3,926

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

De cand a plecat? Nu il zaresti pe vreun copac?

Noemi = workaholic smile  Bundas -  :perus:  meu, Picike alintatul meu  :dans:
Csuri, Tyopoka, nu va voi uita niciodata! sad :perus:

3,927

Azi pe la 11 ... am iesit imediat afara si m-am uitat prin toti copacii.....deja daca e s-a dus departe, nu stiu cat de mult ar zbura el.....

3,928 (edited by Latifa 09-05-2012 12:23)

alnimanui ce rau imi pare pentru alexutzul tau . poate il gaseste cineva cu suflet mare si chiar daca nu ti-l inapoiaza macar sa aiba grija de el si sa-l iubesca.. ma intristat foarte tare.. imi pare sincer rau,,  :cry:

Adaugat: 08-05-2012 21:34

patriciuca wrote:
tomanicoleta wrote:

hei si maine facem 2 anisori !!!!     :lma: :malex:

Bravo sa-ti traiasca frumusute e splendid :lma:

multumesc frumos, la fel si tie

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,929

Yaxley wrote:

http://i34.tinypic.com/4jpz00.jpg
http://i38.tinypic.com/350rted.jpg
http://i35.tinypic.com/24blrg3.jpg
http://i38.tinypic.com/2cmvr40.jpg

ti le'am dat si pe mess dar le arat si userilor tongue

va place roco al meu? big_smile

Ce frumos e!!!!!!!!!!!!! de unde ai cumparat colivia nu cred ca lui Paulie ii va a fi buna aceasta?

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,930

ce dragut e ,,, vad ca a aparut gulerul.. ce varsta are? superba colivia imi place mult,

3,931

Coco si noua lui casuta !

Inca nu a intrat a intrat in ea:)
asteptam sa vedem daca o sa ii placa.

colivia lui patriciuca o gasiti  cu ~500 ron.

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,932

Nicoleta cum ai reusit sa-l faci sa vina pe umar, sau a venit singur.

3,933

carlo wrote:

Nicoleta cum ai reusit sa-l faci sa vina pe umar, sau a venit singur.

pai el era liber prin camera iar eu aveam o punga de cypsuri si mana si m-am trezit cu el pe umar(bineinteles ca nu i-am dat cips, il pacaleam ca ii scot din punga insa ii daceam pomelo) si tot asa de cateva ori pana cand a venit din nou dar ma ciupit de ureche si am tipat. nu te gandit ca am un papagal bland ...ci e chiar extra agresiv .

3,934

tomanicoleta wrote:

pai el era liber prin camera iar eu aveam o punga de cypsuri si mana si m-am trezit cu el pe umar(bineinteles ca nu i-am dat cips, il pacaleam ca ii scot din punga insa ii daceam pomelo) si tot asa de cateva ori pana cand a venit din nou dar ma ciupit de ureche si am tipat. nu te gandit ca am un papagal bland ...ci e chiar extra agresiv .

Da am citit aici pe forum la un comentariu sa il lasam sa ne piste sa vada ca nu ne doare si atunci de dezobijnuieste dar eu nu am curajul tongue Am avut un perus care ma ciupea in locuri mai duretoase de exepmplu ma pisca de pielea dintre degete insa cu apexul sunt mult mai precaut si nu cred ca as putea suporta piscatura lui.
Am sa incerc si eu sa-l pacalesc cu o punga de cipsuri sau ceva poate vine la mine. Deja imi ia mancarea din mana. Tot incearca sa se puna pe capul meu in timp de sunt la calculator .. insa cand ajunge deasupra mea zboara la loc.. cred ca se razgandeste tongue
Tot mai curios e cum trece timpul .. se pune pe burta pe colivie si asa se uita la mine cand mananc sau lucrez la calculator. Cred ca in curand va face urmatorul pas de prietenie.

3,935

pai singura solutie e sa-i pacalim cu mancare. can mananci si e pe colive du-te si stai cu umarul foarte aproape de colivia lui.
cu lasatu sa ciupeasca am incercat si crede-ma ca imediat imi dadea sangele si din ce il lasam din aia strangea mai tare( insa de mana mai e cum mai e dar de ureche,gat sau fatza gandestete cat doare ,au un cioc foarte puternic). eu as fi vrut sa iau o mana dinaia de cauciuc(gen aia cu care se dreseaza caini)dar nu stiu pe unde  gasesc ..ca il lasam sa ciugule din aia si apoi poate nu mai ciupea. cu rabdare poate reusim.

3,936

pichi al meu s-a cumintit ...s-a dus perioada de naparlire si e cumintel foc.
nicoleta chiar vroiam sa te intreb cum de a venit pe umar.sunt niste pofticiosi,aseara pachi tot se intindea dupa niste cipsuri dar n-a avut succes si s-a ales cu o capsuna.

Max-aratinga nanday

3,937

Cred ca am sa imi pun o caciula tongue Nico vad in poza ta ca esti bucuroasa cu el pe umar dar t-i frica sa nu te muste de ureche tongue si il ti cat mai departe de el.
Saptamana trecuta i-ai cazut mai multe pene si fulgi de erau in toata casa. Strangeam in fiecare ora dupa el + mancare, lemne, ... peste tot ... e ca un porcusor. Dar nu conteaza. Parca de saptamana asta ii cad mai putine pene, si e mai frumos .. parca e mai verde acum big_smile

:malex:

3,938

super pofticiosi as zice eu.. eu nu pot sa mananc nimic de el.. spre deosebire de voi eu nu ii dau drum din colivie decat seara pentru ca noi stam la tara,la curte si nu pot sa stau sa-l supraveghez in permanenta.. insa cand este cald il dau cu colivia afara .

am fost mai mult decat fericita cand sa urcat pe umar dar cand ma ciupit m-am speriat si eu si el .. asa de venit vine daca il pacalesc cu mancare insa nu pot sa apropii mana de el ..

3,939

Buna.
Eu scriu numai cand am probleme. Am tot citit si se pare ca toata lumea are "copii" cuminti numai al meu e tacanila. Il iubesc de nu mai pot mai ales ca si el sta ca cersetorul sa-l mangai si sa-l pup. Insa nu stiu ce sa-i fac cu tipatul. Acum de exemplu sta pe capul meu si tipa cat poate de tare. Nu il inteleg de ce face asa. Cam naparleste acum...si cred ca se dovedeste a fi o ea si nu un el cum a zis crescatorul. Macar s-a mai potolit cu ciupitul, dar tipatul ne innebuneste. Se trezeste si sta in cusca pe bara lui cuminte si tipa la 6 dimineata.Pana acum tipa doar dimineata si il acopeream sau vorbeam cu el si tacea, dar acum tipa toata ziua.  HEEEEELP!!! Ce are si ce sa-i fac?
Multumesc frumos pentru ajutor!

3,940

andrusca wrote:

Buna.
Eu scriu numai cand am probleme. Am tot citit si se pare ca toata lumea are "copii" cuminti numai al meu e tacanila. Il iubesc de nu mai pot mai ales ca si el sta ca cersetorul sa-l mangai si sa-l pup. Insa nu stiu ce sa-i fac cu tipatul. Acum de exemplu sta pe capul meu si tipa cat poate de tare. Nu il inteleg de ce face asa. Cam naparleste acum...si cred ca se dovedeste a fi o ea si nu un el cum a zis crescatorul. Macar s-a mai potolit cu ciupitul, dar tipatul ne innebuneste. Se trezeste si sta in cusca pe bara lui cuminte si tipa la 6 dimineata.Pana acum tipa doar dimineata si il acopeream sau vorbeam cu el si tacea, dar acum tipa toata ziua.  HEEEEELP!!! Ce are si ce sa-i fac?
Multumesc frumos pentru ajutor!

Buna
De exemplu al meu urla cand ii este frica. Cand vine cineva necunoscut incepe sa urle de numa. Nu il putem opri. Parerea mea ca ii este frica de ceva. Poate sa fie un obiect sau cine stie. Asta e parerea mea .

Good luck

3,941

andrusca si eu cred ca am patit la fel ca tine,,,mi sa spus ca e baiat insa a facut 2 ani si nici urma de guler..
incerca sa ii faci sa fie cat mai intuneric in camera diminteata si no sa ma tipe daca nu vede lumina soarelui.. al meu doarme cat dorm si eu fiinca ii acopar geamul si nu ma deranjeaza ci doarme cu mine si el

3,942

gata le-am luat,pt nicoleta si alnimanui astept mp cu adresa sa pot sa le pun la posta saptamana asta.va pup

Max-aratinga nanday

3,943

Multam pentru raspunsuri. Treaba cu frica nu cred ca este valabila in cazul de fata. Si al meu cand vine cineva strain se sperie si tipa si stiu ca este speriat, dar dimineata parca face special sa ne trezeasca.
Iar faza cu intunericul a mers o perioada...acum nu mai merge nici asta. Ii invelesc colivia cu ceva inchis si tot face galagie. Oricum sunt topita dupa el/ea pentru ca vine atunci cand il chem sa-l pup si intinde ciocul, vine sa il mangai si se rasfata si ciripeste de placere. Este tare smecher. Nu credeam ca o sa fac progrese atat de mari cu el. In iunie face 1 an de cand il am si era extrem de salbatic cand l-am luat. Mai avem de lucrat cu sotul meu pe care nu il accepta deloc. Doar cand ii da ceva bun vine sa ia de la el din gura, altfel cand se apropie de colivie tipa sa plece.
Sunt niste pasari inteligente, iar al meu si un pic smecher.

3,944

denisa82 wrote:

gata le-am luat,pt nicoleta si alnimanui astept mp cu adresa sa pot sa le pun la posta saptamana asta.va pup

sunt superbe.. imi plac la nebunie .. cu siguranta si pako va fi incantat..  multumim enorm.. mai rar se gasec persoane asa dragute ca tine :hug:  :pup:

Adaugat: 13-05-2012 12:55

andrusca wrote:

Multam pentru raspunsuri. Treaba cu frica nu cred ca este valabila in cazul de fata. Si al meu cand vine cineva strain se sperie si tipa si stiu ca este speriat, dar dimineata parca face special sa ne trezeasca.
Iar faza cu intunericul a mers o perioada...acum nu mai merge nici asta. Ii invelesc colivia cu ceva inchis si tot face galagie. Oricum sunt topita dupa el/ea pentru ca vine atunci cand il chem sa-l pup si intinde ciocul, vine sa il mangai si se rasfata si ciripeste de placere. Este tare smecher. Nu credeam ca o sa fac progrese atat de mari cu el. In iunie face 1 an de cand il am si era extrem de salbatic cand l-am luat. Mai avem de lucrat cu sotul meu pe care nu il accepta deloc. Doar cand ii da ceva bun vine sa ia de la el din gura, altfel cand se apropie de colivie tipa sa plece.
Sunt niste pasari inteligente, iar al meu si un pic smecher.

eu nu-i pun pe colivie ci ii pun pe geam un cerceaf mai inchis la culoare si nu trece soarele prin el. de tipat stiu ca asa tipa ei la rasarit si apus..insa nu toti fac asa , alti fac in timpul zilei ca al meu ca nu pot pleca de langa el,,
si eu tot de un an il am dar nu ma lasa sa-l ating dar era mult mai salbatic la inceput. poate imi poti spune si mie cum de ai reusit sa te lase sa-l mangai si sa-l pupi.

3,945

Buna.
A venit singur la mine cand ma jucam pe mobil. Era foarte curios sa vada ce am eu in mana si a venit si s-a asezat pe mana. Iar la faza cu mangaiatul...e un pic mai ciudat. Se aseza pe monitorul calculatorului, iar eu ma ascundeam de el si ii faceam "bau". Chestia asta ii facea o placere deosebita si incepea sa ciripeasca si sa astepta sa il mangai. Asa ne-am imprietenit. Stiu ca pare ciudat, dar stiu ce inseamna sa vrei sa te apropii de el si sa nu poti. Sau alta varianta este cu mancarea pentru sunt pofticiosi rau. La sotul meu la mancare vine.
Bafta la pupat!

3,946

si la mine vine la telefon ..dar are o placere sa sparga telefoane imediat ce infige ciocul si cu mancarea vine sa-i dau ,sta sa manace pe mine,vine si pe umar daca ii dau sa manance dar sa nu incerc sa pun mana pe el,ba chiar l-am lasat sa ma si ciupeasca pana la sange si nimic..   poate ca nu a fost asa de la inceput ..eu l-am luat cand deja avea 1 an(cei la care era il lasau singur de dmineata pana seara si atentie nu-i prea dadeau si cred ca de asta sa salbaticit ,ei l-au dat pentru ca tipa mereu ..dar automat ca dorea atentie).
si mie mi sa spus ca e baiat ca si tie si eu cu gandul ca e baietel i-am pus numele pako fara s ma ma gandesc atunci ca daca nu e baiat ...si am facut 2 anisori luna aceasta si nici urma de guleras,, avem decat o dunga gri.. :malex:

3,947

Si pe al meu tot paco il cheama. Dar mai nou sotul meu de cand a vazut ca nu face guleras a inceput sa ii zica Marioara:). Si eu am zile in care il las mult timp singur acasa. Dar chiar daca stau cu el tipa. Efectiv nu pot sa stau in camera cu el. Incerc sa vb cu el ca sa nu sufere ca e singur, dar tipa si nu pot sta langa el. Cred ca incep sa imi dau seama dc face asa. Dimineata se plimba pe bara...cred ca vrea afara. Eu stau la curte astfel incat sta in colivie si nu este liber prin casa. Nu il pot lasa singur cand plec de-acasa pt ca face numai prostii si roade tot ce prinde.O sa incerc sa il filmez cand suntem la ora de iubire sa il vezi cat este de simpatic. Este exact asa cum zice toata lumea...multa rabdare.

3,948

rowena ai un pm de la mine!

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

3,949

andrusca wrote:

Si pe al meu tot paco il cheama. Dar mai nou sotul meu de cand a vazut ca nu face guleras a inceput sa ii zica Marioara:). Si eu am zile in care il las mult timp singur acasa. Dar chiar daca stau cu el tipa. Efectiv nu pot sa stau in camera cu el. Incerc sa vb cu el ca sa nu sufere ca e singur, dar tipa si nu pot sta langa el. Cred ca incep sa imi dau seama dc face asa. Dimineata se plimba pe bara...cred ca vrea afara. Eu stau la curte astfel incat sta in colivie si nu este liber prin casa. Nu il pot lasa singur cand plec de-acasa pt ca face numai prostii si roade tot ce prinde.O sa incerc sa il filmez cand suntem la ora de iubire sa il vezi cat este de simpatic. Este exact asa cum zice toata lumea...multa rabdare.

nici eu nu-i pot da drumul mereu. ii dau drumul seara ca si eu tot la tara stau si nu pot sta ziua numai in casa .. nu ii dai drumul deloc?

3,950

Nu stiu cum e la voi smile dar la noi Fifi si Coco se iubesc asa putin smile yikes

andrusca A : incearca sa iti petreci ceva timp cu el,  daca il lasi foarte mult singur NU ii este bine, el simte foarte mult nevoia de a avea pe cineva langa el. Mai bine cumpara-i o pereche, poate o sa se simta mai bine. :malex:  :dans:
Cu tipatul sa sti ca e bine, te cearta foarte tare smile

Ps: Cocutza al meu acum stie cum il cheama , se chinuie foarte mult sa isi spuna numele smile suntem atat de fericiti :d  :malex:

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.