3,326

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

anamarialaura wrote:

ady_beni polii meu avea 7 luni si avea un pic dar am inteles ca pana la 2-3 ani i se definitizeaza asa cred citeste pe latifa unde scrie despre Marele Alexandru acolo scrie de guleras pana cand se formeaza pupik

Am inteles...mersi frumos te pupam !

3,327

Buna Anamaria. NU SUNT SUPY PE THEO. O IUBESC ENORM, si chiar daca nu va vorbi niciodata la fel de mult o voi iubi. Nu vorbeste, dar in schimb ma iubeste enorm si face multe prostioare placute, daca pot spune asa. In ceea ce priveste picaturile de la Vitakraft  pentru imunitate sunt incolore sau galbene. Sunt cele mai bune. Te pupicim

3,328

Mersi frumos !
Sper sa fie baiat dar acum si daca o fi fetita asta e...
inca mai astept pareri !
pe la ce varsta ar trebui sa ii apara inelul daca ar fi baiat ?

pe la 2 ani incepe sa se formeze si se definitiveaza abia pe la 3 ani. inelul se intuneca pe parcursul a  doua naparliri

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/reproducere/determinarea-sexului-la-papagalul-marele-alexander-psittacula-eupatria

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,329

e un pic de minciuna cu guleril la 2-3 ani ... eu stiu ca papagalul meu a facut in 15 februarie  1 an .. si prin martie aprilie deja a inceput sa faca pene rosi la gat.... si eu am vrut tot baiat... da cand ammers la crescator acasa ... m-am uitat sa aiba capu mare smile) ... ady_beny si eu cred ca e fetitza ...

Adaugat: 29-05-2012 21:51

ochii de la cat timp li se schimba stie careva ??? eu cand l-am cumparat pe al meu avea ochii negrii .... si ciocul cenusiu smile) nu eram sigur daca e marele alexandru smile) ii dadeam sa pape cu siringa ...

3,330

alex_foca wrote:

ochii de la cat timp li se schimba stie careva ??? eu cand l-am cumparat pe al meu avea ochii negrii .... si ciocul cenusiu smile) nu eram sigur daca e marele alexandru smile) ii dadeam sa pape cu siringa ...

iiiiiiii ce dragut si scump este.. sa-ti traiasca e foarte frumos si cumintel. il iei cu tine la locul de munca ??
la intrebarea ta nu prea stiu sa-ti raspund

3,331 (edited by suana 29-05-2012 22:39)

Si noi pe aici...va salutam.  :hug:  Cu programul de zi cu zi,impreuna cu animalutzele,Anamaria  :pup: .Astazi am vut curatenie generala mareee.Inca mai adun pene multicolore.Sper ca se imbraca pufuletzii mei si pana la toamna isi pastreaza penutzele la locul lor  hmm
ady_beny,cred ca e fetitza si din pozele postate nu e foarte matura.Gulerasul se fromeaza pana la 3 ani ,depinde de fiecare in parte.
Alexi  :heart:  :malex: (cu Silverina la furat morcovel :hihi: )

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0368.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0370.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,332

atunci era micutz din cate stiu eu avea 2  luni .. il luam cu mine peste tot .. si acum la fel ... la magazin il iau cu mine tongue .. nu pot sa il las singur ca face galagie mare ...

Adaugat: 30-05-2012 10:42

sunana nu e putin c-am mica colivia ??? si eu am avut asa da mi se parea prea micaa..dar e buna e din material bun mai ales incuietoarea ... la mancare ...multe avntaje. ai cumparato din ro sau  ??? sunt curios cat a costat...
nimfa nu ia bataie de la alex ???  se pare ca e puntin nervos... ce albi is ochii cat timp are ???

3,333

alex_foca wrote:

atunci era micutz din cate stiu eu avea 2  luni .. il luam cu mine peste tot .. si acum la fel ... la magazin il iau cu mine tongue .. nu pot sa il las singur ca face galagie mare ...

e adorabil .. mi-ar place sa-l pot lua si eu cu mine pe micul alex al meu ,da nu pot ca e foarte agresiv. bv  :malex:

Adaugat: 30-05-2012 15:31

si mie imi place colivia suanei..e tare frumosa ,cred ca ar fi buna ca marime pentru  :malex: meu mic .. poate ne pui o poza sa vedem mai bine si poate si un pret..  :hug:

3,334

eu exact asa am cumpart una de pe ebay direct de la producator cu 70 euro daca tin minte bine.... nou noutza ... si de la persoana care l-am cumparat pe Cici o avea cu 850 lei si ca am cumparat pasarea de la el a spus 20% reducere aia insemnand ... 680 daca nu ma insel .. deci tot mai ieftina am luato de pe ebay ...acum asteptam sa vedem cat a dat pe ea Suana

3,335

alex_foca wrote:

eu exact asa am cumpart una de pe ebay direct de la producator cu 70 euro daca tin minte bine.... nou noutza ... si de la persoana care l-am cumparat pe Cici o avea cu 850 lei si ca am cumparat pasarea de la el a spus 20% reducere aia insemnand ... 680 daca nu ma insel .. deci tot mai ieftina am luato de pe ebay ...acum asteptam sa vedem cat a dat pe ea Suana

70 de euro? woow putin zic eu ,pentru o colivie asa frumoasa.cat te-a costat transportul?o mai ai ? am vazut si eu la fel 850 lei.

3,336 (edited by suana 30-05-2012 18:00)

Alex-Foca eu scriu de foarte mult timp aici si cei care ne cunosc stiu cat de bine se inteleg animalele mele.Normal ca Alexi se enerveaza ca cineva vrea sa-i fure ceva,insa nu-i las nesupravegheati cand e si Alexi afara.De regula cand ea e afara ,ori sunt acolo cu ei permanent ,ori ceilalti sunt in casutzele lor.Nu mi se pare deloc mica colivia,avand in vedere ca nu sta permanent in ea.Am cumparat-o de la Arad de la Oti acum 3 ani.Momentan pe site-ul lui gasiti voliere si play-stand-uri frumoase cu preturile pentru fiecare.
Alexi e fetitza,dupa cum se vede si are 4 ani.O sa caut o poza mai veche in care se vede colivia.Tocmai am gasit,e printre primele postari din topic,chiar la inceput.

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1tt2e1.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,337 (edited by Latifa 31-05-2012 20:54)

nu o mai am am vanduto cu 80 euro la un pr.... cu tot cu transport a fost in jur de 70 euro...da eram eu in germania .. si a venit pe adresa din germania....si am aduso eu in ro.. dae foarte frumoasa are standul ala de joaca... are tavitza aia de nu face asa maremizerie ... eu am cumparat alta mai mare cu 50 de euro cu tot cu transport da nu e asa material solid si nu are usitza asa faina  .. vasele de mancare trebuie sa imi bag eu mana in colivie sa le scot ....si la colivia lu suana e mai simplu .... are usitze

am vrut sa cumpar si eu o zebrutza sa o pun in colivie cu el da sa o las permanent ...
mai am o intrebare .. pasarea mea orice manca isi baga in apa si asa manca... e normal ????
seminte, mar , banana, cartof ,, orice ii dau isi duce la apa.. si acolo manca ..

3,338 (edited by suana 31-05-2012 13:58)

Asa face si Alexi...arunca de toate in apa de baut.N-am inteles exact,vrei o zebra sa pui cu alexeiul in colivie?

3,339

suana wrote:

Alex-Foca eu scriu de foarte mult timp aici si cei care ne cunosc stiu cat de bine se inteleg animalele mele.Normal ca Alexi se enerveaza ca cineva vrea sa-i fure ceva,insa nu-i las nesupravegheati cand e si Alexi afara.De regula cand ea e afara ,ori sunt acolo cu ei permanent ,ori ceilalti sunt in casutzele lor.Nu mi se pare deloc mica colivia,avand in vedere ca nu sta permanent in ea.Am cumparat-o de la Arad de la Oti acum 3 ani.Momentan pe site-ul lui gasiti voliere si play-stand-uri frumoase cu preturile pentru fiecare.
Alexi e fetitza,dupa cum se vede si are 4 ani.O sa caut o poza mai veche in care se vede colivia.Tocmai am gasit,e printre primele postari din topic,chiar la inceput.

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1tt2e1.jpg

Suana foarte frumoasa colivia..de Alexi nu mai zic

Max-aratinga nanday

3,340

Multumesc Denisa.Pupam un ciocultez mai mic  :pup:

3,341

alex_foca asa si cu polii meu in feb a facut un an si prin martie a inceput sa naparleasca si ii da penele cele rosii dupa gat , ce ciudat arata ca stau zbarlite penele de pe cap , prima dat mam speriat am zis ca poate este bolnavior  smile  wink va pupacim duuuuuuuuulce

3,342

suana la tine nu se strica apa lui alexi dupa ce arunca mancare acolo? ca al meu inmoaie painea si la o ora apa lui miroase ingrozitor de urat..eu ii schib des de tot si ii splal adapatoarea imediat.. e disperat sa manance paine inmuiata

3,343

Si eu ii schimb apa des.Insa grija cu painea inmuiata pentru ca fiind umflata de apa ii poate face  rau.Eu le dau rar si foarte putine firimituri de painica prajita.

3,344

eu din cate stiu nu e bine sa ii dai prajeli la papagal... in fine si eu ii dau tot timpul. cartofi prajiti .. paine cu zacusca manca cel mai bine asa ii place ...si eu ii schimb apa de cel putin 3 ori pe zi .. si seara cand il pun sa doarma... ... al meu mai si vomita .. il las sa se joace cu degetele de la piciare sau de la mana si tot da din cap si vomita .da inghite repede smile)

3,345

buna tuturor :malex:
multi pupici si din partea noastra tuturor :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,346

salut all .... ce mai ziceti?? pasarik mea a inceput sa spuna ~~ce face baiatu ~~ sunt foarte mandru...asa fain spune tongue

3,347

kriss wrote:

buna tuturor :malex:
multi pupici si din partea noastra tuturor :dans:

pupici si de la noi :hug:

Adaugat: 02-06-2012 19:47

alex_foca wrote:

salut all .... ce mai ziceti?? pasarik mea a inceput sa spuna ~~ce face baiatu ~~ sunt foarte mandru...asa fain spune tongue

ce dragut.. . :hug:  :bravo:

3,348

alex_foca imi imaginez ce este in sufletul tau , ca si eu am fost tot asa de fericita cand a vb prima data polii meu pupik si felicitari  :sanatate:  :bravo:

3,349

anamarialaura wrote:

alex_foca imi imaginez ce este in sufletul tau , ca si eu am fost tot asa de fericita cand a vb prima data polii meu pupik si felicitari  :sanatate:  :bravo:

m-am bucurat tare ... da el mai zice si - cici & ce faci - da astea le-am tot repetat.. ce face baiatu ii ziceam maxim de 2 ori pe zi ... oricum e nice sa vezi o pasare care vorbeste..cum ar fi sa vorbeasca gainile prin curte smile)

3,350

da din cauza asta e super tare... dar cel mai tare e atunci cand il certi si culmea ridica si el tonul la tine si ca sa puna capac iti spune si taci ...mai poti spune ceva? normal ca nu? sau dimineata se intampla foarte des sa vorbeasca in soapta pana ii raspund...cum sa nu i iubim??? :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!