3,876

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

tomanicoleta wrote:

voi aveti in colivia micutilor bete abrazive? eu ii cumparasem a lui meu si se dadea cu ciocul pe el pana si l-a zgariat si i l-am luat..in rest are si os de sperie si bloc mineral dar vroiam ceva pentru gherute...(sau lor nu le cresc) imi cer scuze ca va stresez din nou..  : :merci:

eu nu am bete abrazive ..dar o data la 3 saptamani avem parte de pedichiura oferita de mami.

Max-aratinga nanday

3,877

Noi am avut bete abrazive, dar am renuntat la ele pentru ca am observat ca nazdravanul meu isi roade unghiile atunci cand devin prea mari si il deranjeaza. Cat despre osul de sepie si blocul mineral, i-am luat de amandoua, dar se pare ca sunt pe post de decor pentru ca nu vrea sa se atinga de ele. Ciocul si-l face pe betele de lemn pe care le are atasate la colivie.
Denisa tu esti o fericita, Paco e un copilas foarte bland si cuminte, mai ales daca sta sa ii faci si pedichiura! Eu nu stiu ce ma faceam daca nu isi rodea el singur unghiile, pt ca ar fi trebuit sa-l prindem si sa-l tinem cu forta si nu cred ca era bine de mainile noastre, probabil ieseam ca dupa razboi! :bravo:  :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,878 (edited by denisa82 27-04-2012 20:58)

rowena wrote:

Noi am avut bete abrazive, dar am renuntat la ele pentru ca am observat ca nazdravanul meu isi roade unghiile atunci cand devin prea mari si il deranjeaza. Cat despre osul de sepie si blocul mineral, i-am luat de amandoua, dar se pare ca sunt pe post de decor pentru ca nu vrea sa se atinga de ele. Ciocul si-l face pe betele de lemn pe care le are atasate la colivie.
Denisa tu esti o fericita, Paco e un copilas foarte bland si cuminte, mai ales daca sta sa ii faci si pedichiura! Eu nu stiu ce ma faceam daca nu isi rodea el singur unghiile, pt ca ar fi trebuit sa-l prindem si sa-l tinem cu forta si nu cred ca era bine de mainile noastre, probabil ieseam ca dupa razboi! :bravo:  :malex:

stai asa ca nu e chiar asa fara cantec..adica eu il tin si l-am invatat pe sotul meu cum sa i le faca..si se zbate  nu sta el chiar asa .

Max-aratinga nanday

3,879

puiutul denisei are 10+ de la mine pentru finetea lui...
noi rowena mai avem de asteptat.. si la mine osul de sepie si blocul mineral cam tot de decor sunt,,pe bloc mai sta cateodata ca sa ma vada(ca nu ma pot misca de langa el cateodata)..
l-am vazut cu unghiutele in cioc dar nu stiam ca le roade...mi se pareau prea mari si ii luasem bat insa la unghii nu-i face nimic ca era prea subtire pt gherutele lui asa ca am decis sa i-l pun perusei mele ca ea mereu are probleme cu unghiile si ii trebuiesc mereu taiate

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,880 (edited by denisa82 29-04-2012 12:05)

tomanicoleta wrote:

puiutul denisei are 10+ de la mine pentru finetea lui...
noi rowena mai avem de asteptat.. si la mine osul de sepie si blocul mineral cam tot de decor sunt,,pe bloc mai sta cateodata ca sa ma vada(ca nu ma pot misca de langa el cateodata)..
l-am vazut cu unghiutele in cioc dar nu stiam ca le roade...mi se pareau prea mari si ii luasem bat insa la unghii nu-i face nimic ca era prea subtire pt gherutele lui asa ca am decis sa i-l pun perusei mele ca ea mereu are probleme cu unghiile si ii trebuiesc mereu taiate

multumim mult scumpa ...o sa vezi tu ce scumpete blanda o sa fie si al/a  tau/ta

Adaugat: 27-04-2012 23:30

Este a doua oara cand paco face pe nebunul...ii dau drumul de dimineata ,ii intind mana sa vina,vine cu furie si agresivitate pe mana(proasta eu ca nu m-am ferit)si ma ciupeste de-mi da sangele.ce dumnezeu are???ca nu inteleg.si sunt tare suparata.Am zis ca prima data naparlea si de aia a fost agresiv ,e de inteles.dar acum????

Max-aratinga nanday

3,881

denisa82 wrote:

Este a doua oara cand paco face pe nebunul...ii dau drumul de dimineata ,ii intind mana sa vina,vine cu furie si agresivitate pe mana(proasta eu ca nu m-am ferit)si ma ciupeste de-mi da sangele.ce dumnezeu are???ca nu inteleg.si sunt tare suparata.Am zis ca prima data naparlea si de aia a fost agresiv ,e de inteles.dar acum????

e chiar aiurea daca nu era invatat sa-l atingi mai ziceam dar cum mereu ai putut e un semn de intrebare.. a terminat de naparlit ? al meu abia i-au cazut penele lungi de la coada .. cred ca mai dureaza.ciupesc ingrozitor de tare. chiar nu stiu ce sa-ti zic denisa. ai grija sa nu se repeada la fatza ca al meu mai face dastea.

nu ma pot obisnui sa vorbesc de el cand defapt este ea|(mai astept pana la 3 ani ) :hug:

3,882

denisa82 wrote:

offf imi pare rau sa aud asta Denisa sad(((, din ce am citit eu pe aici si alte forumuri nu am gasit pe nimeni sa pateasca asa ceva, ma gandesc ca au si ei momentele lor cum le avem si noi, trebuie avut grija sad((
am vazut un filmulet in care MA avea 2 ani, bland de felul lui si vorbitor, dar intr-un clip cand se preagtea sa mearga la culcare tot asa a cipit-o pe proprietara rau... banuiesc ca indiferent cat de blanzi sunt au si ei momentele lor de agresivitate sad(( sper sa se cuminteasca curand poop

Mai am o intrebare ai vostri papagali cum fac "treaba mare"?? al meu face apos, adica apa pe margine si in mijloc tare, asa fac si ai vostri???

3,883

eu spun ca e suparat ca il ti in colivie. din aceasta cauza cred eu ca e suparat.

Noi l-am lasat pe  :malex:  Cocuta o saptamana singurel ( noi am fost plecati ) , a fost in fiecare seara cineva la el ~1h si i-a dat de mancare si apa.
Chiar am ras foarte tare, cine a avut grija de el s-a dus cu bananuta la el, omul a pastrat o bucatica si pentru el, dar ce sa vezi... Cocuta a vrut si bucatica lui ! Smecheras mare COCO mic !

Primirea pe care am avut-o a fost foarte buna, ne iubeste in continuare...

Am primit o cearta din partea lui, pana la urma i-a trecut si a trecut la pupat  :malex:

Ne place mai nou pe lampadar  :perusi:

Adaugat: 29-04-2012 20:35

clau1972 wrote:

Mai am o intrebare ai vostri papagali cum fac "treaba mare"?? al meu face apos, adica apa pe margine si in mijloc tare, asa fac si ai vostri???

iar nu am reusit sa editez ( cred ca am prea putine postari pe forum )
sorry de duble post

si COCO al meu face la fel, dar nu tot timpul... cateodata doar tare.
acum depinde de ce mananca, daca ii dau mere face mai apos, ca al tau.
indoapa-l cu banane smile
COCO e mort dupa ele  :malex:

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,884 (edited by denisa82 29-04-2012 20:21)

annonimu wrote:

eu spun ca e suparat ca il ti in colivie. din aceasta cauza cred eu ca e suparat.

Noi l-am lasat pe  :malex:  Cocuta o saptamana singurel ( noi am fost plecati ) , a fost in fiecare seara cineva la el ~1h si i-a dat de mancare si apa.
Chiar am ras foarte tare, cine a avut grija de el s-a dus cu bananuta la el, omul a pastrat o bucatica si pentru el, dar ce sa vezi... Cocuta a vrut si bucatica lui ! Smecheras mare COCO mic !

Primirea pe care am avut-o a fost foarte buna, ne iubeste in continuare...

Am primit o cearta din partea lui, pana la urma i-a trecut si a trecut la pupat  :malex:

Ne place mai nou pe lampadar  :perusi:

il tin in colivie doar noaptea cand doarme ,la ora 12 fix in fiecare seara vrea in colivie la culcare.dimineata ii dau drumul.totusi de 2 ani jumate are cam acelasi program peste 12 ore liber,asa ca nu cred o secunda ca asta e motivul.

Max-aratinga nanday

3,885

annonimu wrote:
clau1972 wrote:

iar nu am reusit sa editez ( cred ca am prea putine postari pe forum )
sorry de duble post
si COCO al meu face la fel, dar nu tot timpul... cateodata doar tare.
acum depinde de ce mananca, daca ii dau mere face mai apos, ca al tau.
indoapa-l cu banane smile
COCO e mort dupa ele  :malex:

m-am linistit acum, mai face si tare, dar parca de mai multe ori face moale ... multumesc de raspuns, mar ii dau in fiecare zi si banana la fel, mai papa ardei gras, kiwi, ou si morcov nu vrea sad(( si astazi am fost i-am cumparat brocoli si ce sa vezi manca din el de parca nu mancase de 5 zile smile)))))

3,886

annonimu e superb alexutzu tau. sa-ti traiasca e superb .. si foarte bland pe deasupra din ce observ.. felicitari. :malex:  :malex:  :malex:

3,887

multumesc tomanicoleta. :malex:

clau1972 : nici COCO nu vrea morcov.

denisa82 : nu prea stiu ce sa iti spun cu problema ta, totusi poate e suparat el pe ceva.
al meu cand nu ii convine cateceva nu ma mai baga in seama, dar ii trece.

Råman un anonim.

3,888

annonimu wrote:

astazi am incercat ceva nou, rosie si castravete, la rosie nici nu s-a uitat dar castravetele l-a papat imediat, nu vreau sa-i dau prea mult sa nu se deranjeze la stomac.
baita nu face singur dar am inceput de ieri sa-l stopesc cu apa si nu comenteaza smile))))

3,889

apropo de baita smile

eu daca dau drumul la apa la robinet, incepe nebunia.
:malex:  vine si isi baga capul sub jetul de apa, apoi intra cu totul in apa, mie putin frica sa nu se inece. Acum ii pun un recipient cu apa si se balaceste singur in ea. Apoi il usuc cu feonul smile Sa vedeti ce cumintel sta el la aer putin caldut asa de uscare.

Råman un anonim.

3,890

clau1972 wrote:
annonimu wrote:

astazi am incercat ceva nou, rosie si castravete, la rosie nici nu s-a uitat dar castravetele l-a papat imediat, nu vreau sa-i dau prea mult sa nu se deranjeze la stomac.
baita nu face singur dar am inceput de ieri sa-l stopesc cu apa si nu comenteaza smile))))

incearca si dovlecel sa vezi ce o sa se infiga in el.

Max-aratinga nanday

3,891

denisa scuze ca mi-am permis sa-ti copiez poza dar as dori sa stiu daca se poate de unde ai luat mingiuca lui pako..imi place tare mult. nu te supara te rog.

3,892

Cred ca e o minge pentru bebelusi. Am si eu una dar putin mai mare. E din cauciuc si cand ies dintisorii copilasii il rod.

3,893

tomanicoleta wrote:

denisa scuze ca mi-am permis sa-ti copiez poza dar as dori sa stiu daca se poate de unde ai luat mingiuca lui pako..imi place tare mult. nu te supara te rog.

din maxipet militari.cred ca este o mingiuta  de pisici.inauntru are si un clopotel si sa vezi ce disperat e sa roada ca sa ajunga la clopotel.de curand i-am luat una si in forma de steluta tot asa cu clopotel.te pup

Max-aratinga nanday

3,894

din maxipet militari.cred ca este o mingiuta  de pisici.inauntru are si un clopotel si sa vezi ce disperat e sa roada ca sa ajunga la clopotel.de curand i-am luat una si in forma de steluta tot asa cu clopotel.te pup

e foarte draguta. ce rau imi pare ca nu pot sa ajung sa iau si eu .mersi frumos

3,895

Pacat ca nu suntem si noi din Bucuresti.....dar poate gasim pe cineva sa ne ajute cu o mingiuta din aia, s-o cumpere, s-o puna la posta si noi sa platim coletul, tare as vrea si eu una pentru al meu sad

3,896

alnimanui wrote:

Pacat ca nu suntem si noi din Bucuresti.....dar poate gasim pe cineva sa ne ajute cu o mingiuta din aia, s-o cumpere, s-o puna la posta si noi sa platim coletul, tare as vrea si eu una pentru al meu sad

ma bag sa va ajut..cate vreti care cum si de unde sunteti si sapt viitoare cand ajung in maxipet va cumpar

Max-aratinga nanday

3,897

denisa pe mine  ma intereseaza. insa iti dau raspunsul duminica, ca o sa merg eu pana la petshopul din carrefur otopeni pt hrana  :malex:  si ma uit daca au si acolo desi cand am mai fost nu am vazut si daca e te anunt sa-mi iei si mie . eu sunt din ilfov,langa snagov..

mingiute dinacelea am vazut aseara chiar pe un site din afara identica undeva la 5 euro si ceva ..  aici poate nu e atat de scumpa.... mersi din suflet  :hug:

3,898

tomanicoleta wrote:

denisa pe mine  ma intereseaza. insa iti dau raspunsul duminica, ca o sa merg eu pana la petshopul din carrefur otopeni pt hrana  :malex:  si ma uit daca au si acolo desi cand am mai fost nu am vazut si daca e te anunt sa-mi iei si mie . eu sunt din ilfov,langa snagov..

mingiute dinacelea am vazut aseara chiar pe un site din afara identica undeva la 5 euro si ceva ..  aici poate nu e atat de scumpa.... mersi din suflet  :hug:

eu dau pe una 4 ron

Max-aratinga nanday

3,899

eu dau pe una 4 ron

pai atunci ia-mi si mie te rog  una rotunda si una steluta cum ziceao ca i-ai mai luat acum . eu credeam ca sunt mult mai scumpe.. o sa-ti dau adresa atunci cand te duci si iti achit transportul. mersi  din suflet.. mersi mersi

3,900

tomanicoleta wrote:

eu dau pe una 4 ron

pai atunci ia-mi si mie te rog  una rotunda si una steluta cum ziceao ca i-ai mai luat acum . eu credeam ca sunt mult mai scumpe.. o sa-ti dau adresa atunci cand te duci si iti achit transportul. mersi  din suflet.. mersi mersi

s-a facut.saptamana viitoare iti iau si iti cer atunci datele sa ti le trimit prin posta.te pup

Max-aratinga nanday