Aseara am observat la fetita mea in cacatel cu o samanta, stiu ca nu e de bine , dar daca faza nu s-a mai repetat oare e vreo problema?
Aseara a si dat afara cateva seminte din gusita , dar mi-a facut impresia ca s-a innecat pentru ca mai manca , se mai curata prin pene , iar apoi a parut ca s-a inncecat si a dat cateva seminte afara , a dat afara una cate una 4 seminte , iar apoi a facut faza cu bobitul in cacatel , apoi nu s-a mai intamplat nimic , cacateii sunt bine , doar ca am vazut-o astazi cum dadea din cap cum dau ei cand vror sa dea ceva afara din gusita ... a fost umpic racita si ma gandesc ca poate din cauza mucozitatilor face asa , acum e bine , ea se joaca , canta ,mananca , si aseara dupa ce a dat afara , a mancat in continuare bine mersi
DAr intr-un fel , ma gandesc asa , am observat ca nasucul ei se face galben , maroniu , fapt ce eu il asociez cu intrarea in perioada de imperechere , si ma gandesc ca si de aici ar putea fi aceste mici perturbari
Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)