11,951

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

pattyto wrote:

au trecut 21 de zile si nici un semn ca ies puiutii, aseara am verificat doua oua cu o lanterna mica de la un breloc dar m-am uitat repede ca nu am vrut sa ii deranjez mult, am observat ca oul era plin si intr-o parte avea un saculet de aer... motatii mei le-au clocit non stop inca de la primul ou depus dar mi-e frica sa nu fie fertile pentru ca pyco e cam micut, are abia un anisor si uneori se urca pe fata dar nu facea nimic, statea dupa care se dadea jos, insa nu tot timpu statea asa de forma deci inca mai sper   smile

Lasa-i.. poate din cate oute ai ies totusi pui. nu e obligatoriu sa fie toate fertile. iti tin pumnii.

11,952

ms aleku, si eu sper sa fie totul bine..

11,953

pattyto wrote:

ms aleku, si eu sper sa fie totul bine..

La cat de devotata ai fost, sper sa-ti iasa macar 2 pui. Lasa outele sa le cloceasca pana la 28 de zile.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

11,954

S-a mai acomodat si nazdravanul meu ..putin smile) :heart:  i-am facut poze azi...cred ca e prea incarcata  colivia voi ce spuneti ?

Adaugat: 11-05-2012 16:04

http://img688.imageshack.us/img688/4295/11052012062.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/2540/11052012063.jpg

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

11,955

avem un puiut  :ou:  doamne ce scump e, stateam in pat si deodata aud ciripind asa incet, m-am apropiat de cuib in liniste si mi-am dat seama ca e un puisor, l-am vazut foarte putin, o aripioara cu 2-3 pufi galbeni :ok: parintii stau amandoi cu puisorul, au papica pregatita afara, sa vedem cand il hraneste, bine ca astazi nu plec nicaieri si pot sa ii supraveghez  big_smile

11,956

Ai sa iti dai seama cand ii hraneste. o sa se auda un piu piu piu asa rapid smile))

11,957

da, l-a hranit  :heart:  mamica il hranea si taticu parca il curata dadea cu cioculetu incetisor pe corpul lui, sunt adorabili  smile

11,958

PATTYTO..felicitari pentru marirea familiei de codite..sa-ti traiasca sanatosi.. :nimfa:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

11,959

multumesc Mary pentru incurajare si tie Dana pentru urari  :succes:
totusi pana nu ii vad pe toti mari si zburand prin casa o sa stau cu emotii ... mai ales cand il vad asa mic si vulnerabil   :hihi:

Adaugat: 12-05-2012 13:03

multumesc Mary pentru incurajare si tie Dana pentru urari  :succes:
totusi pana nu ii vad pe toti mari si zburand prin casa o sa stau cu emotii ... mai ales cand il vad asa mic si vulnerabil   :hihi:

11,960

Ce ne mai place joaca, si sa fim mangaiati pe gat dupa mot... Cand le dau drumul, si au chef vin si stau pe pieptul meu, ma trag de buza, de nas, de urechi smile) si uneori apleaca capul sa fie mangaiati. Cand sunt in colivie si bag mana inauntru, apleaca capul si lungesc gatul sa-i mangai dupa gat. Daca cumva nu ii mangai, ma apuca cu ciocul de degete. ma trag, ma ciupesc, apoi iar apleaca capusorul sa-i mangai...:P  Au papat castraveti (i-au devorat), mere mai putin, nu prea vor, ardei iute (ii devorezea), ou si morcov nu mai zic smile

11,961

Aleku am si eu o problema..ricky al meu cateodata face moale.. nu chiar apa..dar mai moale si putina zeama daia nu stiu cum sa zic..de cele mai multe ori face normal..am observat ca dupa ce ii dau salata sau morcov face moale.. e posibil?

11,962

Felicitari pattyto!Sa iti iasa toti sanatosi si sa creasca mari  big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,963

snickers wrote:

Aleku am si eu o problema..ricky al meu cateodata face moale.. nu chiar apa..dar mai moale si putina zeama daia nu stiu cum sa zic..de cele mai multe ori face normal..am observat ca dupa ce ii dau salata sau morcov face moale.. e posibil?

Normal ca e posibil:)

11,964

multumesc Gaby, Aleku ce puiuti frumosi si alintati ai, cred ca o sa-ti fie greu sa-i dai  big_smile

11,965

Chiar imi va fi greu, dar la un moment dat voi fi nevoit:) daca as fi stat unde la curte i-as fi pastrat pe toti si inca vreo cateva serii wink)

11,966

aleku wrote:
snickers wrote:

Normal ca e posibil:)

Ms tongue

Adaugat: 12-05-2012 18:36

aleku..da au voie ardei iuti? si vroiam sa te mai intreb.. asta al meu naparleste.. si ii mai cade din pene cum sa zic.. asa niste puf mic de tot zici ca e nuca de cocos rasa smile) nu stiu cum sa iti zic..

11,967

Da, au voie ardei iuti, chiar si unele amestecuri de seminte contin ardei iuti. Si chiar le place cu cat sunt mai iuti.

11,968

aleku wrote:

Da, au voie ardei iuti, chiar si unele amestecuri de seminte contin ardei iuti. Si chiar le place cu cat sunt mai iuti.

hai ca pe asta nu o stiam.. aflu lucruri noi.. zimi si mie la problema mea cu fulgii aia mici gen " nuca de cocos rasa marunt" deci cand scutura din pene am vazut ca ii mai cad.. si jos prin colivie mai sunt

11,969

snickers eu cred ca te referi la matreata lor, nu la puf. La baza penelor au piele care se exfoliaza, iar cand se scarpina aceasta cade.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

11,970

george89 wrote:

snickers eu cred ca te referi la matreata lor, nu la puf. La baza penelor au piele care se exfoliaza, iar cand se scarpina aceasta cade.

Da cam asa ceva...ca matreata arata ... nu stiam ca si ei au asa ceva ms

11,971

avem doi puisori  :bravo:  parintii ii hranesc pe rand dar nu stiu cu ce ca papa mei, seminte de floarea soarelui si grau, de ou si morcov nu prea se ating, doar pyco ciuguleste din ele dar foarte putin
curat in cuib pot sa fac dupa ce ies toti puii?  big_smile

11,972

Felicitari Pattyto, poti sa le faci curat dupa ce ies toti puisorri, sper sa iasa toti smile.

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

11,973

multumesc George  big_smile

11,974

pattyto wrote:

avem doi puisori  :bravo:  parintii ii hranesc pe rand dar nu stiu cu ce ca papa mei, seminte de floarea soarelui si grau, de ou si morcov nu prea se ating, doar pyco ciuguleste din ele dar foarte putin
curat in cuib pot sa fac dupa ce ies toti puii?  big_smile

dupa ce ies toti puisorii mai asteapta vre-o saptamana si pe urma fa-le curat.

11,975

ms aleku, asa o sa fac  big_smile