Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
nu are nimic papagalul..nu e ceva grav, papagalul meu asi roade unghiile mereu si nu are nimic :hihi: :blb:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
nu are nimic papagalul..nu e ceva grav, papagalul meu asi roade unghiile mereu si nu are nimic :hihi: :blb:
Buna Ionut si sa iti traiasca frumoasa, sa te bucuri de amandoi. Un gest super frumos. Stai cumva la curte si iti permiti sa ii tii pe amandoi? Tare mi-as dori si eu un baietel pentru THEo, dar nu prea am unde sa ii tin. Eu stau la bloc, si vecinii sunt cam ciudati, cu toate ca majoritatea au catelusi. O seara bune iti dorim
Buna Ionut si sa iti traiasca frumoasa, sa te bucuri de amandoi. Un gest super frumos. Stai cumva la curte si iti permiti sa ii tii pe amandoi? Tare mi-as dori si eu un baietel pentru THEo, dar nu prea am unde sa ii tin. Eu stau la bloc, si vecinii sunt cam ciudati, cu toate ca majoritatea au catelusi. O seara bune iti dorim
Buna veronica,multumesc la fel si tie nu,nu stau la curte
tot la bloc stau si eu
deocamdata ne suporta vecinii
si daca nu ne vor mai suporta sa se mute
Ionut,e pui inca deci nu pot sa-mi dau seama daca e fetitza sau baiat.Oricum le trebuie cateva zile de acomodare.Sa speram ca se vor acomoda si intelege.
dinu nu are nimik fetita ta , ca si polii isi ciuguleste unghiile , si le curata si ea, si apropo ma bucur tare ca nu ai dato pe fetita ta , incet,incet o sa te obijnuesti cu ea si o sa vezi ca nu o sa o mai dai pt nimik in lume, cand o sa inceapa sa te iubeasca sa vezi atunci ca iti vine sa o mananci , trebuie sa multa multa rabdare ca si eu am fost la un pas sa il dau pe polii ca nu ma asteptam ca scoate asa zgomote mari si chiraia intruna , pana l.am bagat odata intr.o camera singur doar el cu casetofonul si dintr.o data era liniste totala in casa , parca nu il aveam , dar el statea asa pt ca era suparat ca nu ma mai vede , cand ma duceam la el sa vad ce face se apuca de mancat si maraia intruna , apoi mi.a parut rau de el si l.am adus inapoi la locul lui si de atunci a inte;es ca programul lui de zbor afara este dimineata si searal, bine ca mai chiraie si acum cand ma vede prin casa sau dupa sotul meu cand vine acasa , trebuie sa il scoata si pe el cand vine de la serviciu ca sa se iubeasca si cu el , in rest nu il bag in seama cand chiraie dupa program si intelege ca nu este ora lui si tace pana la urma, dar sa stii ca si ru am avut momente la inceput ca si tine , si uite am trecut peste ele si acum polii si vb , si face baie la dus , si ma pupa , si mi.a trebuit pana la toate asta 8 luni de zile rabdare si multa dragoste fata de el.te pupik si numai bine
buna seara. Avem probleme cu :malex: a inceput sa manance unghiile ce trebuie sa fac are vreo boala a mai patit cineva asa ceva
Trebuie sa specifici, isi roade unghiile sau chiar le mananca? si-a smuls vreo unghie complet ? Daca doar le roade nu e absolut nici o problema, daca ii dispare vreuna e putin mai grav.
Buna tuturor si in special nou venitei lui Ionut!
Din pacate nu reusesc si eu sa i iau, momentan ,o iubita lui Coco si imi pare rau .
In rest nebunaticul meu face o gramada de prostioare si ne bucuram de primavara :dans:
Va pupam :malex: si un weekend minunat!
Buna ziua tuturor!!! am si eu o intrebare ptr voi cum credeti ca este mai bine sa-i apropii pe cei doi nebuni
sa-i tin inchisi pe amandoi in colivii separate,sau sa-i las liberi prin camera? astept si eu niste pareri
multumesc.
Buna ziua tuturor!!! am si eu o intrebare ptr voi
cum credeti ca este mai bine sa-i apropii pe cei doi nebuni
sa-i tin inchisi pe amandoi in colivii separate,sau sa-i las liberi prin camera? astept si eu niste pareri
multumesc.
Daca ii lasi liberi prin camera sunt mai putine sanse sa se bata. Si daca se bat cel care o incaseaza poate sa fuga
ce ne mai iubim noi....cu toate ca i baietel culmea ii plac tot baietii :malex:
iontz84 si eu zic tot asa , ii tii o perioada inchisi in colivii separate si cand le dai drumul le dai la amandoi,dar ce fac cand sunt colivie langa colivie?cum te descurci cu ei?este mai greu decat unul singur?pupik :sanatate:
coculetul meu .. dans :malex: :dans:
Buna Kriss, sunt Veronica, spune-mi, te rog, cum de nu a zburat copilasul tau? Are aripioara taiata? Sau este foarte cuminte? Va pupicim
Adaugat: 25-04-2012 10:04
Buna Suana, ajuta-ma, te rog. THEO respira,din cand in cand, ca si cand ar avea mucozitati. Ne poti spune, te rugam, ce ar trebui sa ii dam? Este adevarat ca am gresit dandu-i un pic de suc de portocale din frigider (nu foarte rece). Anamaria, imi aduc aminte ca si tu i-ai dat ceva lui Polly. I-a mers bine? Si ce anume i-ai dat. Va multumim si va pupicim
Coco nu mai are aripile taiate e foarte cuminte si oricum am stat cu ochii pe el ,lui cred ca ii e frica sa zboare a avut cateva tentative si s a cam ciocnit prin casa de una alta,oricum daca e in centrul atentiei nu are nici o problema,ne danseaza vorbeste....si nu stiu cum sunt ai vostri dar el cand vede un naiat e fascinat...nu ma mai pupa pe mine pt altcineva...in rest un simpatic si jumatate sunt topita dupa el
Veronica poti sa-i dai Bronchipur.Scrie pe eticheta cum se da,in functie de talie.Da,se poate ca portocala rece sa fie de vine.Oricum citricele nu sunt recomandata in cantitati mari.
veronica1 , da si polii mai face asa cate odata , eu i.am dat bronqipur , ceai de musetel dar degeaba, mai face si acum nu tot timpul dar mai face eu cred ca face intentionat cand vb ,m.am uitat la el atent :vb cat vb apoi face odata asa nu stiu de ce , ori se prosteste , asa nu haraie cum am auzit atunci cand a fost un pic racit , nu se aude nici o haraiala, eu zic ca daca avea ceva se agrava probabil si ne dadeam seama ,el este vesell tot timpul se joaca , papa, vb, etc, parerea mea este ca se prosteste ,pt ca atunci cand este la colivie nu face asa, decat cand este liber, probabil ca si de la suc veronica , si de la aer daca prinde un pik rece sa faca asa , eu zic ca nu are nimic daca se comporta ca deobicei , eu apa ii dau lui polii la temperatura camerei, fai niste ceai de musetel si dail caldut.pupik
Va multumim foarte mult, atat tie Suana cat si Aneimariei. Voi merge chiar astazi la farmacie. Va pupicim
dinu wrote:buna seara. Avem probleme cu :malex: a inceput sa manance unghiile ce trebuie sa fac are vreo boala a mai patit cineva asa ceva
Trebuie sa specifici, isi roade unghiile sau chiar le mananca? si-a smuls vreo unghie complet ? Daca doar le roade nu e absolut nici o problema, daca ii dispare vreuna e putin mai grav.
salut. si le roade nu le smulge dar una din unghi a roso cam mult de aceia am intrat in panica am crezut ca are vreo boala
Buna seara tuturor!!! vroiam sa va spune ce fac nebunii mei. Din pacate nu exista nici urma de intelegere intre cei 2 nu stiu ce sa ma mai fac cu ei sau ce sa le fac,i-am tinut separati,au stat afara impreuna.... dar nu se inteleg deloc. aveti vreo idee mai buna?
ionutz trebuie sa ai un pic de rabdare , ca sa iti zic rabdare cum ai avut cu baietelul , asa trebuie sa faci si acum multa rabdare, dar cum este cu tipatul acum mai tipa ?nu are toata atentia asupra ei?va mai baga el in seama pe voi sau acum este ocupat de iubita lui
Adaugat: 27-04-2012 19:24
dinu ce a iti zic eu cred ca nu are nici o boala , si n are nimik , acordai mai multa atentie si dai de lucru cand sta singur lasai jucarioare pup
ionutz trebuie sa ai un pic de rabdare , ca sa iti zic rabdare cum ai avut cu baietelul , asa trebuie sa faci si acum multa rabdare, dar cum este cu tipatul acum mai tipa ?nu are toata atentia asupra ei?va mai baga el in seama pe voi sau acum este ocupat de iubita lui
eu am rabdare ) dar ei nu au nicio treaba unu cu altu.... cat despre tipat..... nici nu vreau sa va spun ce concerte am,ne baga in seama coco ptr ca nu il inter asta mica... sincer m-au disperat nu stiu ce sa ma mai fac cu ei.
ionutz eu credeam ca nu mai tipa, oleu inseamna ca ai de munca nu gluma, lasa ca o sa se obijnuiasca pe urma vei plange ca nu te mai baga pe tine in seama hahaha. si eu ma gandeam sa ii iau lui polii o titita dar astept sa vad cum de descurci u te pupik si multa bafta si noroc cat mai repede pop
ionutz eu credeam ca nu mai tipa, oleu inseamna ca ai de munca nu gluma, lasa ca o sa se obijnuiasca pe urma vei plange ca nu te mai baga pe tine in seama hahaha. si eu ma gandeam sa ii iau lui polii o titita dar astept sa vad cum de descurci u te pupik si multa bafta si noroc cat mai repede pop
hehe era bine daca nu aveam "concerte",dar din pacate nu pot avea si eu 5 min de liniste sper ca munca mea cu ei sa fie cat mai scurta... sper sa ma descurc bine... oricum va tin la curent in caz ca am noutati. te-am pupat o seara buna.
suana , am vazut pe you toube ca poti scoate papagalul cu ham afara , de unde crezi ca pot sa gasesc un ham pentru polii, sa il scot la plimbare fara sa ii tai aripioara?sa nu razi de mine dar chiar am vazut este un jako care are ham ,crezi ca tot la pet shop sau trebuie sa ii iau de catei ham?sa nu razi de mine dar chiar este interesanta ideea pupik
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria