3,276

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Ana noi am fost de doua ori in Italia cu masina si am trecut prin Grecia nu mi a cerut nimeni niciodata nimic,din contra atunci cd am intrat in grecia la vama ne a cerut cartea de identitate la care si el din spate coco- vamesul a zambit s a uitat la el si nimic.oricum atata timp cat nu ai mai multe pasari,deci e clar ca nu te ocupi cu asta n au ce sa ti faca...asa am inteles.plus de asta iti dai seama ca m am interesat si eu pana sa plecam si am inteles ca nu trebuie nimic
Pupicei  :malex:

Adaugat: 10-05-2012 01:24

Ana noi am fost de doua ori cu masina in Italia si am trecut prin Grecia si nu mi a cerut niciodata nimeni nici un act,si sincer l au vazut si la vama.dar am inteles ca doar daca ai mai multe pasari ar fi o problema ...pentru una singura nu e nimic...deci distractie placuta! :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,277

Eu stiam ca ai nevoie de pasaport, pe care ti-l elibereaza medicul veterinar, in care scrie ca pasarea nu are boli si nu duci pasarea in alte tari sa raspandesti vreo boala. Eu asa stiam, dar nu bag mana in foc...

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

3,278

kriss mersi pt raspuns , nici carnetul de sanatate al lui nu iti trebuie nimik nu pup

3,279

noi duminica plecam din nou,dar mie nu mi au cerut nimic si sper sa nu ceara .... o sa te tin la curent.
Pupici si de la noi :malex:  :dans:

3,280

kriss mersi mult pt sfat va pupik si drum bun abia astept sa te intorci si sa imi spui daca au cerut ceva pup

Adaugat: 11-05-2012 19:03

ola tuturor !nimic nou de la voi?ce mai fac verdeturile voastre?cum se descurca cu vremea aceasta naspa rau  sad , noi sambata am fost plecati la Turtaba langa izverna, am fost la niste prieteni si l.am avut si pe polii cu noi , bineanteles in masina a fost un scump ,iar acolo a stat numai afara ca a fost o vreme superba si ne.am facut de cap,va pupacim pe toti  :pup:  :sanatate:

3,281

Buna Anamaria tie si celorlalti iubitori de frumusei. Noutati nu prea avem. THEO este o cumintica, mai putin in bucatarie. Sunt foarte mandra ca pe mine ma iubeste cel mai mult din casa. Indiferent la cine este, cand imi aude glasul, imediat vine sa ma caute. Cand se pune pe mine numai pot scapa de ea, indiferent ce treburi am, trebuie sa le incetez, ca nu ma lasa sa fac nimic. Imi vine sa o mananc.

3,282 (edited by Latifa 17-05-2012 10:20)

si eu am o pasare marele alexandru ... eu din cate stiu nu ai nevoie de nimic ..  eu l-am scos pana acuma de 5 ori din tara . doar prima data am luat o hartie de la medicul veterinar care ma costat 20 lei si a fost valabila 5 zile... in rest tot fara... politia de frontiera se mira de el cand il vedea  :malex:

e buna colivia de transport..al meu sta pe tetiera sau pe umar cand conduc... ce colier fain are big_smile

kriss cand iesi afara cu pasarea nu o ti legata ???

3,283

buna tututror noi am fost pe drum din cauza asta n am mai postat nimic.nici de data asta n am avut nevoie de nimic.si la noi la fel la vama se uitau la el si el Coco
Va pupam dulce ..revenim cu foto

3,284

bine ati revenit.. asteptam poze cu frumusetea :malex:

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,285

:malex:  .. am avut o lesa la el cumparata de pe ebay da a rupto .....

3,286

alex_foca wrote:

e foarte frumos.. sa-ti traiasca ..

din ce vad la voi cu atat imi doresc mai tare si eu sad .. sunt adorabili..

3,287

da nu ai si tu un marele alex??? al meu cred ca inca e pui din ce o spus persoana de la are l-am cumparat ... si spune ... ce faci si cici ... cici e numele lui

3,288

alex_foca wrote:

redbull iti da aaaaripi.simpatic foc

Max-aratinga nanday

3,289

alex_foca wrote:

cat te-a costat lesa cu tot cu transport ?

3,290

aripi si energie smile) ..    in jur de 15 euro ... nu stiu sigur ca a cumparato soramea... da ala e pretu maxim 20..a pus cineva un link de unde poti sa cumperi lese

3,291

alex_foca wrote:

aripi si energie smile) ..    in jur de 15 euro ... nu stiu sigur ca a cumparato soramea... da ala e pretu maxim 20..a pus cineva un link de unde poti sa cumperi lese

din nefericire nu am mare alex ci un micul alex (pe care l-am primit), mi-ar place enorm si un marele alex dar financiar nu-mi permit sa cumpar unul

3,292

si micul e la fel.. putin mai micutz... are un prieten si o gramada de cuvinte stie ... numa trebuie sa te ocupi de el .... al tau e cuminte ??? am un amic ce are o femela de marele alexandru e foarte rea ..musca de numa .. la muscat si pe Cici si pe mine .. mio rupt pielea din palma si de pe gat ...

3,293

alex_foca wrote:

si micul e la fel.. putin mai micutz... are un prieten si o gramada de cuvinte stie ... numa trebuie sa te ocupi de el .... al tau e cuminte ??? am un amic ce are o femela de marele alexandru e foarte rea ..musca de numa .. la muscat si pe Cici si pe mine .. mio rupt pielea din palma si de pe gat ...

nu prea e cumite si bland nu e deloc..adica nu pot sa-l ating ca imi da sangele imediat. credema ca zilnic stau si vb cu el,stau cu el in permanenta dar mai putine reusite.si al meu cred ca e tot femela defapt.

3,294

tomanicoleta wrote:
alex_foca wrote:

nu prea e cumite si bland nu e deloc..adica nu pot sa-l ating ca imi da sangele imediat. credema ca zilnic stau si vb cu el,stau cu el in permanenta dar mai putine reusite.si al meu cred ca e tot femela defapt.

si eu am dus la soramea o nimfa in irlanda anu trecut era pui trebuia sa ii dai sa mance si asa cuminte era de numa numa acum o sapt am fost in irl la ea si asa rau e nu poti sa pui mana pe el ... da pentru aia danseaza pe muzica... spune hai sa te pupe mama , skoby doo , fluiera , isi zice numele ciucky , se alinta zice ciuciu .. da nu poti pune mana pe el numa daca vine el la tine sa il mangai pe cap .. sau cand il cheama mama la ea de ii zice hai sa te faca mama in par la ea merge si isi pune capu in palma sa il mangaie cateodata si la soramea dar rar... in rest rupe

3,295

buna alex_foca , in primul rand iti multumesc tie si lui kriss de raspuns si vreau sa te intreb ceva:vredeata ta are o aripioara taiata?daca nu , am vazut ca este legat la piciorus sa nu zboare , nu ti,e frica ca isi rupe piciorul cand da sa zboare?sau cade si se loveste?te pup si sper ca nu te.a deranjat intrebarea

3,296

anamarialaura wrote:

buna alex_foca , in primul rand iti multumesc tie si lui kriss de raspuns si vreau sa te intreb ceva:vredeata ta are o aripioara taiata?daca nu , am vazut ca este legat la piciorus sa nu zboare , nu ti,e frica ca isi rupe piciorul cand da sa zboare?sau cade si se loveste?te pup si sper ca nu te.a deranjat intrebarea

le are pe amandoua intregi si poate zbura .. nu m-am gandit ca poate sa isi rupa piciorul si nu a incercat sa zboare numa o data ... l-am scapat chair cand l-am cumparat dar sa intors .... in rest e totul ok cu el ..

3,297

buna ziua. am si eu o intrebare. ce semnifica datele dupa inelul  :malex: KM23  3   NB11 va multumesc

Adaugat: 18-05-2012 14:36

alex_foca wrote:
anamarialaura wrote:

le are pe amandoua intregi si poate zbura .. nu m-am gandit ca poate sa isi rupa piciorul si nu a incercat sa zboare numa o data ... l-am scapat chair cand l-am cumparat dar sa intors .... in rest e totul ok cu el ..

buna din cate se vede in  fotografie aripa dreapta e taiata si nu legata si o aripa taiata nu e o problema mare atit timp cit are ocupatie si timp liber pentru tine sa stai cu el mai mult timp

3,298

dinu wrote:

buna ziua. am si eu o intrebare. ce semnifica datele dupa inelul  :malex: KM23  3   NB11 va multumesc

primele sunt un cod al crescatorului ,11 este anul nasteri 2011 si tara de provenienta NB.. eu asa stiu ca se trece pe inel .

3,299

dinu wrote:

Dinu, ce stiu sigur din datele de pe inel e ca e nascut in luna martie 2011.

Roro esti parte din sufletul meu!

3,300

in poza asta se vede ca sunt intregi aripile big_smile...