3,301

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

alex_foca wrote:

in poza asta se vede ca sunt intregi aripile big_smile...

ce frumos e  :heart:

Adaugat: 22-05-2012 12:32

kriss  asteptam poze cu scumpetea ta( mi-e dor de el sincer)

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,302

Buna seara tuturor!!! am sa va dau o veste f proasta..... sad din pacate sunt nevoit sa o dau pe mica kara.......cu durere in suflet va spun treaba asta ptr ca deja m-am obisnut foarte mult cu ea  sad o dau ptr ca nu vor sa se inteleaga sub nicio forma unul cu celalalt (Coco,Kara) se bat incontinu..... am tot incercat sa-i fac sa se inteleaga dar degeaba....Coco este foarte agresiv cu ea si nu vreau sa risc doamne fereste ceva. asa ca am ajuns la concluzia ca mai bine o dau sad( decat sa pateasca ceva in lipsa mea sau a sotiei mele. Cuvintele mele sau cam terminat din pacate.... daca cineva este interesat de micuta Kara il rog sa imi dea un PM. va doresc toate cele bune si aveti gija de verzisorii vostrii.

3,303

Buna Ionut. Imi pare rau pentru micuta, dar trebuie sa ai mare grija pe mana cui o dai. Inteleg perfect situatia, ca nici THEO a mea nu ar accepta un companion, din pacate. Si nu din cauza faptului ca sunt rai, cat din cauza faptului ca sunt gelosi. Probabil nu s-a mai simtit in centrul atentiei si de asta nu o suporta. Este parerea mea. Aveti grija ce faceti.

3,304

Imi pare rau Ionut,sper sa gasesti pe cineva responsabil care sa o ingrijeasca cu dragoste.E greu sa descurci cu 2 pasari mari care nu se inteleg... sad

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,305

ionutz84 wrote:

Buna seara tuturor!!! am sa va dau o veste f proasta..... sad din pacate sunt nevoit sa o dau pe mica kara.......cu durere in suflet va spun treaba asta ptr ca deja m-am obisnut foarte mult cu ea  sad o dau ptr ca nu vor sa se inteleaga sub nicio forma unul cu celalalt (Coco,Kara) se bat incontinu..... am tot incercat sa-i fac sa se inteleaga dar degeaba....Coco este foarte agresiv cu ea si nu vreau sa risc doamne fereste ceva. asa ca am ajuns la concluzia ca mai bine o dau sad( decat sa pateasca ceva in lipsa mea sau a sotiei mele. Cuvintele mele sau cam terminat din pacate.... daca cineva este interesat de micuta Kara il rog sa imi dea un PM. va doresc toate cele bune si aveti gija de verzisorii vostrii.

buna kara e marele alexander?

3,306

kara e Marele Alexander  :malex:

pacat ca nu se inteleg

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,307

annonimu wrote:

kara e Marele Alexander  :malex:

pacat ca nu se inteleg

da mi-am dat seama mai tariut un pic dupa ce am trimis mesajul... mi-ar place mult..

3,308

sincer si mie mi-ar place foarte mult !

astept un pm cu oferta

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,309

buna tuturor sau mai bine zis ciao asa saluta mai nou Coco.
Va dau un sfat prietenesc nu va bazati pe faptul ca nu zboara daca au o aripa taiata ..va spun eu din proprie experienta(la inceput si lui Co i a taiat o aripa crescatorul)si a zburat de numa numa..abia l am prins.
in rest toate bune ne bucuram de caldurica si fructe..si ne tinem de prostioare mi a rupt cat ai clipi un card cu tot cu cititor
si vorbim...of of :malex:
pupici multi tuturor  :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,310

kriss m-am indragostit de coco al tau, imi vine sa-l manac de cat de scump e ... pupici multi multi pentru el ca e tare dulce :heart:  :malex:  :hug:

3,311

multumesc mult de tot Nico va  pupacim si noi :dans:
aici dansa...culmea fara muzica  :malex:

3,312

kriss al tau are aripile intregi si mergi cu el asa afara ??? de ce il ti pe lemn ??

3,313

da are aripile intregi dar atunci cand il las liber stau prin preajma si trebuie sa ma asigur ca nu e nimeni care se joaca cu vre o minge ca ii este foarte frica..cat despre acel lemn l am gasit cam de cand l am cumparat pe Coco si asa evit sa ma zgarie, s a obisnuit asa cu el si atunci cand i l dau se suie repede pe el ..oricum se stie nu plecam nicaieri fara acel lemn

3,314 (edited by Latifa 26-05-2012 00:00)

frumos .. eu la al meu ii tai unghile si dupaia le fac cu pila de unghi tot la o sapt jumate doua.... e frumos sa poti sa umbli asa cu el ... eu nu mai am curaj... pe el l-amscapat cand era pui sa dus .. sau luat niste ciori dupa el si a venit langa casa si sa pus intr-un pom .. si de acolo l-am luat .... si am avut o nimfla tot libera era .. si o data sa speriat si sa dus si nu a mai venit ... o lasam zbura cate 10minute si venea inapoi....pana o data .... am suferit mult ....

kriss .... si nu zboara deloc de langa tine ? sau zboara si se intoarce .... cati ani are ? si dupa cat timp l-ai lasat asa liber >???

3,315

Buna tuturor. Spuneti-mi, va rog, si mie ce vitamine le dati puiutilor vostri, pentru ca eu am inercat sa i dau lui THEO mai multe sortimente (in apa), dar nu vrea de nici unele. Anul trecut nu am avut probleme (le bea fara probleme), acum, insa, nici nu se apropie. Existe, cumva, si vitamine pastilute pentru ei? Va multumim

3,316

veronica1 eu i.am dat lui polii vitamine de pus in mancare si a mancat de numa , sunt la pet shop  pliculete,si a mai mancat iarasi un patee tot cu ceva in el de il ajuta la naparlire care i l.am luat de la timisoara din mol pupik :pup:  :sanatate: , si lui  polii ii mai cad pene acum se schimba cele de pe cap.sunt atat de fericita ca a inceput sa ii dea cel rosu dupa gat , mai are sa ii cada penele , bine nu are decat o pana iesita rosie  smile mai are cred pana i se face rosu tot va pupik

3,317

Buna nu zboara deloc dar am avut si noi 2 incidente neplacute cand mi a stat inima.
Coco pe 3 august face 3 ani dar  l am obisnuit de mic cu plimbarile...si eu am fost la fel de bucuroasa cand i a aparut gulerasul...acum suntem deja baieti mari
Cum ne mai bucuram noi de apa...mai ceva ca o ratusca :dans:
Sa vedem acum daca il mai recunoasteti  :malex:

3,318

Buna Anamaria si multumesc. Problema este ca la noi nu am gasit decat de pus in apa si nu o pot pacali deloc. Mai sunt niste bobite pentru pene, pe care le mananca. Pentru imunitate nu am gasit decat picaturi. Imi doresc, ca pana la urma, sa o mai pacalesc cu picaturile. Te pupicim dulce

3,319 (edited by Latifa 29-05-2012 10:00)

veronica1 , ce ii dai ui theo de imunitate ca vreau sa ii dau si eu lui polii, cum se cheama?te  pupacim si noi , si pe toti :malex:

suana ce mai faceti?ce mai face alexii a ta?polii meu este un rasfatat de 100000 de ori rasfatat , incepe sa ii de.a gulerasul cel rosu dupa cap si are o fata mititelul de el ,si toate penele de pa cap ii stau zbarlite rad de el de numa ,dar si pe urma o sa fie un baietel frumos nu  tongue , o sa moara fetele dupa el  smile  smile ,in rest el este bine ,acum suntem la cuvantul :ma  cheama poli poli asa zice hahaha,pupa mama baiatul , iubitul meu, bravo , face poli nani si apoi canta nani nani,face baie la dus si apoi il usuc cu feonul este un scump imi vine cate odata sa il strang in brate de il omor de drag , a si inainte sa il scot din colivie prima data il mangaii si apoi il scot, ca sa se obijnuiasca cu mangaiatul , si sa stii ca nu ma mai ciupe, sare in palma si apoi sta sa il mangai pe caput  tongue , sunt atat de bucuroasa ca sa facut cuminte asa si sa stii ca daca nu  erai tu la inceput poate il dadeam si iti multumesc din nsuflet pt ca mai incurajat,bine cu tipatul mai putin dar mai tipa , si m.am obijnuit cu el, il cert si gata stie ca face prostii si se potoleste , stie tot , si cand face prostii si cand este rasfatat . te pupik duuuuuuuuuuuulceeeeeeeeeeee
:sanatate:  :pup:

3,320

Buna Anamaria. Pentru imunitate sunt picaturi de pus in apa de la Vitakraft. THEO numai vrea sa le bea de cateva luni bune. La inceput a baut si a fost ok. Vreau sa iti spun ca anul acesta a naparlit pentru prima data. Nu am avut treaba cu ea pana acum, dar nu a mai vrut nici un fel de vitamine si ii cad si acum penutele (nu este chiala). Am incercat sa ii dau si cu lingurita, dar nu o pot pacali. Nu stiu daca exista ceva vitamine bobite (in afara de cele de pene, pe care le mananca), ca sunt sigura ca le-ar manca. In rest nu avem cu ce ne lauda pentru ca ea nu vrea sa vorbeasca. Are deja 2 ani acum in mai. Oare va mai vorbi? Oricum o iubesc. Va pupik

3,321

Buna ziua tuturor. Am si eu o intrebare,credeti ca Cipy al meu este baietel s-au femela ? pe inel scrie CSJ 10.07 ,adica este nascut in iulie 2010  ?

3,322

ady_beny wrote:

Buna ziua tuturor. Am si eu o intrebare,credeti ca Cipy al meu este baietel s-au femela ? pe inel scrie CSJ 10.07 ,adica este nascut in iulie 2010  ?

pai cam asa ar fi 2010 luna 7. cred ca ai aceiasi problema ca si mine, nici eu nu stiu ce e micul alex al meu..
din ce vad nu are guler nici al tine,defapt e ca si la mine foarte subtire dunga si gri.. insa as zice ca e baietel(pana nu se definitiveaza gulerul nu ai cum sa sti sigur) .. e foarte frumos .. imi place mult de tot.

3,323

ady_beny eu zic ca este fetita , pt ca pe polii meu cand l.am luat avea un pic de guleras negru , iar acum la 1 an si 4 luni il are bine pe cel negru si deja incepe sa se ormeze si cel rosu va pupik dulce

3,324

tomanicoleta wrote:
ady_beny wrote:

pai cam asa ar fi 2010 luna 7. cred ca ai aceiasi problema ca si mine, nici eu nu stiu ce e micul alex al meu..
din ce vad nu are guler nici al tine,defapt e ca si la mine foarte subtire dunga si gri.. insa as zice ca e baietel(pana nu se definitiveaza gulerul nu ai cum sa sti sigur) .. e foarte frumos .. imi place mult de tot.

Mersi frumos !
Sper sa fie baiat dar acum si daca o fi fetita asta e...
inca mai astept pareri !
pe la ce varsta ar trebui sa ii apara inelul daca ar fi baiat ?

3,325

veronica1 zimi te rog daca iti mai amintesti cum se cheama acele picaturi de iminitate de la vitakraft ,si nu te supara pe theo ca si eu ziceam de polii ca nu o sa vorbeasca niciodata pana intr.o zii sa intamplat minunea adica pocitul de cuvinte haha, eu ii ziceam la sotul meu ca zice pupa mama baiatul dar el ma facut ca sunt  nebuna ca asa cred eu ca stau toata ziua cu el si asa mi se pare, si chiar asta zicea si cucu bau , cand ma jucam cu el ma ascundeam dupa dulap si ii ziceam cucu-bau , eu pot sa iti zic ca in astea 8 luni de zile chiar am stat cu el si vb intruna cu el , de ma durea capul de atat pronuntat dar pana la urma a avut rezultate , te pupik si nu fii dezamagita ca pana la urma va vorbii si theo , vb u cu ea si o sa vezi ca va vorbii te pupik si pe theo muuuuuuuuuuult de tot o pupa poly  :hihi:  :sanatate:  :pup:

Adaugat: 29-05-2012 19:06

ady_beni polii meu avea 7 luni si avea un pic dar am inteles ca pana la 2-3 ani i se definitizeaza asa cred citeste pe latifa unde scrie despre Marele Alexandru acolo scrie de guleras pana cand se formeaza pupik