Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Cand cresti doar o singur papagal,daca este fata sau baiat prea putin conteaza,poate chiar deloc,important este ca ai luat-o si depinde de tine.Ambele sexe sunt foarte inteligente si daca ai rabdare poti crea o legatura extrem de puternica,ca numai faptul ca o privesti sti in ce stare se afla(bucurie/somnolenta etc).Cu timpul o sa iti dai seama ca este perfecta asa cum este.
pentru mine chiar nu conteaza daca e fata sau baiat, daca tipa sau canta, daca vorbeste sau nu important e sa ne apropiem si sa fim prieteni, nu as vrea sa-i fie frica de mine, pe mine m-ar interesa varsta mai mult, adica daca e pui sau adult sa stii cum sa-l iau.
Adaugat: 30-04-2012 15:44
si as mai vrea sa va cer un sfat. Crescatorul mi-a spus sa nu bag mana la el si sa nu-i dau drumul pentru cel putin 1-2 luni. asa as vrea sa procedez, daca tot mi-a spus, cred ca nu mi-a spus degeaba dar ma gandesc ca cu cat e mai mare perioada sa nu se salbaticeasca, adica sa se obisnuiasca in colivia lui si sa nu mai vrea nici afara nici sa vorbim amandoi, acum ma cam ignora, pana sa-l sperie verisoara venea apropae de mine si ma asculta, acum isi cauta de lucru prin colivie, mai rar e atat la mine cand vb cu el.
Adaugat: 30-04-2012 15:48
*atent, scuze