Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
pattyto wrote:foarte scumpi puiutii tai aleku, sa-ti traiasca mai ales ca ai pus atat timp si suflet in ingrijirea lor
vin si eu cu o intrebare, este bine sa le schimb colivia nimfelor daca ele acum au cuib si clocesc? ar dura cam jumatate de ora toata operatiunea pana as dezinfecta noua colivie si as usca-o, daca ma grabesc...
Ideea este ca am gasit pe cineva( persoana de la care am colivia actuala) si este dispus sa imi ofere una care este considerabil mai mare si in ea ar incapea bine si cei 4 puiuti care sper sa-mi iasa. Doreste in schimb colivia actuala fara accesorii si 50 de lei, ce spuneti se merita? si e bine sa fac acest lucru acum cand au oute, nu vreau sa iau o decizie pripita care sa ii afecteze de aia intreb si alte persoane mai experimentate dar cred totusi ca o colivie mai mare le-ar fi de folos. Motatii mei se adapteaza foarte usor la camere noi si diverse colivii ca i-am plimbat prin multe locuri, i-am luat si la iarba verde si la bunici si la prieten, au stat in mai multe colivii, au cunoscut multe persoane, sunt foarte sociabili si se simt mereu la ei acasa atata vreme cat sunt eu in preajma lor. atasez doua poze in care se afla colivia actuala si cea care ar trebui sa o cumpar... nu stiu ce sa fac, am timp pana luni sa ma gandescSi eu am avut nevoie de colivie noua acu 1 an cand am avut puisori la pereche, dar le-am pus colivie noua cand puii aveau deja 2-3 luni, nu i-am deranjat din clocit si s-au acomodat foarte bine.
pai am renuntat la idee momentan, o sa sun persoana respectiva peste cateva saptamani sa vad daca o mai are, probabil cand o sa aiba puii vreo luna ca nu stiu daca am mai multa rabdare multumesc
astazi se fac 18 zile de cand a depus primul ou :rusine: