Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
lasal o luna in colivie si vb cu el calm ca si al meu asa era .. rabdare:) acuma pe mn ma lasa sa pun mana pe el asa usor:)
==>Misu<==
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
lasal o luna in colivie si vb cu el calm ca si al meu asa era .. rabdare:) acuma pe mn ma lasa sa pun mana pe el asa usor:)
Tweety al meu tot mai salbatic e ... :cry: tot mai agitat ...aseara de exemplu vroea sa iasa printre gratiile coliviei , si-o bagat ciocul intre gratiile coliviei ....si vroea sa-si scoata capul intre ele ... :cry: :cry: :cry:
ai grija sa nu se spanzure...k s-au mai vazut cazuri....sper ca are o cushka mare si solida,unde nu poate sa-si bage capul(zabrelele sa nu fie elastice).....de acuma,daca a trecut o saptamana,eu zic sa-i deskizi colivia si sa-l lasi sa iasa singur, sa exploreze camera.....daca nu iese,nu-i nimik,incerci cateva ore mai tarziu.....ia-ti o manusha ca sa nu mai simti ciupiturile, macar pana te mai obisnuiesti si tu cu el ...vreo 2 luni sa nu te astepti sa progreseze rapid....daca si dupa 2 luni e tot asa, du-l la vet sa-i taie aripile (suna urat,dar ii vor creste) k asta e singura sansa sa te apropii de el fara sa fuga de tine...acum daca i le-ai taia n-ai rezolva nimik,fiindca tot nu te-ai putea apropia pt k te-ar ciupi...asta e...pana se obisnuieste cu tine....
astept poze cu el :k:
Capul nu intra intre gratii ...numai ciocul ...mi frica ..ca daca il scot afara atunci nuül mai pot baga inapoi in colivie ...dar cred ca o sa incerc sa ii dau drumu ...dar cum o saül prind dupa aia nu stiu
o sa intre singur..cand ii va fi foame...ca sa-l prinzi,in caz ca se face noapte si tot nu intra,ia o esharfa si arunc-o peste el...ca asa il prinzi imediat....
mey...alexii vorstrii va lasa sa puneti mana pe ai??... :sol: pe mn nu...ma lasa sa-l pooop peste tot.... :pup: dar cand vede mana...sare la ea :cry: :wow: ce sa fac??
felicitari pt noua "achizitie" goti...zici k e rocco al meu... seamana... :merci: imi rasp si mie cnv? :wow:
stai linistit nici al meu nu ma lasa sa pun mana pe el ....chiar ma musca rau ...bine eu acum nu de mult l-am luat ...si inca e foarte sepriat ......numa nu ii trece frica asta nici un pic nu s-o acomodat .....
Goti, ai rabdare cu el, mai intai ii dai sa manance din mana si daca vezi ca nu se repede, incerci sai dai seminte sau mar pus intre buzele tale, nu te apropia de el, ci lasal sa se intinda el, si asa, incetul cu incetul se va obisnui cu tine. Hranestel zilnic asa, si se va obisnui cu tine.
Al nostru acuma da piciorusul cand il cerem dar indrept degetul incetul nu cu repeziciune, altfel el reactioneaza la fel de brusc si te va ciupeste.
Bafta.
Cand e soare ...Tweety al meu ...sta nemiscat si se uita la soare
Adaugat: 25-02-2009 16:11
De cateva zile tot gasesc in colivia lui Tweety pufuri albe ...ce inseamna asta ? o sa isi schimbe penele ? sau de ce ii cade puful ???????????????????????
:wow:
Intra in perioada de naparlire! Sa-i dai vitamine pt. pene! :k: :k: Vine primavara si in perioada asta isi schimba penele! Primavara si toamna! Deci nu-ti fa griji! :k:
Tweety al meu ..tot salbatic e ....cred ca nu ma place ....orice as incerca sa-l imblanzesc ....tot asa salbatic ii ....nici macar un pic nu s-o acomodat .... :cry:
Adaugat: 28-02-2009 12:24
Nu stiu de ce dar Tweety tot nu ma place .....desi am incercat deja de multe ori sa-l imblanzesc ...dar numai nu reusesc ....cred ca nu ne suporta :< :ill: :cry:
daca este mai mare nu v-a invata repede si ca vrei tu[-( ai rabdare cu el si mai incerca...aratai ca tu esti seful si nu el
salut!
la arad sau oradea cat costa un pui de micul alexandru(verde sau lutino)?
in bucuresti(la crescator) cel verde este de la 300ron in sus,iar pe albastru sau alb 400-600ron.
stie cineva pe undeva mai ieftin?
toate cele bune!
Eu mi-am luat Micul Alexander-ul din Ungaria de la un crescator cu 150 de lei ..ii verde ...aici la oradea ii si la 650 de lei dar am gasit si cu 350 de lei ...
multumesc de raspuns Goti.
ti-am trimis un MP.
toate cele bune!
Astazi Tweety a evadat din colivie ) m-am speriat rau ....am ajuns acasa de la facultate am intrat in camera si colivia era goala :wow: am inceput sa tremur ca nu am stiut ce s-o intamplat :wow:
si cand mi-am revenit am vazut ca era pe dulap :k: nici acuma nu stiu cum o deschis usita coliviei...ca se deschide destul de greu..... :wis: dar a reusit
wow ce istet e si nimfoiul meu a incercat dar nu a reusit asa ca a incetat
I-am luat lui Tweety o oglinda , de atunci tot in fata oglinzii sta ) si scoate niste sunete foooarte ciudate
) se umfla in pene
) e foarte comic !Se pare ca ii place oglinda
sunt pasari foarte frumoaseam vazut si eu odata in viata mea unul;......dar ma ciupit de debet
I-am luat lui Tweety o oglinda , de atunci tot in fata oglinzii sta
) si scoate niste sunete foooarte ciudate
) se umfla in pene
) e foarte comic !Se pare ca ii place oglinda
eu aveam un perus si cand i-am pus oglinda la fel ca al tau facea... statea numai in fata oglinzii se "aranja" ....nu stiu sigur dar aveam impresia ca el credea ca cel din oglinda este real deoarece ii datea morcov sa manance si orice altceva ii puneam eu in colivie si il pupa era asa simpatic :angel:
off....:|...rocco ma ciupeste...il am de un an si cv... nu vb...si ma ciupeste de degete... ma lasa sa-l pop dar nu sa il si ating...:/ ce sa fac??:sol:
nici al meu nu ma lasa sa-l ating...bine eu il am doar de o luna....dar eu nici nu ma pot apropia de el
ce pasarele rele
nu sunt rele ...doar nu am gasit calea potrivita de a le imblanzii.!!!!Dar eu sper din tot sufletul ca o sa reusim ...eu de abia astept sa-l tin in mana , sa-l mangai :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: oricum Tweety e iubirea mea mica
ne pui si noua niste poza cu Tweety?? :angel:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri