Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
buna ziua si multe salutari echipei www.4animale.ro, v-am descoperit prin 2010 si de atunci <cu mici exceptii> sunt fan-ul vostru si voi ramane mereu. sunt mare iubitor de animale, de orice fel, din clipa cand v-am descoperit am aflat dintr-un paragraf al unui text cum v-ati costituit, care a fost motivatia voastra, nici acum nu am uita. voiam sa va rog cumva sa ma indrumati in vreun fel sa fac cunoscuta prin imagini daca e posibil identificarea vizuala a sexului la papagalul nimfa. aseara citind povestile de la membrii, am intalnit o persoana nedumerita, care avea daca nu ma-nsel 2 nimfe femela, ptr ca cei de la magazinul respectiv n-au stiut sau n-au vrut sa o informeze corect. eu personal am invatat cateva elemente de identificare direct de la crescator, cei drept si de pe site-urile de afara, intamplator am dat peste 2 fotografii, ce mi-au confirmat faptul ca acel crescator de pasari are dreptate, asta e metoda cea mai ...babeasca sa-i zicem dar eficienta. spre exemplu eu voiam un papagal nimfa femela, am mers la magazinul situat in real-vitan, unde niste domnisoare ma tot indemnau de zor luati-l ca e femela, in realitate s-a dovedit a fi mascul pe care l-am dat unei cunostinte...deci in concluzie un mic sfat nu strica niciodata inainte de a achizitiona un papagal oricare ar fi el. nu avem cum sa le stim pe toate caci nu suntem toti crescatori de animale de companie sau pasari exotice, dar prin perseverenta se poate completa ceeace lipseste, nu.
Ti-am mutat mesajul caci il postasei la un topic despre animale mici. Ne poti spune aici ceea ce doresti sa impartasesti cu noi, acesta este topicul destinat papagalilor nimfa.
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!