Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce frumos face, cred ca va fi un mare cantaret
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce frumos face, cred ca va fi un mare cantaret
Aleku sunt super frumosi puiutii tai, sa iti traiasca :hug: .
pattyto ai tai ce mai fac?
eu am doi pufi care cresc, incep sa li se deschida ochisorii. Saptamana asta o sa scot cele doua oua care mai sunt.
Pyco m-a speriat aseara pentru ca ciugulea puii, nu are putere sa smulga el pufii dar se juca cu dansii si ei tipau atat de tare k mi se rupea sufletul cand ii auzeam, se duceau dintr-un colt in altul al cuibului sa scape. Cand am vazut ca nu se linisteste l-am scos afara si a dormit in colivia mica; de obicei e atent cu ei, ii hraneste, ii apara, ii incalzeste dar aseara avea chef de joaca ....
as vrea sa stiu si eu care e cuibul ideal pt nimfe ca ai mei se calca si as vrea sa le fac un cuib
Poate nu-i ciupe, ci doar incerca sa-i curete. SI la mine ii ciugulea, dar doar asa ca sa ii curete. sa-i aranjeze...
eu am doi pufi care cresc, incep sa li se deschida ochisorii. Saptamana asta o sa scot cele doua oua care mai sunt.
Pyco m-a speriat aseara pentru ca ciugulea puii, nu are putere sa smulga el pufii dar se juca cu dansii si ei tipau atat de tare k mi se rupea sufletul cand ii auzeam, se duceau dintr-un colt in altul al cuibului sa scape. Cand am vazut ca nu se linisteste l-am scos afara si a dormit in colivia mica; de obicei e atent cu ei, ii hraneste, ii apara, ii incalzeste dar aseara avea chef de joaca ....
Adaugat: 21-05-2012 22:20
Trei crai Cel din mijloc cu albastru pe aripioare e baietelul care canta
Ce frumosi sunt :pup: Sa-ti traiasca!
Trei crai
Cel din mijloc cu albastru pe aripioare e baietelul care canta
Albastru? :wow: Asta e culoarea penelor sau e insemnat de tine?
nu. asa e el albastru...:) glumesc, bineinteles. l-am insemnat eu cu putin violet de digentiana ca sa stiu ca e baietelul care canta. nah acum obsrev si eu ca l-am insemnat cam tare. dar se duce pana la urma in timp sau la prima naparlire:)
Ce amuzant e asa. Sunt pui nu? Scuze ca te intreb, nu am urmarit topicul si nu sunt in tema. Sunt frumosi foc, sa-ti traiasca. :hug:
frumosi puii tai aleku :heart: ce mari s-au facut
pyco nu stiu daca ciugulea puiutii ca sa ii curete pentru ca ei tipau si incercau sa fuga deci cred ca ii durea.
si .... pozici cu bebelasii mei :angel:
Sa-ti traiasca!
Ai mei au depus din nou... avem un out. Am incercat sa evit sa mai depuna asa repede dar se pare ca nu e dupa cum vreau ci dupa cum vrea natura. Sa speram ca totul va fi bine.
Adaugat: 22-05-2012 15:09
...d
o iei de la capat cu puiutii :bravo:
eu o sa scot cuibul dupa ce cresc puiutii poate nu o sa faca oute daca vad ca nu il mai au ... ai mei au dat afara din cuib un ou, o sa le arunc azi pe ambele care au ramas
Si eu l-am avut scos. L-am pus la loc in ultimul moment.
picii mei inca nu se calca dar se duc sub pat ... cauta un nou "cuib" ....
Ricky al meu a descoperit el sa se duca acolo pe ghiveci si a inceput sa roada frunza de la floare.... i-o face rau?
Eu zic ca nu ar trebui sa-l lasi acolo..in general florile,plantele de ghiveci le pot dauna...
Eu zic ca nu ar trebui sa-l lasi acolo..in general florile,plantele de ghiveci le pot dauna...
Pai nu l-am lasat.. am vazut ca a ros dar nu a mancat.. erau pe jos bucatile de frunza...
Adaugat: 25-05-2012 21:01
carmeryne wrote:Eu zic ca nu ar trebui sa-l lasi acolo..in general florile,plantele de ghiveci le pot dauna...
Pai nu l-am lasat.. am vazut ca a ros dar nu a mancat.. erau pe jos bucatile de frunza...
Adica doar le-a ros cu ciocu dar nu le-a si inghitit..le-a aruncat jos
le-am adus motatilor casuta noua ... e muuult mai mare, astept sa se obisnuiasca.. momentan sunt putin nedumeriti dar e ok, au intrat in cuib la puiuti si au papat
Snickers,in caz ca acea planta ar fi putut fi otravitoare,cel mai probabil nu o sa aiba nimic daca doar a ros din ea.....
Sunt unele plante de ghiveci care nu le fac rau,iar altele care pot fi toxice.Cel mai bine ar fi sa-l tii departe de ele...
2 oute
Am revenit si eu dupa o renovare extrema..plina de emotii nervi si stres pt toti membrii ..inclusiv Coro ..saracul ...a rabdat ca un erou tot stresul..praful ..desi l-am ferit cat am putut insa... a avut parte si de putin praf si de nervi de la mine Ce ziceti?suntem ok?am mai crescut si noi :heart: Pentru mai multe poze click la semnatura
bine v-am regasit..miss you people :sanatate: :sanatate: :floare: :pup:
Ce frumos e Coro :wis:
Multumesc...ce ziceti arata bine?e slab e gras? are in jur de 6 luni si e singur :grey: momentan
S-a mai domesticit putin..ne putem juca insa nu ma lasa sa pun mana pe el..doar daca il pacalesc si atunci cand simte ca l-am atins se supara si vrea sa ma ciupeasca..dar asa ne jucam ii dau jucaria in cioc..el o arunca eu io dau din nou..sta pe leagan ..il plimb.. inca nu a inceput sa rosteasca cuvinte ..dar de cand a stat in dormitor o zi pe partea cu masinile imi tot canta ca o alarma de masina cateodata
)
Aleku zimi si mie cum il fac atunci cand zboara prin casa sa se aseze pe mine... daca il iau eu cu mana si il pun pe umar sta si jumtate de ora ma plimb cu el prin casa pe umar .. ... sta sa ii fac in cap exact cum le faceai tu la ai tai .. cand apropii mana sa il scarpin lasa capu in jos zici ca e caine .. dar nu vine singur pe mine... abia a facut 1 luna de cand l-am adus acasa si l-am invatat sa manance din palma... sa stea sa il scarpin in cap... sa stea pe umarul meu si sa ii dau cate o samanta in cioc si o mananca ..dar nu stiu cum sa il atrag sa vina pe mine
eu nu i-am "dresat intr-un mod anume". Defapt nu le-am facut nimic. S-au obisnuit ei de cand ii hraneam , cand zburau, sa se aseze pe capul meu.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus