Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Salut prieteni.In perioada de clocire/incubatie a oulelor le plasati zilnic cadita pentru imbaiere sau mai rar?Multumesc pentru raspuns
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Salut prieteni.In perioada de clocire/incubatie a oulelor le plasati zilnic cadita pentru imbaiere sau mai rar?Multumesc pentru raspuns
ar trebui sa apa proaspata la dispozitie.
Multumesc Aleku pentru raspuns.Te referi la apa rpoaspata in cadita de baie nu?Ca sa apa proaspata in adapatoare au zilnic.
Si in cadita, daca vor sa se inbaieze, o vor face, daca nu, nu. Eventual vor bea de acolo. Tu lasa-le apa ca ei stiu ce au de facut, cand simt nevoia.
mie nu mi-au mai iesit puiuti astazi au trecut 21 de zile decat a depus ultimul ou, acum doua zile ar fi trebuit sa iasa al treilea ...
in schimb ceilalti doi sunt sanatosi si frumosi, parintii au grija de ei, sunt deja niste alintati
alekule ce zici sa ii tai pana aia din mot care sta aiurea?
Adaugat: 18-05-2012 17:27
aia este rupta de la jumatate.. adica nu o mai poate misca
eu zic sa nu o tai(daca ai tai acea pana nu va mai creste) mai bine o smulgi(dar daca o smulgi va durea mai mult\ :ill: ) tu alegi.. :rusine: :k:
eu zic sa nu o tai(daca ai tai acea pana nu va mai creste) mai bine o smulgi(dar daca o smulgi va durea mai mult\ :ill: ) tu alegi.. :rusine: :k:
adica daca ii tai o pana nu o sa ii mai creasca?? uite la poza asta mie mi se pare ca sunt taiate sau rupte penele alea.. asa le avea de cand l-am luat.. adica de aproape 1 luna... ..Mareste poza acolo la coada ca sa vezi
Mihaela serios? asta e sfatul tau? sa o smulga? doamne fereste ... ce ar trebui sa faca sa-l tina cu o mana de cap si cu cealalta sa traga pana? doar pentru ca e mai "estetic" ?
Eu as lasa pana asa poate cade de la sine daca tot e in perioada de naparlire, si daca ar fi sa aleg as prefera sa o tai si poate va creste in timp dar mai greu
snikers chiar daca coditza acum e rupta ii vor cadea penele alea "jumulite" si o sa aiba in curand o codita superba, rabdare
Mihaela serios? asta e sfatul tau? sa o smulga? doamne fereste ... ce ar trebui sa faca sa-l tina cu o mana de cap si cu cealalta sa traga pana? doar pentru ca e mai "estetic" ?
Eu as lasa pana asa poate cade de la sine daca tot e in perioada de naparlire, si daca ar fi sa aleg as prefera sa o tai si poate va creste in timp dar mai greusnikers chiar daca coditza acum e rupta ii vor cadea penele alea "jumulite" si o sa aiba in curand o codita superba, rabdare
Nu i-am smulso nici nu i-am taiat.o....am rotit putin de acolo de la jumate unde era rupta si s-a desprins .. acum arata si motul lui mai frumos .. sper sa ii creasca repede codita ca tare ciudat e asa acum..
asa avea codita si pyco al meu cand era puiut dar i-a crescut
asa avea codita si pyco al meu cand era puiut dar i-a crescut
de crescut trebuie sa ii creasca dar sa vedem in cat timp
tu vorbeai de pana de la codita??? :rusine: :wow: ..scz(eu am crezut ca vorbesti de acea pana din cap care sta aiurea) ami cer scuze inca odata :sol:
De cea din cap vorbea. O sa ii creasca si codita, si motul. mai ales cand va intra in perioada de naparlire. Avand in vedere ca e puiut, mai ai de asteptat pana pe la 6 luni ca nd incep sa isi schimbe penajul. Si ai mei au ramas anul trecut fara coada (bineinteles ca nu chiar asa) si fara penele mari din aripi de nici nu puteau zbura, dar in 2-3 saptamani zburau fara probleme:)
tu vorbeai de pana de la codita??? :rusine: :wow: ..scz(eu am crezut ca vorbesti de acea pana din cap care sta aiurea) ami cer scuze inca odata :sol:
de pana din cap vorbeam
Adaugat: 18-05-2012 23:37
De cea din cap vorbea. O sa ii creasca si codita, si motul. mai ales cand va intra in perioada de naparlire. Avand in vedere ca e puiut, mai ai de asteptat pana pe la 6 luni ca nd incep sa isi schimbe penajul. Si ai mei au ramas anul trecut fara coada (bineinteles ca nu chiar asa) si fara penele mari din aripi de nici nu puteau zbura, dar in 2-3 saptamani zburau fara probleme:)
pai deja incepe sa naprleasca... in fiecare zi ii cad fulgi , puf pene cand zboara sau cand se scutura ..sper sa ii creasca mai repede coada
si sa aiba penajul frumos
sigur se va face o frumusete de nimfa :heart:
Ia uitati cum stam noi la mangaiat... :perus: :nimfa: :grey:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEU-MPho6EQ&feature=youtu.be[/youtube]
ce scumpi sunt... :k: timi ii aude si tipa dupa ai tai.. SNICKERS..si NIMFUL MEU A RAMAS FARA TOT MOTUL SI CODITA..DAR ACUM II CRESC LA LOC..AI UN CAVALER FRUMOS..asa ca daca ai grija de el..se va impana el.. :nimfa:
Ce imi vine sa-i pup pe toti la rand. Sunt asa de draguti. :pup:
Sunt adorabili, aleku, adorabili :heart: ai facut o treaba foarte buna. Se vede ca ai avut, si ai rabdare cu ei
Multumesc! Se pare ca parintii vor din nou sa fie parinti... se calca foarte des, au devenit foarte agitati, sunt mai agresivi daca te apropii de colivie, mananca foarte mult os de sepie. Toate semnele...
Aleku, trebuie sa cumpar neaparat un pui de la tine, fata sau baiat. Te astept cu detalii pe pm, nu conteaza pretul ! :heart:
Asa ma trezeste asta micu in fiecare dimineata. El(ea) da tonul pe la 6-6.30, iar mai apoi pe la 7 incep toti sa tipe )
Acum canta sau doar face vocalize? sa fie baietel?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A6FMelhWORg&feature=youtu.be[/youtube]
Este baietel. Doar baieteii fac vocalize. Sa tii minte care si cum este. E important sa le depistezi sexul .
Mai am unul sau 2 care fac vocalize, dar asta face cel mai frumos am sa incerc sa le fac cate un semn
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus