3,951

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

annonimu wrote:

Nu stiu cum e la voi smile dar la noi Fifi si Coco se iubesc asa putin smile yikes

andrusca A : incearca sa iti petreci ceva timp cu el,  daca il lasi foarte mult singur NU ii este bine, el simte foarte mult nevoia de a avea pe cineva langa el. Mai bine cumpara-i o pereche, poate o sa se simta mai bine. :malex:  :dans:
Cu tipatul sa sti ca e bine, te cearta foarte tare smile

Ps: Cocutza al meu acum stie cum il cheama , se chinuie foarte mult sa isi spuna numele smile suntem atat de fericiti :d  :malex:

se vede ca se iubesc..
mie mi-ar fi frica sa-l las cu pisicul ...
cred ca esti tare mandru cand il auzi ca vrea sa-si spuna numele ..cate luni/ani are  :malex:  ?

Adaugat: 16-05-2012 21:40

app imi place tare mult playstandul. e cumparat sa l-ai confectionat tu ?defapt playstandurile ca am vazut ca sunt doua

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,952

unul dintre ele e facut din cozi de matura smile ( acesta se afla acum pe toata suprafata custii )
al doilea este facut dintr-un suport pentru sticle de vin smile

el e micut are cateva luni, dar incearca foarte mult sa isi spuna numele, chiar suna foarte aproape de limba noastra sa spun asa.
Intre orele 9-16 ii lasam un telefon mobil pe care este inregistrata vocea noastra , acest telefon ii transmite cateva cuvinte smile Speram sa invete sa spuna corect Coco smile  :malex:  :malex:  :malex:

Adaugat: 16-05-2012 21:59

oricum cel mai important e ca sa obisnuit cu noua casa , intra la mancare, la nani, ne lasa sa punem lacatelul pe usita. ( casuta are 80*45*70 = mare big_smile )
Pe zi e liber vreo ~6 ore, dar in acest timp intra singur in cusca smile

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,953

buna seara la toti, scuze de absenta dar sunt cu casa in santier sad(

Ricky al meu este foarte mofturos la mancare... nu mananca decat mar 1 feliuta mica, banana 1 buc de 1 cm, brocoli din cand in cand si seminte pe zi... nu-i mai place ardeiul gras, morcovul nici sa nu-l vada si nici oul sad(((

ce altceva sa-i mai dau?? si daca nu papa ou, ce sa-i iau pt calciu??

Isi ajung vitaminele pe care le ia din ce am scris mai sus>?

3,954

clau1972 wrote:

buna seara la toti, scuze de absenta dar sunt cu casa in santier sad(

Ricky al meu este foarte mofturos la mancare... nu mananca decat mar 1 feliuta mica, banana 1 buc de 1 cm, brocoli din cand in cand si seminte pe zi... nu-i mai place ardeiul gras, morcovul nici sa nu-l vada si nici oul sad(((

ce altceva sa-i mai dau?? si daca nu papa ou, ce sa-i iau pt calciu??

Isi ajung vitaminele pe care le ia din ce am scris mai sus>?

si al meu a cam inceput sa refuze , eu ii mai dau biscuite belvita cu cereale ,cate o frunza de salata(uscata), din legume ii dau cate putin din tot,castravete,rosie dar in cantitati mici. pepene ii mai poti da. sau poti eventual sa-i cumperi si niste vitamine daca tot nu vrea.

Adaugat: 16-05-2012 22:55

annonimu wrote:

unul dintre ele e facut din cozi de matura smile ( acesta se afla acum pe toata suprafata custii )
al doilea este facut dintr-un suport pentru sticle de vin smile

el e micut are cateva luni, dar incearca foarte mult sa isi spuna numele, chiar suna foarte aproape de limba noastra sa spun asa.
Intre orele 9-16 ii lasam un telefon mobil pe care este inregistrata vocea noastra , acest telefon ii transmite cateva cuvinte smile Speram sa invete sa spuna corect Coco smile  :malex:  :malex:  :malex:

foarte interesanta ideea cu telefonul.. si eu am luat niste videoclipuri cu papagali ce vorbesc/repeta si ii mai pun din cand in cand, ca eu stau in permaneta cu el si ii vorbesc, insa dupa inregistrare mai face si el. Si la mine incearca sa spuna coco(ca asa mi se spune mie) si mai spune si baiatu` ca asa ii spunem lui, insa nu foarte clar,ci daca stai atent intelegi.

3,955

si eu ii pun alti papagali de pe youtube, dar Coco nu ii baga in seama, nici macar nu ii asculta. Din aceasta cauza am preferat sa ne inregistram si sa ii dam play; e mai receptiv cand aude vocile noastre !

Råman un anonim.

3,956

annonimu wrote:

si eu ii pun alti papagali de pe youtube, dar Coco nu ii baga in seama, nici macar nu ii asculta. Din aceasta cauza am preferat sa ne inregistram si sa ii dam play; e mai receptiv cand aude vocile noastre !

asa o sa fac si eu.. multumesc de idee .

3,957

salutare. de ieri sunt si eu proprietar de micul alexandru,Ma bucur ca am gasit ce mi am dorit,insa m am lovit de o problemam si anume alegerea coliviei.Mi ar place colivia ta "annonimu" din ce am vasut un pic.Poate imi spui si mie unde as putea sa o gasesc.mS

3,958

moviaqua ti-am trimis un mesaj privat, nu vreau sa fac reclama.

ne bucuram ca ai un nou membru  :malex:  :perusi:

Råman un anonim.

3,959

ma bucur si eu ca sunt printre voie cu micul alexandru, anonimu` se pare ca nu am primit nici un mesaj,te rog frumos daca vrei sa mai trimiti odata.Multumesc!

3,960

Ii dau drumul in fiecare zi. Si stau cu el sa ne iubim. Incerc sa stau cat de mult pot, dar trebuie sa ma duc si la servici. M-am gandit si la varianta de a lua pereche, dar am zis sa ma lamuresc intai ce sex are si pe urma sa vad ce se mai intampla.M-am gandit si sa iau o nimfa...ca am vazut ca se inteleg, dar nu stiu cum o sa reactioneze tzacanila.  Cand sunt acasa stau numai cu el. Il iau cu mine si la bucatarie cand fac mancare cateodata ca sa stam impreuna. L-am intrebat pe crescator inainte sa-l iau daca este vreo problema ca sta singur o anumita perioada si mi-a zis ca nu.
Isi recunoaste numele si raspunde cand il strig...maraie:). E tare haios.
Mi-a fost de mare ajutor acest forum pt ca am invatat multe citind ce au postat si alti detinatori.

3,961

moviaqua wrote:

salutare. de ieri sunt si eu proprietar de micul alexandru,Ma bucur ca am gasit ce mi am dorit,insa m am lovit de o problemam si anume alegerea coliviei.Mi ar place colivia ta "annonimu" din ce am vasut un pic.Poate imi spui si mie unde as putea sa o gasesc.mS

bun venit,, asteptam poze cu micutul tau.

3,962

il am doar de doua zile,sunt la stadiul de al invata sa se urce pe mana.De cand l am luat nu a baut apa,doar ce a mancat banana si niste seminte de floarea soarelui.Stiu ca e nevoie de doua 3 zile pt acomodare si ma refer pentru a manca.Voi posta si poze dar cel mai brobabil cand ii iau casuta.Astept raspunsuri cu ce colivii aveti voi.

Adaugat: 17-05-2012 19:18

lasati-mi si mie idurile voastre poate voi avea nevoie de ajutorul vostru sau imi mai spuneti despre obiceiurile pasrilor voastre

3,963

e o vorba mare : rabdare si iar rabdare

nu o sa ii ia doar 3 zile sa se acomodeze, o sa ii ia mai mult putin. Oricum pana nu o sa aibe incredere in tine, nu e bine.
important e ca mananca, apa poate bea dar nu il vezi tu, deoarece ei nu beau apa foarte multa.

Råman un anonim.

3,964

moviaqua wrote:

il am doar de doua zile,sunt la stadiul de al invata sa se urce pe mana.De cand l am luat nu a baut apa,doar ce a mancat banana si niste seminte de floarea soarelui.Stiu ca e nevoie de doua 3 zile pt acomodare si ma refer pentru a manca.Voi posta si poze dar cel mai brobabil cand ii iau casuta.Astept raspunsuri cu ce colivii aveti voi.

are nevoie de 2 sapatamani de acomodare,era mai simplu daca aveai colivia pentru ca el din colivie studia imprejurimile si se simtea mai in siguranta..dar acum cel mai important e sa creasca mare si sa fie sanatos.

am pus o poza cu colivia noastra speram sa-ti placa.

3,965

tomanicoleta : si eu am vrut sa ii cumpar lui Coco aceiasi colivie smile dar nu mi-am permis sad

ma bucur ca am gasit totusi o clolivie mare la un pret de 200 ron smile

frumoasa colivie .

e nazdravan alex big_smile

sa iti traiasca si sa il pupicesti pe cioculetul lui

Råman un anonim.

3,966

annonimu wrote:

tomanicoleta : si eu am vrut sa ii cumpar lui Coco aceiasi colivie smile dar nu mi-am permis sad

ma bucur ca am gasit totusi o clolivie mare la un pret de 200 ron smile

frumoasa colivie .

e nazdravan alex big_smile

sa iti traiasca si sa il pupicesti pe cioculetul lui

stai linistit ca nici eu nu mi-am permis,, ci l-am primit cu tot cu colivie...as vrea totusi sa i-o schimb dar acum nu-mi permit.
multumim la fel si tie.

3,967

e frunoasa si colivia ta, e undeva la 800 lei colivia ta parca big_smile

3,968

moviaqua wrote:

e frunoasa si colivia ta, e undeva la 800 lei colivia ta parca big_smile

cam asa ceva.

3,969

Astazi Cocuta al meu a spus clar COCO smile are doar 5 luni , foarte interesant, a spus de cateva ori, acum nu mai vrea.

Am si eu o intrebare :
Am un perus ( Bibi ) si pe Coco ( Micul Alexander ) cum sa ii fac sa se inteleaga. Le dau drumul impreuna doar cand suntem si noi acasa, deoarece nu se prea plac! Am observat ca sunt putin (mai mult) gelosi unul pe altul.
Eu imi doresc ca ei sa se iubeasca , ca sa spun asa!
Cum trebuie sa procedez?

Råman un anonim.

3,970

annonimu wrote:

Astazi Cocuta al meu a spus clar COCO smile are doar 5 luni , foarte interesant, a spus de cateva ori, acum nu mai vrea.

Am si eu o intrebare :
Am un perus ( Bibi ) si pe Coco ( Micul Alexander ) cum sa ii fac sa se inteleaga. Le dau drumul impreuna doar cand suntem si noi acasa, deoarece nu se prea plac! Am observat ca sunt putin (mai mult) gelosi unul pe altul.
Eu imi doresc ca ei sa se iubeasca , ca sa spun asa!
Cum trebuie sa procedez?

felicitariiiiiiii !!!!!!!

nu stiu ce sa-ti zic, tinand cont ca micul alex este mult mai mare dekt un perus,sa nu cumva sa o raneasca ,
si eu am si un micul alex si un perus asa par atrasi unu de altul insa nu il iau pe seama pe pako(alexu)

3,971

Din contra, perusul e foarte interesat de Coco, dar se cam ciupesc reciproc.
Lui Coco ii este putin frica de el.
In cateva zile sper sa ii obisnuiesc unul cu altul.
Oare o sa reusesc sa ii inchid pe amandoi in aceiasi colivie? Ca sa nu mai tin doua prin casa smile

Atasez si cateva poze smile

Råman un anonim.

3,972

Ce draguti sunt  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,973

zici ca sunt ai mei(la aspect ma refer) ...sunt tare draguti

auziti eu am perusa de cand sunt mai mica si nu stiam ca ii pot da drumul(de vreo 5 ani nu a mai zburat) oare va mai putea zbura dupa atata timp,ca as vrea sa-i dau drumul si ei ..

3,974

tomanicoleta wrote:

auziti eu am perusa de cand sunt mai mica si nu stiam ca ii pot da drumul(de vreo 5 ani nu a mai zburat) oare va mai putea zbura dupa atata timp,ca as vrea sa-i dau drumul si ei ..

off saracuta de ce nu i-ai dat drumul?dupa atata timp nici nu stiu ce sa-ti zic.

Max-aratinga nanday

3,975

denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

off saracuta de ce nu i-ai dat drumul?dupa atata timp nici nu stiu ce sa-ti zic.

pentru ca nu stiam ( si pentru ca ea a stat in camera parintilor si acolo am 4catei si mi-a fost frica).. imi pare foarte rau si ma simt vinovata.