3,226

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Buna Anamaria si scuze ca ma bag neintrebata, dar la noi in tara am inteles ca nu se gasesc. Am auzit si eu si am cautat pentru THEO, dar nici o sansa de asa ceva. Trebuie sa incercam in afara. Daca cumva auzi de asa ceva, te rog, spune-ne si noua. Pupici

3,227

suana , am vazut pe you toube ca poti scoate papagalul cu ham  afara , de unde crezi ca pot sa gasesc un ham pentru polii, sa il scot la plimbare fara sa ii tai aripioara?sa nu razi de mine dar chiar am vazut este un jako care are ham ,crezi ca tot la pet shop sau trebuie sa ii iau de catei ham?sa nu razi de mine dar chiar este interesanta ideea pupik tongue

la noi nu se gasesc. insa se pot comanda de afara. sun hamuri speciale pentru ei in modele si dimensiuni dimensiuni diferite in functie de papagal
http://love-pets.info/2012/01/parrot-harnesses-pictures/

pacat ca nu se gasesc si la noi atat de multe lucruri pentru inaripati nostri..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,228 (edited by suana 01-05-2012 22:28)

smile Imi vine sa rad,mi-o imaginam pe Alexi cu ham la plimbare printre cei doi caini ai mei.Din pacate la noi oferta nu e prea bogata la accesoriile pentru pasari.Dar cred ca link-ul de mai sus e folositor. :malex:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-16Z-11.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,229 (edited by Latifa 05-05-2012 12:18)

suana ai un puiut superb,sa-ti traiasca si sa fie sanatos,e un dulce .. mi-as dori si eu tare mult unul ..eu am pe fratiorul mai mic al marelui alex.. :malex:

criss e incredibil cum frumosul tau sta in aer liber si nu zboara.. e foarte frumos,,il ador ,  :malex:  :hug: sa-ti traiasca

daca vrodata cineva se decide sa doneze un marele alex ..il pot adopta cu cea mai mare placere  :malex:

3,230

Multumesc,la fel. :heart: Stiu ca ai un un ,,fratior mai mic''. pentru ca urmaresc toate topicurile. smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,231

veronica1 cum sa nu iti zic , daca aud ceva imediat va comunic, nu este nici o problema , auzi scz ca ma bag , doar suntem aici sa comunicam , apropo ce mai face theo ?cum se mai simte, eu sunt un pic c.am suparata ca polii naparleste rau de tot cade de pe el intruna pene si puf si ia cazut si coada mare si doar ce ii crescuse si lui mare  :cry: , i.am tot dat pt pene special si un pateu care il ajuta la naparlire, si vitamine intruna , ai vostrii naparlesc tot asa acum?si este c.am agitat acum cred ca din cauza naparlirii sii se scarpina intruna mititelul de el cred ca si din cauza asta este c.am agitat  sad , sper sa ii treaca repede va pupik

3,232

Te salutam Anamaria. Theo acum este foarte bine, dar si ea naparleste, mai mult ca de obicei. Agitata nu mai este, dar nu prea mananca. Bine, nici nu stiu cam cat ar trebui sa manance ei. Are perioade cand mananca foarte bine, perioade cand nu prea. In legatura cu hamul, am rugat pe cineva din Anglia sa caute pe acolo, ca tare mi-as dori sa o scot afara, dar nu stiu daca va accepta sa il pun. Asta este o mare problema. Va pupicim

3,233

veronica1 wrote:

Te salutam Anamaria. Theo acum este foarte bine, dar si ea naparleste, mai mult ca de obicei. Agitata nu mai este, dar nu prea mananca. Bine, nici nu stiu cam cat ar trebui sa manance ei. Are perioade cand mananca foarte bine, perioade cand nu prea. In legatura cu hamul, am rugat pe cineva din Anglia sa caute pe acolo, ca tare mi-as dori sa o scot afara, dar nu stiu daca va accepta sa il pun. Asta este o mare problema. Va pupicim

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=bird+harness&_sacat=0&_odkw=parrot+harness&_osacat=0&_from=R40  uite aici am vazut eu

Max-aratinga nanday

3,234

Multumesc Denisa

3,235 (edited by Latifa 05-05-2012 12:14)

veronica1 cu mult calm vom  reusii , cum am reusit sa ii imblanzim si sa ii facem sa vb asa vom face si cu hamul te pupik, si cum ia trecut lui theo cu bronqipur sau cu ce , ca si eu ii dau lui polii bronqipur de ieri ca tot asa mi se parea ca harcaie un pic te pup

suana ce mai faci ?ce face Alexii este bine?polii naparleste si este c.am stresat si ia picat si coada mareeeeeeeeeeee si sunt suparata ca doar ce ii crescuse frumos te pupik

3,236

Anamaria lui THEO i-a trecut, fara sa ii dau ceva, chiar de a doua zi. Suana a avut dreptate, de la sucul de porotcale rece a avut ceva probleme, dar este neastamparata (in sensul bun al cuvantului). Nu stiu de unde a gasit un pix, l-a desfacut si era toata albastra pe cioc si pe limba. Tare m-am speriat ca nu stiam daca se poate intampla ceva, dar a fost OK. Astazi i-am dat sa manance galusca din supa. Oare este in regula? Tare ia mai placut. Te pupicim

3,237

veronica 1 e nu are nimic cred un pic dar na nu este prea bine ca banuiesc ca ai pus un pic de sare si na nu are voie , dar un pic nu are nimik ca si polii cand vede cartofi prajiti lesina dupa ei, a si polii a facut tot asa cu pixul si cu creioane cum le vede cum este pe ele  smile  smile al  meu cand a prins o baterie mi.a sparto de sa inegrit pe cioc m.am speriat rau ca putea sa ajunga la acid si mi se intampla o nenorocireeee mare , dar bine ca l.am gasit la timp si deabia l.am facut sa ii dea drumul la baterie , papase praful din ea care nu ia facut nimik ca mi.a zis sotul ca este ca si carbunele medicinal dar mititelul era negru la cioc  te pupacesc dulce

3,238

Suntem bine,multumim.Toata ziua pe afara,ca am stat destul in casa. tongue
Alexi e si ea fara multeeeee pene,inclusiv cele din coada.Insa le-am facut la toti o cura de vitamine si incet se imbraca la loc.Toti au mania rosului....Nici la noi nu scapa creioanele,capacele si orice poate fi ros.Insa asa mai cu grija ca ramanem fara pe stoc  :hihi:

3,239

suana eu i.am dat lui polii 2 saptamani la rand in mancare vitamine pentru pene si un pateu care ii ajuta la naparlire, crezi ca i.am dat prea mult, vitaminele cat timp trebuie date , in fiecare luna sau doar cand naparlesc pupik

3,240

E ok cum i-ai dat.Si eu le dau cam asa,cam 7-8 zile.Pe urma fac pauza,depinde si de perioada cand naparlesc.Vara le dau mai putin.Am ,,pompat'' acum in ei de toate...Sunt fericiti toti ca stau de dupa-masa pana seara cu noi afara.Si avem si musafiri,un cuib de turturele ,vrabii si cintezoi.Se intrec la cantat toti.... :wis:

3,241

m.am speriat suana ca i.am dat 2 saptamani la rand , ce fac acum ii mai dau sau fac pauza pana luna viitoare , el mai naparleste si acum , si eu l.am scos pe polii afara de 2 ori si sa stii ca a fost foarte cald peste 25 de grade si acum harcaie un pic si ii dau de 2 zile bronqipur , ce fac il mai scot afara in perioada asta de tratament?eu nu l.am mai scos de 2 zile de cand ii dau si nici baita nu i.am mai facut cu toate ca saracutul s.ar scalda intruna te pup

3,242

Sincer,nu inteleg de ce face zgomotul ala.Sa fie asa sensibil si sa raceasca repede?Eu ii scot doar dupa ce da umbra si daca nu e vant puternic.Pai nu-l scoate daca e sub tratament ,sa nu-l prinda curentul iar.Poti lasa geamul deschis,sa-i vina aer si atat.

3,243

suana mersii mult pt raspuns,o fii sensibil nu stiu ce sa iti zic , deci in momentul cand il ascult in spate se aude un harcait si de aceea i.am dat bronchipur , el asa este vesel , vorbeste , se joaca nu stiu ,adevarul este ca poate asa l.am luat ca nu am fost atenta cand l.am luat daca facea asa, ce sa iti zic poate nu are nimik si eu ma impacientez degeaba , te pupik dulceee si mersii pentru sfaturi , pupo si pe alexii din partea lui poly  :pup:  :sanatate:

3,244

Buna Anamaria. Apropo de POLLY, voi fumati in preajma lui? Ca s-ar putea si de la fumul de tigare. La mine se fumeaza in bucatarie (nu in prezenta lui THEO), dar dupa ce fumam o mai aduc la bucatarie si, de curand, am constatat ca si acesta este un motiv. Sper sa nu gresesc cu concluzia. O zi buna

3,245

Multumim frumos Nico,pupicei multi tuturor  :malex:
la noi s a deschis piscina :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,246

Buna ziua all!!! vroiam sa va spun ca maine se fac 2 saptamani de cand am luato pe Kara,din pacate Coco nu sa obisnuit deloc cu ea sad i-am tinut in colivii separate apropiati la cativa cm,le-am dat drumu impreuna sa zboare sa se joace si nimik.....Coco se tot da la ea adika da sa o muste.... nu sa schimbat atitudinea lui fata de Kara absolut deloc,si totusi au trecut 2 sapt. ce oare sa le mai fac? aveti cumva vreo idee un sfat ceva? Nu va mai spun de tipat.... parca sunt 2 nebuni urla toata ziua fara intrerupere uffff sad(

3,247

Buna Ionut. Cand citesc ce patesti imi vine sa rad, dar nu vreau sa fiu in locul tau. Stiu cum este cand este unul agitat, dar doi .......In orice caz, apreciez ca ai avut curaj. Cred ca mai sunt momente in care esti mandru ca ai doi frumusei. Felicitari

3,248

si pozele big_smile

Adaugat: 04-05-2012 00:13

stie cineva care ar trebui sa fie limita de varsta ca sa poata fi o compatibilitate intre ei? poate o fi asta sau gelozia isi spune cuvantul...nu stiu incearca sa nu faci nici o diferenta intre ei poate asa functioneaza cu toate ca fetita este noua,depinde cum a fost obisnuita....sau punele ceva muzica lenta in surdina poate merge asa :malex: daca ii lasi noaptea impreuna? ca asa sunt mai low batery :dans:  si poate dimineata surpriza

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,249

Kriss  pe cuvant  e ingredibil papagalitul tau .. e adorabil..,nu-mi vine sa cred cum sta afara :hug: felicitari ca ai un puiut asa de dulce si linisitit :bravo:

3,250 (edited by Latifa 05-05-2012 12:17)

veronica1, da eu fumez , si sa stii ca la asta nu m.am gandit ca poate sa ii dauneze fumul de tigara , o sa incerc o perioada de cateva zile sa nu il mai duc in bucatarie cand fumez, stii cum face zgomotul?cand sta cu cioculetul deschis adica cand roade ceva este ca si cum nu ar respira pe nas ci trage aier pe gura nu stiu daca ma intelege cineva ce vreau sa spun , dar o sa bag in seama ce mi.ai zis te pupik

ionut ce sa iti zic ai si u rabdare ca na 2 saptamani mie mi se par putin, o fii coco gelos, eu a trebuit sa am rabdare 8 luni cu polii pana sa obijnuit cu toate , lasa ca o sa vezi ca pana la urma se obijnuiesc te pup si multa multa rabdare