12,026

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

Ce frumos face, cred ca va fi un mare cantaret  smile

12,027

Aleku sunt super frumosi puiutii tai, sa iti traiasca  :hug: .
pattyto ai tai ce mai fac?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

12,028

eu am doi pufi care cresc, incep sa li se deschida ochisorii. Saptamana asta o sa scot cele doua oua care mai sunt.
Pyco m-a speriat aseara pentru ca ciugulea puii, nu are putere sa smulga el pufii dar se juca cu dansii si ei tipau atat de tare k mi se rupea sufletul cand ii auzeam, se duceau dintr-un colt in altul al cuibului sa scape. Cand am vazut ca nu se linisteste l-am scos afara si a dormit in colivia mica; de obicei e atent cu ei, ii hraneste, ii apara, ii incalzeste dar aseara avea chef de joaca ....

12,029

as vrea sa stiu si eu care e cuibul ideal pt nimfe ca ai mei se calca si as vrea sa le fac un cuib

Daca viata iti intoarce spatele apuco de fund

12,030

Poate nu-i ciupe, ci doar incerca sa-i curete. SI la mine ii ciugulea, dar doar asa ca sa ii curete. sa-i aranjeze...

pattyto wrote:

eu am doi pufi care cresc, incep sa li se deschida ochisorii. Saptamana asta o sa scot cele doua oua care mai sunt.
Pyco m-a speriat aseara pentru ca ciugulea puii, nu are putere sa smulga el pufii dar se juca cu dansii si ei tipau atat de tare k mi se rupea sufletul cand ii auzeam, se duceau dintr-un colt in altul al cuibului sa scape. Cand am vazut ca nu se linisteste l-am scos afara si a dormit in colivia mica; de obicei e atent cu ei, ii hraneste, ii apara, ii incalzeste dar aseara avea chef de joaca ....

Adaugat: 21-05-2012 22:20

Trei crai smile  Cel din mijloc cu albastru pe aripioare e baietelul care canta smile

12,031

Ce frumosi sunt  :pup: Sa-ti traiasca!

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

12,032

aleku wrote:

Trei crai smile  Cel din mijloc cu albastru pe aripioare e baietelul care canta smile

Albastru? :wow: Asta e culoarea penelor sau e insemnat de tine?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,033

nu. asa e el albastru...:) glumesc, bineinteles. l-am insemnat eu cu putin violet de digentiana ca sa stiu ca e baietelul care canta. nah acum obsrev si eu ca l-am insemnat cam tare. dar se duce pana la urma in timp sau la prima naparlire:)

12,034

Ce amuzant e asa. smile Sunt pui nu? Scuze ca te intreb, nu am urmarit topicul si nu sunt in tema. Sunt frumosi foc, sa-ti traiasca.  :hug:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,035

frumosi puii tai aleku  :heart:  ce mari s-au facut

pyco nu stiu daca ciugulea puiutii ca sa ii curete pentru ca ei tipau si incercau sa fuga deci cred ca ii durea.

si .... pozici cu  bebelasii mei :angel:

12,036

Sa-ti traiasca!

Ai mei au depus din nou... avem un out. Am incercat sa evit sa mai depuna asa repede dar se pare ca nu e dupa cum vreau ci dupa cum vrea natura. Sa speram ca totul va fi bine.

Adaugat: 22-05-2012 15:09

...d

12,037

o iei de la capat cu puiutii  :bravo:
eu o sa scot cuibul dupa ce cresc puiutii poate nu o sa faca oute daca vad ca nu il mai au ... ai mei au dat afara din cuib un ou, o sa le arunc azi pe ambele care au ramas  big_smile

12,038

Si eu l-am avut scos. L-am pus la loc in ultimul moment.

12,039

picii mei inca nu se calca dar se duc sub pat ... cauta un nou "cuib" ....

12,040

Ricky al meu a descoperit el sa se duca acolo pe ghiveci si a inceput sa roada frunza de la floare.... i-o face rau?

12,041

Eu zic ca nu ar trebui sa-l lasi acolo..in general florile,plantele de ghiveci le pot dauna... hmm

12,042

carmeryne wrote:

Eu zic ca nu ar trebui sa-l lasi acolo..in general florile,plantele de ghiveci le pot dauna... hmm

Pai nu l-am lasat.. am vazut ca a ros dar nu a mancat.. erau pe jos bucatile de frunza...

Adaugat: 25-05-2012 21:01

snickers wrote:
carmeryne wrote:

Pai nu l-am lasat.. am vazut ca a ros dar nu a mancat.. erau pe jos bucatile de frunza...

Adica doar le-a ros cu ciocu dar nu le-a si inghitit..le-a aruncat jos

12,043

le-am adus motatilor casuta noua ... e muuult mai mare, astept sa se obisnuiasca.. momentan sunt putin nedumeriti dar e ok, au intrat in cuib la puiuti si au papat  big_smile

12,044 (edited by carmeryne 25-05-2012 20:49)

Snickers,in caz ca acea planta ar fi putut fi otravitoare,cel mai probabil nu o sa aiba nimic daca  doar a ros din ea.....
  Sunt unele plante de ghiveci care nu le fac rau,iar altele care pot fi toxice.Cel mai bine ar fi sa-l tii departe de ele... hmm

12,045

2 oute

12,046

Am revenit si eu dupa o renovare extrema..plina de emotii nervi si stres pt toti membrii ..inclusiv Coro ..saracul ...a rabdat ca un erou tot stresul..praful ..desi l-am ferit cat am putut insa... a avut parte si de putin praf si de nervi de la mine big_smile Ce ziceti?suntem ok?am mai crescut si noi  :heart: Pentru mai multe poze click la semnatura
bine v-am regasit..miss you people :sanatate:  :sanatate:  :floare:  :pup:

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

12,047

Ce frumos e Coro  :wis:

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

12,048

Multumesc...ce ziceti arata bine?e slab e gras? are in jur de 6 luni si e singur :grey:  momentan
S-a mai domesticit putin..ne putem juca insa nu ma lasa sa pun mana pe el..doar daca il pacalesc si atunci cand simte ca l-am atins se supara neutral si vrea sa ma ciupeasca..dar asa ne jucam ii dau jucaria in cioc..el o arunca eu io dau din nou..sta pe leagan ..il plimb.. inca nu a inceput sa rosteasca cuvinte ..dar de cand a stat in dormitor o zi pe partea cu masinile imi tot canta ca o alarma de masina cateodata smile)

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

12,049

Aleku zimi si mie cum il fac atunci cand zboara prin casa sa se aseze pe mine... daca il iau eu cu mana si il pun pe umar sta si jumtate de ora  ma plimb cu el prin casa pe umar .. ... sta sa ii fac in cap exact cum le faceai tu la ai tai .. cand apropii mana sa il scarpin lasa capu in jos zici ca e caine .. dar nu vine singur pe mine... abia a facut 1 luna de cand l-am adus acasa si l-am invatat sa manance din palma... sa stea sa il scarpin in cap... sa stea pe umarul meu si sa ii dau  cate o samanta in cioc si o mananca big_smile ..dar nu stiu cum sa il atrag sa vina pe mine big_smile

12,050

eu nu i-am "dresat intr-un mod anume". Defapt nu le-am facut nimic. S-au obisnuit ei de cand ii hraneam , cand zburau, sa se aseze pe capul meu. smile