3,826

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

sincer ma bucur si eu ca a ajuns la mine.
l-am cumparat de la Nicolae ( cred... ma iau doar dupa numarul de telefon la care am sunat 0721337551,0723589535 ...de aici imi dau seama ca el e )

ce pot sa spun : sunt foarte multumit de noul membru al familiei noastre COCO.
Cand am fost dupa COCO erau mai multi ca el, toti cuminti , frumosi si voiosi. Aveau si marele... super, poate pe viitor smile
Chiar a meritat , un Alex super dragut si haios. :malex:

Offtopic : Am si un perus : Bibi, dar acesta am reusit doar sa il invat sa stea pe deget ( 5 secunde ) , ciupeste rau, dar e tot al nostru. ( cumparat de la zoocenter ), in schimb pe COCO nu l-am tinut in colivie 1 saptamana, i-am dat drumul imediat.

Coco e la fel ca un catelus, e tot timpul dupa noi, ne pupa si ne iubeste.

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,827

e foarte frumos. sa-ti traiasca !! :hug:  :malex:

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,828

annonimu wrote:

sincer ma bucur si eu ca a ajuns la mine.
l-am cumparat de la Nicolae ( cred... ma iau doar dupa numarul de telefon la care am sunat 0721337551,0723589535 ...de aici imi dau seama ca el e )

ce pot sa spun : sunt foarte multumit de noul membru al familiei noastre COCO.
Cand am fost dupa COCO erau mai multi ca el, toti cuminti , frumosi si voiosi. Aveau si marele... super, poate pe viitor smile
Chiar a meritat , un Alex super dragut si haios. :malex:

Offtopic : Am si un perus : Bibi, dar acesta am reusit doar sa il invat sa stea pe deget ( 5 secunde ) , ciupeste rau, dar e tot al nostru. ( cumparat de la zoocenter ), in schimb pe COCO nu l-am tinut in colivie 1 saptamana, i-am dat drumul imediat.

Coco e la fel ca un catelus, e tot timpul dupa noi, ne pupa si ne iubeste.

La voi e o situatie mai speciala in sensul bun. Coco al tau a fost crescut la mana, a invatat sa aiba incredere in oameni de cand a venit pe lume si e dependent de voi, e linistit si prietenos. Cocutii care au fost luati din magazin, printre care si al meu, mult timp sunt speriati si stresati. Eu l-am tinut in colivie vreo 2 saptamani, pana cand s-a mai linistit, apoi i-am deschis usa si inca vreo 2 saptamani a stat cu usa deschisa la colivie dar a refuzat sa iasa afara si cand in sfarsit si-a luat inima in dinti si a iesit din casa, primul lucru a fost sa zboare direct in geamul de la usa de la balcon. Nu ne asteptam ca va iesi tocmai atunci, am neglijat sa tragem perdeaua si el: poc cu capul in geam. Apoi a vrut sa zboare sus pe bibioteca si iar nu i-a iesit, s-a dezechilibrat si a cazut. Dupa aceste 2 experiente neplacute, a stat pe biblioteca 1 zi si 1 noapte, aproape fara sa se miste din loc. A trebuit sa-i punem mancarea si apa acolo pentru ca nu voia sa coboare. Pana la urma a trebuit sa-l prindem si sa-l bagam in colivie cu forta si nu o data, de mai multe ori, pana cand ne-a aratat ca a invatat sa se duca singur acasa cand vrea el. De atunci e liber non-stop, intra si mananca, bea apa, apoi iese si sta in general pe colivie unde de altfel si doarme, pe un bat atasat in exterior. Ii place sa fim cu el in camera, sa vorbim cu el, cand vrea ne si raspunde, ne urmareste tot ce facem, dar nu vrea inca sa vina la noi.
Prin urmare, esti un caz fericit, ai un Cocut frumos, destept, cuminte, prietenos si iubitor!
Il pupam pe cioculetul lui mic si rosu :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,829

ce dulce e :heart:

annonimu wrote:

Coco - Cu ouale de Pasti!

Doua poze destul de proaspate !

Dulce nu? big_smile

Animalele sunt lumea mea! :heart:

3,830

nu v-a suparati, domnul nicolae este din bucuresti??

3,831

Ploiesti.

Råman un anonim.

3,832

multumesc big_smile ,de la mine din oras pana acolo este foarte departe.

3,833

denisa82 wrote:
clau1972 wrote:
denisa82 wrote:

Are 2 ani si jumatate si il am de 2 ani si  2luni .imi imaginez ca are si el fitele lui dar m-a socat ca pur simplu asa dintr-o data m-a ciupit.

Buna Denisa, ce face Paco? S-a cumintit?

Vad ca astazi e mai calm un pic.multumim ,sper sa se cuminteasca,tind sa cred ca e de la naparlire.

Denisa ma bucur ca Paco este cumintel acum, cine stie o fi avut si el o zi mai grea smile), sa speram ca nu mai da sa muste.
Puiutul daca ii dau degetul se suie si sta, sau daca am mar vine sa pape dar daca incerc sa-l mangai da cu ciocu sa muste sad(( si nu-mi dau seama de ce, nu vreau sa se invete asa si cand se repede la deget ii spun ca nu este voie, sper sa invete si sa nu mai dea cu ciocu sad((

annonimu wrote:

Coco - Cu ouale de Pasti!Doua poze destul de proaspate !
Dulce nu? big_smile

Vad ca Coco te lasa sa-l mangai pe spate, al meu nu si daca duc mana sa-l mangai sare cu ciocul sa ma muste sad si din cate am inteles l-ai luat tot de la dl. Nicolae, asa ca sunt fratiori smile)) sper sa se cuminteasca si sa nu invete sa muste... oricum il am doar de 1 saptamana, probabil ca mai are nevoie de timp de acomodare, in rest este foarte bland vine pe deget sau cand zboara vine pe capul sau umarul meu smile)

3,834

eu il iau si de cioc si nu imi face nimic . daca dorm ii place enorm sa vina sa doarma cu mine ( pe mine mai exact ).

daca stau acasa in permanenta sta pe umarul meu, doar daca ii este somn se cere sa il duc sa doarma.

cel mai mult ii place sa vina sa ne pupe... e un dulce...

ma bucur ca sunt fratiori, cum il cheama pe micutul tau?!

Adaugat: 20-04-2012 22:42

nu pot sa editez mesajul de mai sus

lasa-l sa te ciupeasca, daca nu ii dai importanta nu o sa mai faca.

e chiar interesant, deoarece noi cand am fost dupa COCO nici un puitz nu prea stia sa ciupeasca.

erau scumpi toti!

acordai mai multa rabdare si dragoste, el simte asta !!!

pupai cioculetul din partea noastra !  :malex:

Råman un anonim.

3,835

annonimu .. ce mi-as dori sa am si eu un pui la fel de bland de care sa nu mai scap ca si tine... felicitari.. :malex:  :hug:

3,836 (edited by Latifa 24-04-2012 18:03)

annonimu wrote:

nu pot sa editez mesajul de mai suslasa-l sa te ciupeasca, daca nu ii dai importanta nu o sa mai faca.e chiar interesant, deoarece noi cand am fost dupa COCO nici un puitz nu prea stia sa ciupeasca.erau scumpi toti!acordai mai multa rabdare si dragoste, el simte asta !!!pupai cioculetul din partea noastra !  :malex:

sa stii ca l-am lasat sa ma ciupeasca, dar are momente cand se repede cu ciocu parca intentionat, uite acum i-am dat sa pape mar pe masa si a zburat pe capul meu, l-am luat pe deget si tot incerca sa-mi ciupeasca mana sad(((, inainte ii aratam degetul ca nu este voie, dar acum ii spun dar ca nu, nu este voie sad(( offfff sper sa se dezvete de obiceiul asta sad((((((

Adaugat: 21-04-2012 11:05

off pe seara a intrat in greva sad((, numai pe leagan se suia cand trebuia sa doarma, dar acum sta agatat in interior pe partea din spate a coliviei, de cand il am niciodata nu a stat acolo sad(((
sper ca nu e nimic grav.... am atasat un link cu video, pareri ceva???

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2sPzeGZ83a4&feature=youtu.be[/youtube]

3,837

nu cred ca este ceva grav...dar nici de bine nu poate fi sa stea cocotat acolo..a mancat ceva?

Animalele sunt lumea mea! :heart:

3,838

mihaela111 wrote:

nu cred ca este ceva grav...dar nici de bine nu poate fi sa stea cocotat acolo..a mancat ceva?

a fost ok toata ziua a mancat mar, babana, putin kiwi, seminte.... pe seara cand s-a dus sa doarma in loc sa se suie pe leagan a ramas cocotat acolo si nu inteleg de ce, pt ca este prima data cand sta acolo... are cateva ore si banuiesc ca acolo va ramane pana dimineata... in pozitia aia i-am dat putin kiwi si a papat

3,839

clau1972 wrote:

off pe seara a intrat in greva sad((, numai pe leagan se suia cand trebuia sa doarma, dar acum sta agatat in interior pe partea din spate a coliviei, de cand il am niciodata nu a stat acolo sad(((
sper ca nu e nimic grav.... am atasat un link cu video, pareri ceva???

http://www.youtube.com/watch?v=2sPzeGZ83a4&feature=youtu.be

Comportamentul acesta il adopta atunci cand sunt speriati sau stresati de ceva. Lasa-l sa se calmeze singur, in liniste, si ai grija de maine sa urmaresti ce anume il deranjeaza. :malex:

3,840

rowena wrote:

Comportamentul acesta il adopta atunci cand sunt speriati sau stresati de ceva. Lasa-l sa se calmeze singur, in liniste, si ai grija de maine sa urmaresti ce anume il deranjeaza. :malex:

astazi am cumparat cateva jucarii plus o scarita si bete abrazive... la jucarioare nu s-a uitat si doar scarita am pus-o in colivie, sa fie stresat din cauza asta?

3,841

clau1972 wrote:
rowena wrote:

astazi am cumparat cateva jucarii plus o scarita si bete abrazive... la jucarioare nu s-a uitat si doar scarita am pus-o in colivie, sa fie stresat din cauza asta?

Se poate, el fiind micut nu a mai vazut jucarii si nu stie ce sunt. S-ar putea sa-i fie frica de ele. Am patit si eu asa cu un perus. Daca e de la asta, nu e problema, va vedea ca nu-i fac nimic si dupa ceva timp, care variaza intre cateva minute si cateva zile, va indrazni sa se duca sa le atinga.

3,842

puisorul meu scum si drag este foarte vesel astazi si ii place la nebunie mingiuta cu clopotel inauntru, inca nu are stabilitate la joaca sa stea intr-un picior sa tina mingiuta si cu gheruta, in schimb ii pace sa doarma intr-un picior smile)

http://www.youtube.com/watch?v=9Fm8Oxq6VyY&feature=youtu.be

3,843

clau1972 wrote:

puisorul meu scum si drag este foarte vesel astazi si ii place la nebunie mingiuta cu clopotel inauntru, inca nu are stabilitate la joaca sa stea intr-un picior sa tina mingiuta si cu gheruta, in schimb ii pace sa doarma intr-un picior smile)

Ai vazut? Incet-incet se va obisnui si nu-i va mai fi frica de nimic.
Il pupam pe mititel :malex:

3,844

rowena wrote:
clau1972 wrote:

Ai vazut? Incet-incet se va obisnui si nu-i va mai fi frica de nimic.
Il pupam pe mititel :malex:

Da, ce fericita sunt ca nu are nimic smile si noi va pupam

3,845 (edited by biancadumi 22-04-2012 12:42)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Fm8Oxq6VyY&feature=youtu.be[/youtube]

Clau,ti-am postat eu filmuletul sa se vada mai bine smile

- Bianca

3,846

Coco se joaca doar cu dopuri, iar telecomanda trebuie sa o ascundem..e nebunie mare daca o vede:)))
I-am luat o jucarie cu clopotei dar ii e cam frica de ea, asa ca am lasat-o pe langa el sa se obisnuiasca cu ea.
Cu timpul se va obisnui.
Ma bucur ca e vesel azi micutul tau!

Råman un anonim.

3,847 (edited by Latifa 24-04-2012 18:05)

biancadumi wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=9Fm8Oxq6 … e=youtu.be

ahhh merci mult nu am mai folosit un forum de cativa ani si am uitat codul smile

annonimu wrote:

Coco se joaca doar cu dopuri, iar telecomanda trebuie sa o ascundem..e nebunie mare daca o vede:)))
I-am luat o jucarie cu clopotei dar ii e cam frica de ea, asa ca am lasat-o pe langa el sa se obisnuiasca cu ea.
Cu timpul se va obisnui.
Ma bucur ca e vesel azi micutul tau!

super si lui Ricky ii place sa se joace cu dopuri, doar ca mereu sta pe marginea mesei sau a coliviei si il da jos tot timpul, inca nu are stabilitate sa tina cu gheara jucaria si i-am mai luat 2 mingiute cu clopotel inautru pe care le adora, inca nu a atacat la telecomenzi smile)))

3,848

Astazi, pentru prima data, a luat din mana mea mancare adica am tinut o bucata de mar cu 2 degete  :k:  :ok:
Acum o saptamana i-am mutat colivia langa calculator unde imi petrec cel mai mult timp si de atuci s-a obijnuit mult cu mine. Nu se da jos de pe colivie dar coboara pana aproape de mana mea si ma priveste de acolo cum tastez big_smile Azi am profitat de faptul ca ii era foame si am tinut  bucata de mar in mana pana l-a luat. E un pas mare pentru noi ... tinand cont ca pana acum se sbatea la orice miscare mai brusca si era foarte salbatic. De acum o sa incerc sa-i dau de mancare din mana mea cand e afara. Sper sa se imblanzeasca tot mai mult. A inceput sa-i amara sub cioc o dunga gri. Oare e un semn ca totusi e baietel ?

3,849 (edited by Latifa 24-04-2012 18:05)

biancadumi wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=9Fm8Oxq6 … e=youtu.be

imi vine sa-l pap tot de dulce ce e..sa-ti traiasca!

Max-aratinga nanday

3,850

voi ce mancare din comert le luati alexutilor ? :malex: