11,601 (edited by Latifa 05-05-2012 12:03)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

setris wrote:

Kimmy face trei ani in vara asta...surpriza din pufuleti era chiar el  :rusine: ...este un mancacios si jumatate, norocul lui este ca face miscare, altfel ar fi grasut ca o galusca .  :rusine:

Asa e si Koco!:))Adora pufuletii la 50 de bani!:))

Adaugat: 04-05-2012 19:51

Videoclipuri cu pasareaaaa!
http://www.youtube.com/user/PapagalPeYT

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

11,602

adita97: am vazut videoclipurile cu papagali tai..sunt super frumosi! :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

11,603

mihaela111 wrote:

adita97: am vazut videoclipurile cu papagali tai..sunt super frumosi! :heart:

merci:*
Ce-i drept...calitatea video nu e prea buna dar...

11,604

Buna dimineata! :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,605

buna dimineatza si tie zucchina!!! :heart:

11,606

Baieteii vostrii pe la 9 , 10 luni ce culoare aveau la nasuc? Se facuse albastru? La fetita s-a definitivat culoarea , iar acum a inceput sa se faca galben maroniu , in schimb la baietel este inca rozaliu , sau bleo , sau mov , i se schimba si culoarea parca , acum stiu si eu , nu da semne nici ca e fetita , nici ca e baietel ...

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,607

fetita mea are un an si 4-5 luni si nu are culoarea ceromului dezinfectata..prima data am crezut ca este baiat wink dar acum sunt sigura ca este fetita  :heart:

11,608

Curatenie generala, aer nou, mobila noua smile Si le placee :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,609

imi place cum ai decorat colivia :k:  sa-ti traiasca perusei! :heart:

11,610

Multumesc :pup: La fel  :heart:

-Marina-

11,611

Zucchina cu ce ai lipit betele de pe stalpul din mijloc unde stau frumosii in a 2-a poza?

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,612

Am luat batul ala gros si alte crengute mai subtiri. Si m-a ajutat tatal meu (bine ca faceam si eu, dar era el acasa smile ) am dat gauri cu bor-masina... si betele mai subtiri le-am cioplit un pic sa intre la fix in gaurile facute.
Acum vreau sa te intreb si eu pe tine ceva off topic. Cu ce program ai facut gif-ul de la avatar? Eu am incercat cu un program dar ba imi ies prea mici.. ba prea mari.... si m-am dat batuta sad

-Marina-

11,613

L-am facut in photoscape:D

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,614

Am inteles big_smile

-Marina-

11,615

Simpatici piticii tai Zucchina  smile sunt sigur ca le place noua mobila  :ok:

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

11,616

Multumesc Ionut. Ai tai ce mai fac?

-Marina-

11,617

zucchina wrote:

Curatenie generala, aer nou, mobila noua smile Si le placee :heart:

Foarte frumoasa colivia si ei!:*Sa-ti traiasca!

11,618

Multumesc big_smile Ce mai face Koco?

-Marina-

11,619

zucchina wrote:

Multumesc big_smile Ce mai face Koco?

Koco...pai e foarte bine!:))Se cam sperie de apa si tot caut o solutie cu care sa il conving sa faca baie!Are cineva idei?!:*

11,620

zucchina wrote:

Multumesc Ionut. Ai tai ce mai fac?

Isi fac de cap  :perusi: , mai ales in ultima perioada cand sunt ocupat cu invatatul..
Daca nu se joaca dupa perdea atunci sunt pe pat daca nu sunt pe pat sunt la mien pe scaunul de la birou daca nu sunt pe scaunul de la birou sunt pe jos daca nu pe jos atunci sigur stau pe usa..acum de ceva vreme au descoperit ca pot inchide singuri usa de la intrarea in cusca insa se inchid mai degraba unul pe altul afara cand mananca  smile (se comporta normal ca si oricare dintre piticii nostri  :wis: )

Animalul de companie ne este un prieten desarvasit,
Si primeste drept rasplata , afectiunea noastra toata
:hug:

11,621

smile Eu i-am pufait cu putina apa cu ala de la solutia de sters geamurile( bine ca am clatit de zeci de ori inainte sa dau pe ei), si ma tem cand ii las afara sa nu deschida... le-am legat usitele. Am lasat doar aia in care mai intra ei cand le dau drumul.

-Marina-

11,622

zucchina wrote:

smile Eu i-am pufait cu putina apa cu ala de la solutia de sters geamurile( bine ca am clatit de zeci de ori inainte sa dau pe ei), si ma tem cand ii las afara sa nu deschida... le-am legat usitele. Am lasat doar aia in care mai intra ei cand le dau drumul.

hmm!asta fac si eu...treaba cu pulverizatorul...dar cred ca mai bine le e cnad se balacesc ei!:)

11,623

Da. Stiu ca e mai bine asa, dar daca nu vor.. Cand il aveam pe cel galben i-am dus in baie cu usita deschisa si am dat drumul la robinet si se agitau ei pe acolo, dar nu au avut curajul sa iasa. Acum ma gandeam sa repet faza asta pentru ca Dombolo e mult mai curios decat erau ei 2 la un loc. Si poate el are mai mult tupeu  :hihi: si o pacalio si pe Albastrica sa iasa sa se balaceasca big_smile

-Marina-

11,624 (edited by mereana28 08-05-2012 14:48)

Aseara am observat la fetita mea in cacatel cu o samanta, stiu ca nu e de bine , dar daca faza nu s-a mai repetat oare  e vreo problema?
Aseara a si dat afara cateva seminte din gusita , dar mi-a  facut impresia ca s-a innecat pentru ca mai manca , se mai curata prin pene , iar apoi a parut ca s-a inncecat si a dat cateva seminte afara , a dat afara una cate una 4 seminte  , iar apoi a facut faza cu bobitul in cacatel , apoi nu s-a mai intamplat nimic , cacateii sunt bine , doar ca am vazut-o astazi cum dadea din cap cum dau ei cand vror sa dea ceva afara din gusita ... a fost umpic racita si ma gandesc ca poate din cauza mucozitatilor face asa , acum e bine , ea se joaca , canta ,mananca , si aseara dupa ce  a dat afara , a mancat in continuare bine mersi
DAr intr-un fel , ma gandesc asa , am observat ca nasucul ei se face galben , maroniu , fapt ce eu il asociez cu intrarea in perioada de imperechere , si ma gandesc ca si de aici ar putea fi aceste mici perturbari

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,625

la mine masculul regurgita semintele cand era el indragostit de vreo jucarie si o facea in semn de afectiune. si bobita din gainat poate a "scuipat.o" ea dupa ce a facut trebusoara