Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
:malex: Paste fericit ! :dans:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
:malex: Paste fericit ! :dans:
Hristos a Inviat! Va dorim sa aveti parte de sarbatori fericite, cu sanatate, bucurie, pace in suflet si multa, multa iubire impreuna cu toate fiintele dragi sufletului!
Pupam cioculetele frumoase si dulci!
Paste fericit tuturor! :hug: :malex:
Suana din pacate nu mai imi maresc fam , am fost si am vazut.o pe cocuta si arata destul de rau, nu ma lasa sotul meu sa o iau, nu are grija finul meu de ea cum avem noi grija de ai nostrii, si chiar imi pare rau pt ea , i,am zis ca mai bine ii da drumul decat sa o tina asa,colivia intradevar eeste maree,dar de ea nu are nimeni grija , este fff stresata , numai cand bagi mana la ea da sa te atace, o tine in bucatarie unde stau si ei , dar acolo ei stau pana la 12 noapte de multe ori si nu ii acopera colivia , este saracuta cu ochii de jur imprejur rosii zici ca nu a dormit de nu stiu cat timp, si este pre rea . bine ca se poate linistii daca am rabdare cu ea dar nu vrea sotul meu mi.a zis ca o sa imi ia alta nu pe cocuta care este foarte stresata,de la crescator nu prea a fost incantat de cocuta , si eu abia asteptam sa ma duc sa o vad si sa o iau pt polii dar cand am vazutoo chiar mi.a parut rau pt ea :cry: , el nu are rabdare cu ea , el a crezut ca intr.o luna si vb , si stii cum este si pasarile simt oamenii care iii iubesc , nu se ataseaza asa de oricine, el o scoate afara ca ea nu vrea sa iese fortat , da in colivie sa o scoata afara si saraca iese dar imediat intra inapoi
, nu o mai imblanzeste asa nici in ruptul capului, eu i.am zis ca mai bine ii da drumul decat sa stea asa pe bune , m.am enervat aseara cand am vazuto descoperita si am luat eu o patura si i.am acoperi coivia o parte din ea ca mi se rupe sufletul de ea pe bune in fine astept sa imi fac al meu o colivie mare apoi imi caut o cocuta pt polii va pupik :pup: :sanatate:
Buna tuturor si Hristos a Inviat!
Ce rau imi pare sa aud asta...Ana da mi si mie te rog mai multe detalii despre cocuta..ce varsta are si lace pret o da?
Suna crezi ca s ar putea obisnui cu Cocutul meu ? acum in august face 3 ani
Ma doare sa aud asta despre biata cocuta si cred ca daca as face un efort si ar fi ok cu Coco as putea sa o iau
Buna tuturor si Hristos a Inviat!
Ce rau imi pare sa aud asta...Ana da mi si mie te rog mai multe detalii despre cocuta..ce varsta are si lace pret o da?
Suna crezi ca s ar putea obisnui cu Cocutul meu ? acum in august face 3 ani
Ma doare sa aud asta despre biata cocuta si cred ca daca as face un efort si ar fi ok cu Coco as putea sa o iau
Kriss, daca faci asta, ai tot respectul meu si cu siguranta al intregului forum de aici. Ma gandeam si eu ieri, la cum ar fi daca...dar a mea e tot o Cocuta si nu e bine. As creea disconfort pentru ambele, cred. Plus ca e clar mai ok sa fie langa un baietel.
Va pupam!
kriss, are aproape un an sau a facut acum in aprilie , si o da cu 300 de euro cu colivie cu tot ,ce sa iti zic mai ult de atat , a luato de la targ din ungaria mi.a zis ca a luato de la crescator , cred ca de acolo a luato ca a re inelus la picior
el a crezut ca este baietel , si cand i l.am aratat eu pe polii a zis ca a lui nu are guleras cum are polii, si adevarul este ca eu cand m.am dus sa il vad nu are cum a avut polii nici cand avea 7 luni, nu i se vede deloc , atunci i.am zis ca este fetita
Si polii a avut parte de ousoare rosii si ce la mai ciocanea
, si la prajituri i se lasa , mai ales la salata de beof hahahah
pastele ne-a obosit pe toti si dormim inainte de program.
kriss noi suntem din dr.tr.severin tu de unde esti? :sanatate: :pup: , :malex:
Anamaria imi pare rau cand cineva isi neglijeaza animalele doar pentru ca nu se ridica la un anumit standard impus sau crezut de noi ca ar trebui sa fie.Daca ar gasi o familie iubitoare cu siguranta se va schimba.Kriss,ea are nevoie de companie si ingrijire.La tine ar fi extraordinar.Cu siguranta va trebui ceva vreme sa se schimbe ,sa se adapteze,dar ai face un lucru extraordinar pentru biata de ea.
suana te salutam si pe alexii bineanteles , ce mai face ALEXII ?ce a facut de Paste?este obosita ca noi hahaha?va pupik duuuuulce
Si noi va salutam.Am ciocnit oua si am vorbit mult-mult.Are multe povesti....Animalutzele nu sunt obosite ca si noi,dupa ce am muncit atata de sarbatori...
va pupam mult si aveti grija de voi :sanatate:
suana , ma pus sotul meu sa te intreb , dar sa nu te superi pe mine sau sa razi de mine ca nu ma prea pricep Alexii a facut oua vreodata?
Hristos A Inviat!!! gata am revenit si noi acs in sf si acum sa va aratam noua noastra casuta (casuta lui coco si viitoarei lui partenere :malex: ). Abea asteptam sa vina acs
vineri ma duc la dnl Nicolae sa o iau suntem f nerabdatori....
Mai draga domnule Coco ce vila mare si frumoasa ai primit de Paste! Cand o sa vada mireasa ta ce fumos te-ai pregatit sa o intampini sigur o sa fie impresionata placut si o sa se convinga ca o asteptai cu drag! Asta fara sa mai punem la socoteala ca esti un cavaler pe cinste de frumos care poate fura usor inima multor domnite cu cioculet rosu! :malex:
Ionut,de asa o primire orice mireasa ar fi mandra.
Anamaria,Alexi n-a facut outze.Noi ne distram cu Alexi,de cand am readus-o aici langa noi, toata ziua vorbeste.Insa e cuminte tare,nu ne trezeste si nu tipa de dimineata.Nu vrea sa iasa din voliera,i-au cazut si cele 2 cozi lungi,cu care ne mandrim atata.Acum asteptam noul look.... :hihi:
Suana multumesc mult de tot si sper ca nu te.ai suparat pe mine, dar ma tot batea sotul meu la cap sa te intreb daca Alexii a ta a facut oute , eu i.am zis ca nu cred ca doar nu este gainuta sa faca oua si cum sa faca daca nu are baietel , dar el nimik sa te intreb pe tine , multumesc pentru raspuns te pup si pe alexii a ta ce.a frumoasa pe care o ador va pupik mult si multa sanatate :pup:
Nu e nici o suparare. :pup: Nimfele au facut outze cand au fost singurele.Pe Hanny,prima nimfa pe care am luat-o acum10 ani ,am luat-o ca baietzel.Si cand a facut primul ou am ramas gura casca... :hihi:
2 prieteni... :heart: Bruno&Alexi. :heart:
suana cat de frumos este catelusul sau catelusa si cu alexii acolo , nu imi vine sa cred , sa iti traiasca familia numeroasa pupik , azi polii papa capsuni ce ii placuuu :bravo: , te pup
nu am vazut daca are voie capsuni , dar nu scrie daca are sau nu voie , el manca de se rupse, hahahah
In sf am ajuns si noi acs ea este viitoarea partenera ptr cocutelu meu :malex:
ionutz84 sa iti traiasca si sa va bucurati de ea si de coco si sa speram ca se vor atasa unul de celalalt repede :heart: :heart: :iubareti: , va pupik
a cati ani are?cum a reactionat coco tau ca si eu vreau sa ii iau lui polii o fetita
multumesc la fel anamarialaura. pai ea are cam 3 luni daca nu ma insel mai deocamdata nu sa comportat bine fata de ea
sper sa isi revizuiasca comportamentu,si sa fie baiat bun,se cam ciondane adika da sa o muste si invers puii mei
se vor obisnui ei...toti papagali se cearta la prima intalnire,dupa o sa ajunga sa se iubeasca :hihi:
ionutz84 ce sa iti zic pana se acomodeaza cu ea , vrea sa ii arate ca el este seful hahaha , lasa ca o sa se obijnuiasca cu ea si sa vezi atunci ca nu te mai baga pe tine in seama , haha , cu rabdare le rezolvi pe toate , sa ma tii si spe mine te rog la curent cu ei , tu iii tii pe amandoi in aceasi colivie?eu stiu ca trebuie sa iii tii colivie langa colivie prima data pana se obijnuiesc si apoi sa o bagi pe fetita la el ,
si eu sper ca pana la urma se vor intelege bine. nu ii tin in aceeasi colivie,stau separat doar ca i-am lasat sa se apropie unu de altu atata tot. sigur ca am sa va tin la curent cu tot ce se intampla intre ei.
buna seara. Avem probleme cu :malex: a inceput sa manance unghiile ce trebuie sa fac are vreo boala a mai patit cineva asa ceva
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria