3,251

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Buna Anamaria. Eu cred ca acesta este motivul pentru care Polly respira mai greu pentru ca ti-am spus si THEO cand venea la buc, imediat dupa ce fumam, facea la fel. Niciodata nu am fumat in prezenta ei, iar acum las mai intai sa se aeriseasca si˝dupa ceea o las sa vina. Apropo, cred ca fac o mare greseala, dar o mai las din cand in cand sa mai guste din cafeaua mea (fara cofeina), in schimb cola nu i-am dat deloc Te pupik

3,252

asta e noua colivie a lui totti cine vrea costa 750 ron

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

3,253

asta e buna 750 ron smile). O fac eu pentru 200 ron, mare branza cumperi plasa si niste coltare metalice si e gata  smile .
Ce mi-as dori si eu un marele alex  hmm .

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

3,254

si eu mi-as dori enorm .. poate vreodata cineva va observa pasiunea mea si iubirea pentru  :malex:  si-mi va face un cadou..poate

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,255

veronica1 si suana , am fost cu polii la doctor si nu este racit nu are nimik este perfect sanatos, ce m.am bucurattttt,sa stii vero ca ai avut dreptate de la fum poate fii, de la parfumuri ca el cand ma vede in oglinda vine si el la machiat , rujat , creme si parfum ca vrea si el bineanteles, a si cum credeti ca l.am dus pe polii la doctor in masina fara colivie hahaha statea pe umar si pe volan , am fost cu circul in oras , toata lumea se uita dupa mine cu polii pe volan, ziceai ca este un papagal care are aripioara taiata asa cuminte a stat , si la datul jos din masina bineanteles ca in brate  smile  smile , nu credeam vreodata ca piciu meu este asa cuminteeeee, sa il fii vazut cum statea pe umarul meu si pe volan lesinati de ras si cum se uita prin parbriz in sus se uita afara hahahah , ieri am fost cu circul prin oras ,cine ma vazut sigur a zis ca nu sunt normala , dar eu de aia nu mai pot , am iesit cu copilul la plimbare va pupik dulcee pe toti  :pup:

3,256

buna tuturor...Ana stai linistita la noi nu mai e o nautate,deci partea cu machiajul cred ca au in sange si Co e la fel e mort cd ma vede vrea si el,sau oja,i am facut si lui unghiutele iar in masina la fel,pe tetiera pe volan mai nou iesim la terasa impreuna si lumea se opreste vb cu toti da salut mori de el la inceput asa mai timid acum deja ii intreaba ce faci daca i baiat repede da pupic
ce mai avem niste minunatii de  :malex:
pupici :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,257

Buna Anamaria. Voi ma uimiti pe mine. Imi dau seama cat de mandra erai cu el ci cat de haios era el pe volanul masinii. Pot sa iti spun ca va invidiez (nu in sensul rau). Atat tu cat si Kriss (impreuna cu frumuseii vostri) sunteti de admirat. Ce mi-as dori si eu sa o iau pe THEO cu mine cu masina, dar imi este tare frica ca o pierd pentru ca ea este mai neastamparata si curioasa de nou. Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar eu v-am mai spus ca am pierdut-o odata si nu vreau sa mai risc. Cred ca m-as imbolnavi daca nu ar mai fi cu mine. Va pupicim dulce.

3,258

asta cam asa e si eu am avut un eveniment de genul cu Dl Coco dar stiu acum de ce se sperie si oricum nu l las o clipa nesupravegheat...oricum va dati seama ca oricine ar fi terminat daca ar patii unul din iubitii nostri ceva,dar sa gandim pozitiv.eu sincer pana si visez cateodata ca mama zboara sau il pierd....intr o zi am dat cu o solutie pt niste fluturasi si desi am aerisit f bine am lipsit vre o 2 ore d acasa,nu va spun ca mi era gandul numai lșa el ca daca pateste ceva.
Nico imi pare rau ca te dezamagesc dar cred ca mai greu ca cineva sa doneze un alexoi ca dupa ce il ai sincer nu ai cum sa renunti la el
Pupam dulce si noi toti alexeii :malex:
eu tot nu reusesc sa pun un filmulet cu Cocutu

3,259 (edited by Latifa 09-05-2012 11:57)

veronica1 , pai o iei pe theo in brate si o duci in masina si de acolo nu are cum sa zboare, si polii este neastamparat , dar crede.ma a fost atat de cuminte de imi venea sa il pap cu totul , si cand am ajuns la doctor ma gandeam ca imi zboara prin masina, da deunde , a stat sa pun mana pe el,lucru care nu ii prea place lui , sau sa il mangaii, am vrut sa vad cum reactioneaza la plimbatul cu masina si a reactionat super misto nici nu ma asteptam va pupik

kriss imi place enorm de totii al tau , chiar ma imipresionat faptul ca nu zboara si cum il plimbi peste tot , este super tare sa ai un papagal si sa te plimbi cu el peste tot fara sa ii tai aripioara , stiu ca sa speriat atunci la micile accidente dar totusi si polii cand l.am luat a avut mici tamponari cu oglinda dar nu a avut probleme de genu , probabil theo sa lovit mai rau un pic si acum ii este teama dar lasa ca este mai dragut asa te pupik si super tare pozele  :sanatate:  :pup:

suana ce mai faceti sunteti bineeee va pupacim pe toti din familia ta

3,260

Va salutam. Astazi am fost si i-am cumparat lui THEO o cusca de transport pentru catei (dar am adaptat-o si am facut-o pentru ea punandu-i un bat mineral, adaptor de apa, cutiuta pentru mancare si doua jucarii) Dupa o cercetare amanuntita (de catre ea) am reusit sa o introduc si am scos-o afara putin sa o obisnuiesc, dar nu a fost chip. S_a agitat tot timpul. Statea numai agatata sus cu capul in jos si se plimba pe sus. Nu am suportat sa o vad asa si am adus-o dupa 10 minute in casa. Oare am facut bine? Cum ar trebui sa procedez? Trebuie sa va spun ca nu este foarte spatioasa cuscuta, dar are loc. Ce ma sfatuiti?

3,261 (edited by suana 06-05-2012 21:19)

Cred si eu ca nu-i place,spatiul este mult mai mic si peretii confera imaginea de inchis.Cel mai bine ar fi cu colivia,eu asa o scot pe Alexi,chiar daca e grea.Tare faza cu plimbatul cu masina.Insa la noi spatiul e ocupat de Daissy si nu cred ca as vrea sa-mi distraga atentia Alexi la volan.
Si noi va salutam si pupacim cu drag. :pup: Petrecem cel mai mult timp afara,ca e super frumos:verdeatza si multe flori.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,262

Buna Suana. Trebuie sa iti spun ca eu stau la bloc si nu pot iesi afara cu o colivie asa de mare si sa o pun in fata blocului. Nici nu incape in lift. Nu stiu ce trebuie sa fac ca imi doresc foarte mult sa o scot si pe ea afara. Si mai este o problema la THEO. Ea nu a stat niciodata in colivie (este libera tot timpul). Este vina mea dar trebuie sa gasesc o solutie. Oare sa ii cumpar o colivie mai mica pentru afara? Ce ma sfatuiti? Multumim

3,263

Veronica la asta ma gandeam si eu. O colivie mai mica ar fi mai potrivita decat cusca pentru catei care nu are gratii decat pe o parte si e mai intunecata ... si colivia e si mai ieftina, cel putin in iasi.
Eu am doua colivii si in functie de unde ma deplasez si de spatiul disponibil o iau pe cea mare sau pe cea mai micuta

3,264

kriss bineinteles ca stiu lucrul acesta.. sunt adorabil si nu te poti despartii de ei.. eu sunt de parere ca daca nu-i este acordata destula atentie sau sta mai mult singur mai bine sa fie dat cuiva care chiar are grija asa cum trebuie(la asta ma refeream ca daca cineva nu poate avea grija il pot adopta eu) .. eu pe micul alex l-am adoptat pentru ca ce-i care il aveau nu ajungeau decat seara acasa ,nu au putut avea grija de el si el sa salbaticit ..il am de 1 an si nu pot sa-l ating..  :hug:

3,265

BUna Pattyto si multumesc pentru sfat. AI putea sa imi spui, daca nu deranjez prea mult, ce dimensiuni ar trebui sa aiba colivia cu care sa o scot afara? Trebuie sa mentionez ca stau la bloc. Multumesc

3,266

eu folosesc o cusca de transport ca sa zic asa atunci cand il scot afara pe Coco  si cum nu exista o cusca speciala de trans papagali asa mare am optat pt o colivie pt hamsteri ii scoti frumusel accesoriile si gata...si asa e in siguranta ,doar partea de jos detasabila este de plastic iar inchizatorile sunt destul de sigure si sunt din fier ,plus ca atunci cd vreau sa l las afara ii dau partea din plastic jos si ramane doar cu partea de sus direct in iarba...nu are cine stie ce spatiu dar suficinet cat sa nu si rupa codita....si el sta doar pe colivia cea mare in casa intra extrem de rar sa si inspecteze jucariile sau sa se uite in oglinda...nu stiu e o idee ca si eu locuiesc tot la bloc
Am inteles Nico ,scz am inteles eu gresit,cred ca e foarte greu sa auzi si sa vezi o gramada de papicei asa blanzi si tu sa ii oferi toata dragostea ta si sa nu ai acelasi rezultat dar nu inceta sa speri eu cred ca se va obisnui si o sa ai rezultate,merita sa incerci :malex:  :dans:
o sa pun si o foto cu colivia asa sa va faceti o idee...pupici tuturor

3,267

Buna Kriss si multumesc mult pentru ajutor, dar sunt un pic nedumerita pe unde intra copilasul tau in aceasta colivie? pe usita de sus? are loc? si....vrea sa intre? Iti multumesc pentru ajtor.

3,268

veronica1 , mi se pare ca , colivia lui kriss are usita mica pe lateral, si eu i.am luat lui polii o colivie mai mica atunci cand am plecat la munte , bine nu este foarte mica dar nici cat a din casa, oricum eu pana la ranca la munte am stat cu colivia in brate am stat un pic inghesuita dar asta este a fost piciu cu mine, dar acum cand am sa mai plec colivia o sa fie in porbagaj si el cu mine in masina  smile ca este foarte cuminte va pupik

3,269

doamne cat de adorabil e alexutu tau criss,, imi vine sa-l pap ..te felicit din tot sufletul pentru ca ai un puiut asa de cuminte si de frumos.  :pup:

3,270

buna ..colivia are o usita deasupra destul de mare si da chiar vrea sa intre ca stie ca pleaca la plimbare. :dans: chiar daca si al meu in masina nu sta inchis...tot pe cusca banditu
Multumesc frumos Nico  :malex:

3,271

Buna Kriss. Acum am vazut are loc suficient sa intre, numai ca eu am gasit una identica cu a voastra dar avea o usita mica (pe jumatate cat are a voastra). Sper sa gasim si noi una la fel. Si, te rog, sa imi spui cat l-ai tinut pe baietelul tau acolo? Cateva ore crezi ca sunt multe? As vrea sa plec sambata cu ea la cineva la curte si as vrea sa stiu daca nu va fi stresant pentru ea sa stea atat inchisa. Si scuze pentru atatea intrebari. Multumesc

3,272

buna Vero din pacate n as putea sa ti dau un raspuns la intrebarea pusa de tine...eu nu l am tinut niciodata asa mult adica sa ma intelegi ,noi am calatorit de 2 ori pana in Italia cu masina dar n a sta in colivie ci pe colivie,cand il iau la munte de obicei daca nu l plimb cu lemnul lui(nu stiu daca ai obs dar are un lemn pe care sta mereu)nu l las asa mult intr un loc adica o ora ca na se plictiseste
incearca sa dai partea de plastic jos asa isi va gasi ocupatie cu iarba sau pietricele sti ca ei sunt extrem de curiosi din fire acorda i atentie ,vb,muta l cu cusca de colo colo sau da i un con de brad sau o crenguta ,un lemn o pietricica si cu siguranta nu va fi agitat iti spun eu chiar o sa i placa
Pupici si bafta..eu parca ma simnt implinita cand merg cu el si el s a obisnuit acum se adapteaza f usor si cu camerele si cu copii care vin langa el si cu baietii pe care dupa nici un minut ii pupa sau le da gheruta la salut

3,273

Buna Kriss. Iti multumesc foarte mult pentru sfaturi. Voi incerca, dar putin cate putin, sa nu o stresez din prima. THEO nu stie de plimbarica pentru ca nu am scos-o din casa de cand era sa o pierd, adica 1 an (si era la inceput). Imi doresc foarte mult sa o scot afara sa ia contact cu oamenii. Voi incerca si abia astept, dar cred ca voi avea mult de lucru cu ea. Dar merita toate eforturile. Te pupicim amandoua.

3,274

cu mare placere :dans:  pupam si noi :malex:

3,275

kriss ai fost cu el in italia?ce documente ti.a trebuit la el ca si eu plec in vara la greci si asi vrea sa il iau si eu pe polii, dar ce ma fac la vama?pupik