11,776 (edited by gaby354 01-06-2012 09:50)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Multumim!

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,777 (edited by setris 01-06-2012 13:38)

gilbertmelki wrote:
gaby354 wrote:

Gilbert  perusii tai inca nu stiu sa zboare??De stau asa cuminti in iarba??

Nu inca fiindca sunt pui de aproape 2 luni.
Cel alb zboara bine si de azi a mai inceput si unul albastru.

Mie mi se pare ciudat ca la aproape doua luni nu zboara...ai mei zburau lejer de la patru-cinci saptamani.  :wow:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

11,778

Sau poate am gresit eu calculul.
Deci inseamna ca au o luna...cam asa?

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

11,779

Am si eu o problema
De ieri femela excreta meiul nedigerat
S a mai confruntat cineva cu aceasta problema ?

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,780

Se numeste regurgitare, si esti sigur ca e femela?  smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

11,781

Eu am doua fetite , dintre care una din ele de vreo 4 saptamani a inceput sa i se faca nasucul maro , ideea este ca de atunci , a inceput sa aive si un comportament mai ciudatel , adica da din cap ca si cum ar vrea sa regurgiteze , ceea ce stiu ca nu este prea ok pentru fetite , de multe ori face asta si ii da baietelului sa manance , la un  moment dat  ma gandeam ca exerseaza pentru a-si hrani "viitorii puiuti" , dar nu prea are cu cine sa ii faca , nu imi place acest gest , v-ati intalnit vreunii cu el , si facut aproape zilnic , caci daca l-ar face din joi in Pasti nu as avea nimic , dar aproape zilnic il face

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,782

iloveanimals nu e regurcitare
masculul ii regurciteaza multa mancare femelei dar de ieri aceasta nu  mai digera mancarea (i-am urmarit si am vazut ca i-a se gainateaza mei ,ca si cum ar fi mancarea regurcitata dar spre verde)

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,783

esti sigur ca nu a cazut mancare acolo, sau nu a regurcitato ?

11,784

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L_TnrUdjyFw[/youtube]

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

11,785 (edited by Latifa 04-06-2012 16:02)

la fel se intampla si la mine  hmm

mereana28 wrote:

Eu am doua fetite , dintre care una din ele de vreo 4 saptamani a inceput sa i se faca nasucul maro , ideea este ca de atunci , a inceput sa aive si un comportament mai ciudatel , adica da din cap ca si cum ar vrea sa regurgiteze , ceea ce stiu ca nu este prea ok pentru fetite , de multe ori face asta si ii da baietelului sa manance , la un  moment dat  ma gandeam ca exerseaza pentru a-si hrani "viitorii puiuti" , dar nu prea are cu cine sa ii faca , nu imi place acest gest , v-ati intalnit vreunii cu el , si facut aproape zilnic , caci daca l-ar face din joi in Pasti nu as avea nimic , dar aproape zilnic il face

adita ai o dulceata de perus :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

11,786

Mihaela ai un pm de la mine

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

11,787

mihaela111 wrote:

adita ai o dulceata de perus :heart:

Multumesc!

11,788

aleku wrote:

esti sigur ca nu a cazut mancare acolo, sau nu a regurcitato ?

sunt sigur
am vazut cand a excretat seminte si oricum a facut de mai multe ori

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,789

Isi strange avere, Adi smile nu se stie ziua de maine smile poate nu-i mai dai tu de mancare si merge singur la magazin sa-si ia big_smile
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ai mei... rup toata ziua din hartia ce o pun pe jos... la inceput doar Dombolo.. acum a inceput si fata... si fac gaura cat e ziaru ala de mare...

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,790

zucchina wrote:

Isi strange avere, Adi smile nu se stie ziua de maine smile poate nu-i mai dai tu de mancare si merge singur la magazin sa-si ia big_smile
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ai mei... rup toata ziua din hartia ce o pun pe jos... la inceput doar Dombolo.. acum a inceput si fata... si fac gaura cat e ziaru ala de mare...

smile)Mai stii!!!Al meu are un caiet special pentru "marea gaurire":)))

11,791

Da.. dar ai mei nu's asa de blanzi sa-i pot lasa in casa mereu si cand ii las se duc pe draperie...mai ales acum e cald si ii tin afara..

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,792 (edited by iloveanimals 02-06-2012 23:06)

Asta e comportamentul pe care il au in perioada imperecherii. Daca papagalii vostrii sunt vioi atunci nu aveti de ce sa va faceti griji. Dar daca sunt apatici, atunci probabil au probleme cu digestia. tongue
Pseidon, ai spus ca masculul ii ofera si el mancare, probabil e prea plina si o vomita.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

11,793

iloveanimals , vrei sa spui ca din cauza imperecherii regurgiteaza? ea e foarte vioaie , canta se joaca , dar ea este fetita , stiam ca baieteii au apucaturi dinastea in perioada d eimperechere

*(Stefi)

11,794

iloveanimals si eu mam gandit ca e prea plina ca masculu o hraneste des.....si cred ca nu face fata sa digere toata mancarea si de aceea o excreteaza nedigerata....

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,795

La mine e alta problema, femela sta numai in cuib aproape, sau in gura cuibului, el afara langa cuib, o hraneste destul de mult, se scarpina asa dupa cap e in gura cuibului si el in fata.... dar nu i-am vazut calcandu-se, sau am impresia ca ea nu il lasa sa o calce ... am vazut cateva faze cand el ridica un piciorus si il punea pe ea, dar din fata asa ca si cum i l-ar pune pe piept. si ea atunci parca il certa. smile)) in rest ea petrece mult timp in cuib, dar in schimb nu oua, nu calcat, nimic smile

Oricum sunt asa scumpi cand se mangaie, se ciugulesc, si apoi deodata se fugaresc prin colivie si se cearta smile)

11,796

Salutare , am si eu o problema cu perusii mei ... de cateva zile li s-a terminat mancarea .. si am fost bine mersi le-am luat alta ... si din aceasta noua mancare nu mananca ....

Nu stiu ce ar avea , sau daca ar fii de vina mancarea ... va rog ajutor !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zllWISp-agM&feature=youtu.be[/youtube]

http://i45.tinypic.com/2gv1t8o.jpg

11,797

le-ai luat mancare de la aceeasi firma? Daca nu, mergi si cumpara-le aceeasi mancare care le-o dadeai si pana acum. Si eu aveam un mofturos care refuza mancarea de la o firma cunoscuta  big_smile

11,798

pattyto wrote:

le-ai luat mancare de la aceeasi firma? Daca nu, mergi si cumpara-le aceeasi mancare care le-o dadeai si pana acum. Si eu aveam un mofturos care refuza mancarea de la o firma cunoscuta  big_smile

Din pacate este diferita ,, partea proasta este ca nu mai tin minte de la ce firma era...
Multumesc pentru sfaturi

11,799

si la mine e la fel

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,800

Nu aveti de ce sa va faceti griji, papagalii vostrii sunt perfect sanatosi. :hug: