3,801 (edited by Latifa 18-04-2012 09:52)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Al meu se joaca cu o groaza de jucarii de la Mc, plusuri micute, sau jucarii de plastic. Are o lacusta preferata si pe papagalul ala Blue din desenul Rio,un skateboard, o jucarie mare  din lemn cu figurine. I-am cumparat un bat din piese pe care i-am instalat in colivie si il exploreaza,ii place sa se catere pe el,desi nu prea se intelege el cu colivia,ii place sa fie liber,doar noaptea intra in colivie ca sa doarma. Am sa postez o poza si cu mica lui casuta,desi nu este foarte clara. sad

tomanicoleta wrote:

multumesc din suflet roberta .. ma fermecat felul in care arata micutul incat vreau sa-l vad cat mai des .

:rusine: Ma bucur tare ca iti place piticul meu. Maine incerc sa ii fac alte poze. Am sa iti mai trimit :hug:. Vreau si eu poze cu puiul tau.

Mai am cateva poze cand se juca si la Imagini amuzante,daca vrei sa te uiti.  big_smile

If I had to choose, I would rather have birds than airplanes.

3,802

trimite-mi ca ma uit cu placere

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,803

Multumesc pt. poze,ai un  :malex: superb,sa`ti traiasca.Ce de jucarele  big_smile ,are cu ce sa se joace. Eu ma gandeam sa ii construiesc un playstand.

If I had to choose, I would rather have birds than airplanes.

3,804

Buna ziua!I-am luat nebunului meu din parc niste crengi ca sa le rontaie...sa-si faca de lucru. Le-am spalat bine cu apa cu spirt si le-am lasat la uscat. Este vreo problema daca ii dau? Exista pericolul sa nu fie bine dezinfectat si mi-e teama sa nu se intample ceva. Trebuie sa ii dau o ocupatie pt ca a invatat sa-si deschida cusca si "roade" tot ce prinde pe-afara.Multumesc mult pentru raspuns!

3,805

nu trebuia sa le dai cu spirt  :wow: ...bagale la congelator maxim o ora si nu va mai avea microbi.. :hihi:

andrusca wrote:

Buna ziua!I-am luat nebunului meu din parc niste crengi ca sa le rontaie...sa-si faca de lucru. Le-am spalat bine cu apa cu spirt si le-am lasat la uscat. Este vreo problema daca ii dau? Exista pericolul sa nu fie bine dezinfectat si mi-e teama sa nu se intample ceva. Trebuie sa ii dau o ocupatie pt ca a invatat sa-si deschida cusca si "roade" tot ce prinde pe-afara.Multumesc mult pentru raspuns!

Animalele sunt lumea mea! :heart:

3,806

denisa82 wrote:

Are 2 ani si jumatate si il am de 2 ani si  2luni .imi imaginez ca are si el fitele lui dar m-a socat ca pur simplu asa dintr-o data m-a ciupit.

Buna Denisa, ce face Paco? S-a cumintit?

3,807

clau1972 wrote:
denisa82 wrote:

Are 2 ani si jumatate si il am de 2 ani si  2luni .imi imaginez ca are si el fitele lui dar m-a socat ca pur simplu asa dintr-o data m-a ciupit.

Buna Denisa, ce face Paco? S-a cumintit?

Vad ca astazi e mai calm un pic.multumim ,sper sa se cuminteasca,tind sa cred ca e de la naparlire.

Max-aratinga nanday

3,808

salut, am si eu un mic alexander de cateva zile insa am uitat sa intreb ce varsta are..e cam salbaticut, nu mananca din mana dar uneori incearca. inca nu am pus mana pe el pentru ca l-a muscat pe vanzator cam tare si mi-e frica. se poate sa imi spuna cineva aproximativ cam ce varsta are? si cum pot sa ma apropii de el? o sa pun mai multe poze pentru a fi mai usor. multumesc mult!

Adaugat: 18-04-2012 16:10

nu stiu sa adaug imagini sad  dau click pe alegeti fisierul si cand trimit mesajul nu apare poza:( ma ajuta cineva?

3,809

babyblue wrote:

nu stiu sa adaug imagini sad  dau click pe alegeti fisierul si cand trimit mesajul nu apare poza:( ma ajuta cineva?

mai incearca odata . dai alegeti fisierul ,selectezi poza ,dai open iar apoi dai trimite mesaj .. trebuie sa mearga

3,810

despre el vorbeam, rico.

Adaugat: 18-04-2012 16:43

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … amp;type=3

3,811

babyblue wrote:

despre el vorbeam, rico.

da intradevar nu apar pozele dar le-am vazut pe link-urile puse.. nu-mi dau seama ce poate fi. daca e mascul are pana in 2,5/3 ani ca nu are gulerul format, dar daca e fata nu stiu..

3,812

tomanicoleta wrote:
babyblue wrote:

despre el vorbeam, rico.

da intradevar nu apar pozele dar le-am vazut pe link-urile puse.. nu-mi dau seama ce poate fi. daca e mascul are pana in 2,5/3 ani ca nu are gulerul format, dar daca e fata nu stiu..

ni s-a spus ca e baietel. multumesc frumos pt raspuns.

3,813

Babyblue bine ai venit, sa-ti traiasca puisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de clipe minunate impreuna!
Poti sa te apropii de el cat sa citesti cam ce scrie pe inelul de la piciorus?
E o pasare frumoasa si, indiferent daca e fetita sau baietel, au acelasi nivel de inteligenta. Ambele sexe ajunga sa imite sunete si sa vorbesca daca ne ocupam de pasare si petrecem suficient timp cu ea. Din ce vad eu in poze, dupa aspectul general, nu pare sa fie mai mare de 2 ani. Vanzatorul ce varsta ti-a spus ca are? Incearca totusi sa citesti ce scrie pe inelul de la piciorus. Astept vesti.
Pupam cioculetul mic :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,814

rowena wrote:

Babyblue bine ai venit, sa-ti traiasca puisorul, sa fie sanatos si sa va bucurati de clipe minunate impreuna!
E o pasare frumoasa si, indiferent daca e fetita sau baietel, au acelasi nivel de inteligenta. Ambele sexe ajunga sa imite sunete si sa vorbesca daca ne ocupam de pasare si petrecem suficient timp cu ea. Din ce vad eu in poze, dupa aspectul general, nu pare sa fie mai mare de 2 ani. Vanzatorul ce varsta ti-a spus ca are? Incearca totusi sa citesti ce scrie pe inelul de la piciorus. Astept vesti.

multumesc din suflet!
vanzatorul nu mi-a spus ce varsta are pentru ca din cauza emotiilor am uitat sa il intreb. ne-a intrebat in schimb ce sex vrem si noi am cerut baietel. acum nu prea are importanta daca este fetita sau baietel, eram curioasa daca imi poate spune cineva cu aproximare varsta lui/ei si cam cum as putea sa-l/o imblanzesc pentru ca m-as bucura foarte tare sa il pot iubi putin:D  apropo de asta...MUSCA TARE? pe inel scrie cz *11* 2 873

3,815

babyblue wrote:
rowena wrote:

multumesc din suflet!
vanzatorul nu mi-a spus ce varsta are pentru ca din cauza emotiilor am uitat sa il intreb. ne-a intrebat in schimb ce sex vrem si noi am cerut baietel. acum nu prea are importanta daca este fetita sau baietel, eram curioasa daca imi poate spune cineva cu aproximare varsta lui/ei si cam cum as putea sa-l/o imblanzesc pentru ca m-as bucura foarte tare sa il pot iubi putin:D  apropo de asta...MUSCA TARE? pe inel scrie cz *11* 2 873

Din cate inteleg eu, are 1 an si 2 luni. Cu imblanzitul trebuie sa te inarmezi cu multa - multa rabdare. Lucrurile decurg incet, dar cu iubire si perseverenta ai sa reusesti. Nu astepta schimbari de comportament peste noapte. Intai trebuie sa te cunoasca, apoi sa capete incredere sa te accepte in apropierea lui sa nu mai fuga ca disperatul cand te apropii. Totul se intampla cu pasi mici, e o pasare inteligenta si foarte prevazatoare. Iti spun asta din proprie experienta. Eu il am din 21.10.2011, avea 1 an si 8 luni cand l-am luat, acum are 2 ani si 2 luni. Bineanteles ca pana la varsta aia nu s-a ingijit nimeni sa-l imblanzeasca si pe el, asa ca era speriat de bombe. Acum e mult mai linistit, ne accepta in preajma lui, ne lasa sa-i punem mancare pe colivie fara sa mai fuga pe biblioteca, ne raspunde cand il strigam, isi spune numele Coco si "mamica", dar nu putem pune mana pe el, nu ne lasa si nici mancare din mana nu vrea sa ia. Eu il iubesc si, o sa razi, ma bucur de nu mai pot pentru fiecare mic pas spre imprietenire pe care il face. Nu vreau sa il fortez cu nimic, il las in ritmul lui ca sa nu se sperie si in loc sa avansam sa se sperie si sa fuga mai rau de noi. Stiu ca va veni si ziua cand el o sa vina la mine. De muscat nu m-a muscat rau niciodata, Coco al meu nu e violent in general. M-a muscat de cateva ori la inceput cand ma chinuiam sa-l prind sa-l bag in colivie si el saracul se speria si se apara, dar nici atunci nu musca prea tare. Acum l-am lasat liber, are permanent usa deschisa la colivie pt ca e mereu cineva acasa si-l poate supraveghea. Am inteles insa ca alte exemplare de Micul Alex musca destul de rau, prin urmare, ai mare grija!
va pupam :malex:

3,816

rowena se pare ca ai o ``poveste`` asemanatoare cu a mea. si eu l-am primit pe pako/paca ca nu stiu sigur ce sex are la 1 an si la fel nu si-a dat nimeni interesu` sa-l imblanzasca si sa-i ofere dragoste.. la mine e de 1 an insa nu ma lasa sa-l ating sub nici o forma ..iar daca imi prinde mainle imi da sangele.. cand are chef se mai urca pe umar  daca ii dau ceva de mancare insa acum imi e cam frica ca incearca sa ma muste  de ureche..
sa speram ca vreodata vor intelege ca nu le facem nimic si ne vor lasa sa ii iubim mai mult ca eu abia astept sa-l pupacesc si sa-l mangai.important e sa nu ne dam batute..sti cum se zice cu rabdarea treci si marea.te pup :malex:  :hug:

3,817

Vad ca astazi am fost cuminte si acum pe seara o pupam pe mami de mama focului.nici nu am mai atacat azi ...fitze de copil rasfatat la maxim asta cred ca a avut mandrul meu.va pup

Max-aratinga nanday

3,818

rowena wrote:
babyblue wrote:
rowena wrote:

multumesc din suflet!

Din cate inteleg eu, are 1 an si 2 luni. Cu imblanzitul trebuie sa te inarmezi cu multa - multa rabdare. Lucrurile decurg incet, dar cu iubire si perseverenta ai sa reusesti. Nu astepta schimbari de comportament peste noapte. Intai trebuie sa te cunoasca, apoi sa capete incredere sa te accepte in apropierea lui sa nu mai fuga ca disperatul cand te apropii. Totul se intampla cu pasi mici, e o pasare inteligenta si foarte prevazatoare. Iti spun asta din proprie experienta. Eu il am din 21.10.2011, avea 1 an si 8 luni cand l-am luat, acum are 2 ani si 2 luni. Bineanteles ca pana la varsta aia nu s-a ingijit nimeni sa-l imblanzeasca si pe el, asa ca era speriat de bombe. Acum e mult mai linistit, ne accepta in preajma lui, ne lasa sa-i punem mancare pe colivie fara sa mai fuga pe biblioteca, ne raspunde cand il strigam, isi spune numele Coco si "mamica", dar nu putem pune mana pe el, nu ne lasa si nici mancare din mana nu vrea sa ia. Eu il iubesc si, o sa razi, ma bucur de nu mai pot pentru fiecare mic pas spre imprietenire pe care il face. Nu vreau sa il fortez cu nimic, il las in ritmul lui ca sa nu se sperie si in loc sa avansam sa se sperie si sa fuga mai rau de noi. Stiu ca va veni si ziua cand el o sa vina la mine. De muscat nu m-a muscat rau niciodata, Coco al meu nu e violent in general. M-a muscat de cateva ori la inceput cand ma chinuiam sa-l prind sa-l bag in colivie si el saracul se speria si se apara, dar nici atunci nu musca prea tare. Acum l-am lasat liber, are permanent usa deschisa la colivie pt ca e mereu cineva acasa si-l poate supraveghea. Am inteles insa ca alte exemplare de Micul Alex musca destul de rau, prin urmare, ai mare grija!
va pupam :malex:

sa va traiasca! si felicitari pentru reusitele de pana acum :k: intre mesajele astea am reusit sa il mangai cu degetele printre gratiile de la colivie.ce ma bucur:D sper sa il dau pe brazda cat de curand.a facut sora mea galagie prin casa in timp ce il mangaiam si a inceput sa tremure din toti rarunchii.e terorizat saracutul:( vroiam sa ii las usita deschisa la colivie, am zis ca poate o iesi sa dea o tura prin casa dar mi-e frica pt momentul in care trebuie sa-l bag la loc. am mai avut cate 2 perechi de perusi care ma ciupeau mereu..dar ei nu aveau ciocul asa mare si ascutit precum Rico smile nu stiu ce sa fac...as vrea sa se simta si el mai liber si de aceea ma gandeam sa incerc sa il eliberez din colivie..ce ma sfatuiesti?sa ii dau drumul? cum il pot prinde fara sa se raneasca?si fara sa ma raneasca el pe mine? smile

3,819

sa va traiasca! si felicitari pentru reusitele de pana acum :k: intre mesajele astea am reusit sa il mangai cu degetele printre gratiile de la colivie.ce ma bucur:D sper sa il dau pe brazda cat de curand.a facut sora mea galagie prin casa in timp ce il mangaiam si a inceput sa tremure din toti rarunchii.e terorizat saracutul:( vroiam sa ii las usita deschisa la colivie, am zis ca poate o iesi sa dea o tura prin casa dar mi-e frica pt momentul in care trebuie sa-l bag la loc. am mai avut cate 2 perechi de perusi care ma ciupeau mereu..dar ei nu aveau ciocul asa mare si ascutit precum Rico smile nu stiu ce sa fac...as vrea sa se simta si el mai liber si de aceea ma gandeam sa incerc sa il eliberez din colivie..ce ma sfatuiesti?sa ii dau drumul? cum il pot prinde fara sa se raneasca?si fara sa ma raneasca el pe mine? smile

depinde de cand il ai ca daca il ai de putin timp e bine sa-l lasi o saptamana sa se acomodeze cu noua lui casuta..daca nu cunoaste si nu-si fixeaza locurile unde pote ``ateriza`` se poate lovi. felicitari pentru reusite

3,820

Babyblue, e bine sa nu-i dai drumul 1 - 2 saptamani pana se acomodeaza cu voi si cu noua lui casa. Acum e un pic devreme si risti sa zboare debusolat si sa se loveasca de pereti, de geamuri si de mobila. Mai bine, pentru siguranta lui, mai asteapta cateva zile.

Denisa, ma bucur mult ca Paco a revenit la sentimente bune si frumoase fata de mamica lui care il iubeste. Bineanteles ca de rasfatat face ce face. Si al meu tipa la mine daca vrea ceva si eu nu ghicesc ce doleanta are.

Nicoleta, sigur vom reusi sa-i imblanzim si noi pe micutii nostri. Dureaza mai mult pt ca erau deja mari cand au ajuns la noi, dar vor capata incredere pana la urma. Nu mai stiul la cine am citit pe site care tot asa spunea ca nu se putea apropia de el si de abia dupa 1 an si ceva a venit singur cand se astepta mai putin, iar acum nici sa vrea n-ar mai putea sa scape de el, tot timpul sunt impreuna. Sunt sigura ca ziua aceea va veni si pentru noi, sa vezi ce mandre so fericite vom fi!

Eu si Coco va pupam :malex:  :hug:

3,821

tomanicoleta wrote:

depinde de cand il ai ca daca il ai de putin timp e bine sa-l lasi o saptamana sa se acomodeze cu noua lui casuta..daca nu cunoaste si nu-si fixeaza locurile unde pote ``ateriza`` se poate lovi. felicitari pentru reusite

multumeeeeeeeeesc :rusine:  toate animalutele mele de pana acum au fost blande. trebuie sa-l domesticesc si pe Rico. nu se poate altfel  big_smile

Adaugat: 18-04-2012 22:39

rowena wrote:

Babyblue, e bine sa nu-i dai drumul 1 - 2 saptamani pana se acomodeaza cu voi si cu noua lui casa. Acum e un pic devreme si risti sa zboare debusolat si sa se loveasca de pereti, de geamuri si de mobila. Mai bine, pentru siguranta lui, mai asteapta cateva zile.

multumesc frumos pentru sfaturi Rowena.o sa mai astept.

3,822

denisa82 wrote:

Vad ca astazi am fost cuminte si acum pe seara o pupam pe mami de mama focului.nici nu am mai atacat azi ...fitze de copil rasfatat la maxim asta cred ca a avut mandrul meu.va pup

eu zic ca a avut o zi mai proasta insa nu uita ce a invatat si nici nu o sa uite de iubirea care i-o da mamica lui.. :malex: .te pup

3,823

Si al meu a devenit agitat de vreo cateva zile, ce-i adevarat ca l-am certat ca-mi roade usa , si se bosumfla parintii smile Nu a muscat niciodata ....si acum cand se duce sa roada la usa ii zic NUUUUU, NUUUUUU, se uita, se opreste , il iau il bag in colivie si cand ii dau drumul iar cand pun mana pe el cam musca smile Stie nebunul ca pun mana sa-l bag in colivie  smile

3,824

Coco - Cu ouale de Pasti!

Doua poze destul de proaspate !

Dulce nu? big_smile

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,825

annonimu wrote:

Coco - Cu ouale de Pasti!

Doua poze destul de proaspate !

Dulce nu? big_smile

E dulce foc! E un copilas minunat si ma bucur ca a ajuns la tine care se vede ca il iubesti foarte mult si ca te preocupi de el! Sa-i dai un pupic din partea noastra! :malex: