11,451

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Sambata seara am ramas in pana de mancare si petshopul de unde cumparam era inchis ca mi-am adus aminte ca proasta sambata , si m-am dus la cel mai apropiat hypermarket sa cumpar , Eu le iau mancare simpla , far aadaosuri de vitamine si alte alea , ieri fetita mea a fost bine mersi , jucausa , si baietelul la fel , dar astazi fetita sta infoiata si face apos , parca ar fi in cacatel doar urina si partea alba , o fi din cauza SEMINTELOR SCHIMBATE? Parca nici nu mai mananca asa , am incercat sa ii dau sa manance , a mancat , dar putin , nu cum manca ea , desi avea de la inceput ceva in gusa si ma gandesc ca pur si simplu nu i-a fost foame , Ii mai dau diseara sa mannance si vreau sa o mai urmaresc si maine sa vad ce si cum este , va rog spuneti-mi ce ar putea avea

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,452

Stefi si eu sper sa se inteleaga cei 2.. Desi nu sunt asa de apropiati si se mai bat.. Ai putea sa-i dai zeama de orez fiert pt diaree..

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,453

STEFI..incearca sa procuri hrana cu care sunt obisnuiti..schimbarea meniului nu-i prieste..poti sa-i dai si ceai de menta putin...[am patit si eu asa ]

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

11,454 (edited by mereana28 26-03-2012 16:44)

PAi cum am ajuns acasa si mi-a spus mama ca ceva nu e in ordine , am dat fuga la petshopul de unde luam mancare si le-am luat ce trebuia , ea avea gusa plina de celalelalte seminte , si a mai luat doua trei si din astea bune si vad ca de la aspectul ala super apos , adica apa ce mai , a devenit umpic mai gelatinos , ceea ce ma face sa ma simt mai bine , acuma , ea statea in colivie si facea diaree , eu ma chinuiam sa ii dau sa manance si ea se gandea cum sa iasa din colivie , deci are momente cand se joaca , dar uneori sta asa morcovita

Dana ai un pm de la mine!

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

11,455

buna, sunt noua pe aici si as vrea sa va intreb .... sper sa va descurcati voi, daca stiti cumva daca perusii mei sunt femela si mascula sau ce sunt.

11,456

Acolo ai 2 masculi wink

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,457

tot masculi imi par si mie ....

11,458 (edited by gaby354 26-03-2012 18:14)

Deci,cand am deschis poza lui librimir,piticul meu statea pe umar si cand a vazut perusii a inceput sa cante si sa tipe :heart:  :perusi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,459

mi se parea mie putin cam  ciudat ca nu se inteleg cat de cat macar, se uita mai toata ziua unul la altul, mai canta din cand in cand si cam atat

11,460

Ancas, ce frumusica s-a facut pitica  :heart:  :heart: , e o scumpica i-a crescut si codita   :hihi:
Cat despre unghii, nu cred ca e cazul sa le tai.

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,461 (edited by mereana28 26-03-2012 19:38)

Am scapat , era de la seminte , cum s-a dus diareea , s-a dus si prosta dispozitie ,, bine oricum ne cam cad fulgii si toata ziua ne ciugulim ,dar e bine    big_smile  :k:   :hug:

*(Stefi)

11,462

Noua colivie a micului meu nazdravan   :bang:  smile

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

11,463

Ce culoare frumoasa are ghemotocul  :heart:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,464

In seara asta curiosul meu a papat para big_smile Ma bucur ca au inceput sa se ciuguleasca si stau mai aproape unul de altul :heart:
Ce va mai fac puii? :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,465

Buna ziua,am o perechie de perusi pentru prima data au depus 4 oua asta fiind acum o saptamana jumate aproximativ.Azi am deschis petru prima data cuibul si am verificat ouale m-am uitat cu o lanterna micuta si am observat ca niste venisoare in trei oua iar in al patrulea se vedea clar albusul si galbenusul toate au si o parte cu un gol de aer.Ea le cloceste ,masculul a sarit pe ea deci i-am vazut cum sau imperechiat.In cele trei oua venisoarele nu sunt prin tot oul doar pe jumate.Ce parere aveti credeti ca for iesi pui pana la urma?va multumesc

11,466

Azi Dombolo a incercat os de seppia smile si albastrica mea a papat kiwi :heart:

-Marina-

11,467 (edited by anny1997 29-03-2012 18:32)

Maimutica mea mica  :heart:
I s-au mai aprins culorile penajului  :hihi:

11,468

Scumpa foc fetita ta, Anny. Se admira in oglinda a? :hihi:

-Marina-

11,469

Buna!Va rog frumos sa ma ajutati.....fetita mea se comporta ciudat....pe timpul iernii am avut-o la iubitul meu...si aseara am adus-o acasa.....In dimineata asta a fost vioaie ,chiar a zburat prin camera dar acum sta putin cam infoiata si parca picoteaza...in rest nu are nimic!Ce trebuie sa fac..ce are?

Iubeste si vei fi iubit!

11,470

zucchina wrote:

Scumpa foc fetita ta, Anny. Se admira in oglinda a? :hihi:

Da, e foarte cocheta  :heart:

11,471

Cum pot sa fac un play-stand pentru Coco(cu ce sa unesc betele?)  hmm

Animalele mele:

11,472

Ce au voie perusii dintre : spanac , loboda , dragavei ?

Le-am dat si salata si le-a placut mult , au mancat ce au mancat , si dupaia au gasit si de joaca in ea : rupeau bucati mari si le aruncau jos ,  bine asta dupa ce s-au saturat de mancat

*(Stefi)

11,473

dragavei ? ce e aia ?

11,474 (edited by dana1 31-03-2012 14:00)

stevie=dragavei [stegie ii spun bunicii mei ]  despre spanac am citit ca au voie..eu astept papadia.. salciile deja sunt defrisate de prin cartier... :k:

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

11,475

aaa.. asa ... nu le-am dat pana acum asa ceva...