stranuta mai ales cand se pigule sau cand se scarpina,ii intra ceva in nasuc si-l deranjeaza.te pupam

Max-aratinga nanday

4,003

stranuta dimineata la trezire si parca si seara da mai putin..

Adaugat: 05-06-2012 11:58

am observat la al meu pako ca i sa mai inegrit dunga la gat..cand l-am luat abia abia se vedea decat cea mai verde asa iar acum..am pus cateva poze ..mie mi se pare destul de intunecat deci mai am o speranta ca ar fi baiat .. voi ce parere aveti?????

4,004

sa iti traiasca baietelul  :malex:  big_smile
e baiat clar
felicitari pt ciocut rosu smile :malex:

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,005

annonimu wrote:

sa iti traiasca baietelul  :malex:  big_smile
e baiat clar
felicitari pt ciocut rosu smile :malex:

mersi la fel si mersi de raspuns,sa dea d-zeu sa fie asa... e da si daca e fata tot  copilasu meu este..mai astept pareri

4,006

sincer pare baietel:)

oricum si fetita si baietel e tot al tau  :malex:  :malex:

oricum e dulce :d

Råman un anonim.

4,007

tomanicoleta wrote:

am observat la al meu pako ca i sa mai inegrit dunga la gat..cand l-am luat abia abia se vedea decat cea mai verde asa iar acum..am pus cateva poze ..mie mi se pare destul de intunecat deci mai am o speranta ca ar fi baiat .. voi ce parere aveti?????

scumpa pare baiat ..poate reusesti sa-i faci o poza mai clara..dar din ce se vede pare baietel

Max-aratinga nanday

4,008

Eu am citit undeva ca numai femelele au dunga gri si mai deschis pe spate. Si al meu are dunga gri si am postat o gramada de poze la crescatori si mi-au raspuns ca e fata... inclusiv si crecatorul Nicolae am vorbit la telefon cu el si mia confirmat ca e femela. Asta e.

4,009

da stiu ca nu se vad bine pozele ca am dat zoom pre mult ca sa-l pot lua de aproape. o sa incerc sa-i mai fac.. cert e ca mie mi se pare foate accentuata fata de anul trecut cand l-am adus.. o sa caut o poza veche si cu una de acum sa vedeti si voi ca eu poate am inebunit..insa cum a spus anonimu tot al meu este indifernent ..
mi-ar fi placut sa fie baitat doar din simplu motiv al gulerului atata tot ca imi place tare mult cum arata.
multumesc  tuturor .. cine mai doreste mai asteptatam pareri

Adaugat: 06-06-2012 11:57

primele 2 sunt de vara trecuta,iar a 3 a e de ieri..

ps :vad ca si astea se vad aiurea si culmea in pc mi le arata perfect iar aici se vad incetat

4,010

tomanicoleta wrote:

ne-a trecut raceala iar ieri ma lasat mami toata ziua afara din cusca si am fost tare cuminte ,chiar am dormit pe jos.. mai avem si poze ca am facut o sedinta  foto dar o sa le punem mai tarziu,ajung 2 deocamdata ca nu vrem sa plictisim.. va pupam

asa este si paulie doar marimea difera

Adaugat: 06-06-2012 13:12

alnimanui wrote:

Si, Coco a facut baie din prima zi cand l-am adus acasa....Cum a auzit apa curgand la chiuveta TOP in ea smile)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ev279mCOFOc&feature=youtu.be[/youtube]

seamana leit cu paulie e super dragalas sa iti traiesca

Adaugat: 06-06-2012 13:14

am o intrebare si tu i-ai taiat aripioarele caci eu cand i leam taiat uni au spus ca nu mai poate zbura e adevarat oare?

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,011

nu poate zbura cu aripile taiate

Råman un anonim.

4,012 (edited by Latifa 07-06-2012 12:01)

Cum sa tai unei pasari aripile??? Nu faceti asta doar pentru a spera ca pasarea se imblanzeste e o mare greseala.Prefer sa fie de durata momentul pana cand ea va capata incredere in mine decat sa comit greseala de ai taia aripile.Indicat ar fi daca te pricepi sa ii smulgi cate o pana doua maxim treptat dar cu mare grija ,tinuta din scurt dar daca e vorba de micul alexandru nu recomand decat daca il tii cu o manusa de piele sau un prosop mai gros.

Depinde cat de mult ii le tai.si modul in care le tai.logic

4,013 (edited by Latifa 07-06-2012 12:02)

nici eu nu sunt de acord cu taiatul aripilor,mi se pare o mare prostie.. cum un om sufera ca nu poate merge asa si ei sufera ca nu pot zbura...

cine ne poate ajuta sa ne cumpere si noua un multivitaminico de la padovand zilele astea .. sa ne cumpere si sa ne trimita prin posta,platim si transport si tot ce e nevoie.. ca pe net am gasit insa majoritatea nu livreaza comenzi mai mici de 50/100 lei sau au costurile de transport mai mari decat produsul in sine . va rugam ...

app voi le folositi sau ce vitamine le dati??

4,014 (edited by denisa82 07-06-2012 16:31)

tomanicoleta wrote:

nici eu nu sunt de acord cu taiatul aripilor,mi se pare o mare prostie.. cum un om sufera ca nu poate merge asa si ei sufera ca nu pot zbura...

cine ne poate ajuta sa ne cumpere si noua un multivitaminico de la padovand zilele astea .. sa ne cumpere si sa ne trimita prin posta,platim si transport si tot ce e nevoie.. ca pe net am gasit insa majoritatea nu livreaza comenzi mai mici de 50/100 lei sau au costurile de transport mai mari decat produsul in sine . va rugam ...

app voi le folositi sau ce vitamine le dati??

Nico cred ca ajung eu in week-end-ul asta si pot sa-ti cumpar eu daca gasesc ca trebuie sa mai cumpar si niste jucarii pentru anonimu...asta daca nu intervine ceva si iar nu am timp,te anunt .te pup

Sa stii ca eu in 2 ani si ceva nu i-am dat nimic pentru ca am incercat la inceput dar nu se atingea de apa si am renuntat asa ca ne bazam ff mult pe fructe si legume si mixurile de fructe confiate .

Max-aratinga nanday

4,015

Nico cred ca ajung eu in week-end-ul asta si pot sa-ti cumpar eu daca gasesc ca trebuie sa mai cumpar si niste jucarii pentru anonimu...asta daca nu intervine ceva si iar nu am timp,te anunt .te pup

aoleu multumesc din suflet..eu am fost ieri la petshopul unde merg eu si nu am gasit nici macar vitaminele alea pentru pene .. ce jucarii cumperi pentru anonimu?

4,016

tomanicoleta wrote:

aoleu multumesc din suflet..eu am fost ieri la petshopul unde merg eu si nu am gasit nici macar vitaminele alea pentru pene .. ce jucarii cumperi pentru anonimu?

cum ti-am luat si tie

Max-aratinga nanday

4,017

am mai vazut la pako al tau niste mingiute ,daca gaseti poate ne iei si noua te rugam. daca vrei iti trimitem bani in avans..pantru jcarele si multivitaminico,

nu stiu ce sa-i mai dau sa se joace ca nu-i mai place nimic si are o cutie intreaga .

4,018

tomanicoleta wrote:

am mai vazut la pako al tau niste mingiute ,daca gaseti poate ne iei si noua te rugam. daca vrei iti trimitem bani in avans..pantru jcarele si multivitaminico,

nu stiu ce sa-i mai dau sa se joace ca nu-i mai place nimic si are o cutie intreaga .

daaa astea arata altfel cand sunt noi adica au ca niste tepi de cauciuc,aici in poze sunt roase..iti iau,au toate culorile..sunt jucarii pentru pisici de fapt dar lui pachi ii plac la nebunie

Max-aratinga nanday

4,019

daca nu costa mult poti sa-mi iei toate culorile. mersi si te iubesc  :hug:

4,020 (edited by denisa82 07-06-2012 17:25)

tomanicoleta wrote:

daca nu costa mult poti sa-mi iei toate culorile. mersi si te iubesc  :hug:

e 2 ron una..mi-ai inveselit ziua :hug:

Max-aratinga nanday

4,021

pai vreau toate culorile daca  :heart:   :hug: .. te pup.

4,022

moviaqua wrote:

Cum sa tai unei pasari aripile??? Nu faceti asta doar pentru a spera ca pasarea se imblanzeste e o mare greseala.Prefer sa fie de durata momentul pana cand ea va capata incredere in mine decat sa comit greseala de ai taia aripile.Indicat ar fi daca te pricepi sa ii smulgi cate o pana doua maxim treptat dar cu mare grija ,tinuta din scurt dar daca e vorba de micul alexandru nu recomand decat daca il tii cu o manusa de piele sau un prosop mai gros.

nu eu i le-am taiat femeia aceea de la crescatorie si nu pentru al inblanzi ci pentru a nu murii caci daca il lasam afara zbura catre geam sau catre oglinda si dadea cu capul in ele si cum nu are craniul bine format ar fi murit.am fost de acord cu acest lucru caci eu am ajuns cu coco la veterinar din aceasta cauza si el era si mai mare.si mie mi-a parut rau de el dar decat sa moara...multi oameni la taie penele am niste prieteni de fam care au jako si i-au taiat penee acum un an cand l-au luat avea 1 luna si dapa ce a invatat sa zboare le-a fost prea frica si nu i le-a taiat mult doar verfurile iar Paulie era deja imblanzit. oricum si eu am reactionat asa cand veterinarul a vrut sa-i taie pepnele lui coco

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,023

patriciuca wrote:
moviaqua wrote:

nu eu i le-am taiat femeia aceea de la crescatorie si nu pentru al inblanzi ci pentru a nu murii caci daca il lasam afara zbura catre geam sau catre oglinda si dadea cu capul in ele si cum nu are craniul bine format ar fi murit.am fost de acord cu acest lucru caci eu am ajuns cu coco la veterinar din aceasta cauza si el era si mai mare.si mie mi-a parut rau de el dar decat sa moara...multi oameni la taie penele am niste prieteni de fam care au jako si i-au taiat penee acum un an cand l-au luat avea 1 luna si dapa ce a invatat sa zboare le-a fost prea frica si nu i le-a taiat mult doar verfurile iar Paulie era deja imblanzit. oricum si eu am reactionat asa cand veterinarul a vrut sa-i taie pepnele lui coco

Fiecare decide ce e mai bine pentru sufletelul lui..dar..partea cu muritul e un pic exagerata,eu cand l-am adus pe paco acasa avea 4 luni si i-am dat drumul s-a dat cu capul de oglinda, de geam ,de pereti de tot ce a gasit...o zi, doua dupa care s-a obisnuit si a invatat camera si nu s-a mai lovit de nimic.dupa care am incercat sa-l invat cu dormitorul meu unde la fel primele zile se izbea de toate iar acum zboara dintr-o camera in alta fara probleme.e normal sa se loveasca mai ales cand totul e nou pentru el dar usor usor se invata cu locul.nu sunt pentru taierea aripilor smulgerea penelor sau mai stiu eu ce metoda de genul asta.paco al meu sta minim 12 ore liber.

Max-aratinga nanday

4,024

da dar Paulie nici acum nu are 4 luni deabea maine face 3 luni

4,025

denisa82 wrote:
patriciuca wrote:
moviaqua wrote:

Fiecare decide ce e mai bine pentru sufletelul lui..dar..partea cu muritul e un pic exagerata,eu cand l-am adus pe paco acasa avea 4 luni si i-am dat drumul s-a dat cu capul de oglinda, de geam ,de pereti de tot ce a gasit...o zi, doua dupa care s-a obisnuit si a invatat camera si nu s-a mai lovit de nimic.dupa care am incercat sa-l invat cu dormitorul meu unde la fel primele zile se izbea de toate iar acum zboara dintr-o camera in alta fara probleme.e normal sa se loveasca mai ales cand totul e nou pentru el dar usor usor se invata cu locul.nu sunt pentru taierea aripilor smulgerea penelor sau mai stiu eu ce metoda de genul asta.paco al meu sta minim 12 ore liber.

Eu m am referit la faptul ca daca are taiate aripile sa ii smulga cate o penita dar nu toate odata pentru a crese din radacina fara a mai asteptata naprlirea.Totusi ar putea ajuta ca pasarea sa isi reia zborul din nou asa,parerea mea,ca pana sa ii cada penele deja taiate iti dai seama cat va trebui asteptat.Insa fiecare face ce crede cu pasarea lui asa cum ai zis si tu.O zi buna

Adaugat: 08-06-2012 10:08

Cateva poze cu puiul de vanzare,il dau pentru ca doresc sa imi iau o pereche de rossela rubino