Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna seara tuturor. Dnle Nicolae se poate sa mai puneti niste poze cu Viitoarea Dna "cocuta" ?:D suntem nerabdatori sa vina acs cat mai rpd
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna seara tuturor. Dnle Nicolae se poate sa mai puneti niste poze cu Viitoarea Dna "cocuta" ?:D suntem nerabdatori sa vina acs cat mai rpd
Inca o generatie de pui s-au facut debutul
veronica 1 de unde stii ca teo a ta are paraziti interni ,cum ti.ai dat seama , eu cred ca ar trebuii sa mergi la veterinar sa ii fac deparazitarea, eu lui polii ii dau in fiecare luna usturoi de frica sa nu faca viermisori
kriss , parerea mea este ca cocutul tau ii este frica sa mai zboare pt ca sa accidentat sa a vazut micutul ca atunci cand a zburat sa lovit , si de aceea nu mai vrea sa zboare de frica, dar eu cred ca cu timpul isi va revenii.Te intreb si eu ceva cum a zburat la vecinul peste gard ?l.ai scapat?si pe stadion cum l.ai scos .pop
ady_beny eu nu stiu in cat timp ii creste pt ca polii meu nu a avut aripa taiata cand l.am luat te pup si sanatate multa
Sa va povestesc ce a facut piciu meu in zilele aceste:s.a dus cu sotul meu la baie ca deobicei si ca niciodata a facut baie cu el , sa bagat sub dus , a venit scumpul meu sot cu el leoarca m.am speriat cand l.am vazut , l.am prin repede ,l.am bagat in prosop , l.am sters bine si apoi l.am uscat cu feonul, statea mititelul de el la uscat parca era un copil mic
, imi venea sa.l mananc, si azi am avut pana de curent si polii bineanteles daca nu ia mers casetofonul ma distrus de cap si ne.am facut de cap pe afara cate ore bune , apoi am facut nani mai devreme ca nu am avut curent
,voice a.ti mai facut cu verdeturile voastre va pup , salutari la toti
S iti traiasca si sa fie sanatosi alexandra-dia. sunt f draguti micutii.
Veronica da-i o bucatica de usturoi.
Kris,ma gandesc ca a fost obisnuit sa nu zboare,avand aripile taiate.Iar apoi cand a facut-o a avut experiente neplacute printre care loviturile sau izbiturile si probabil si-a zis in gandul lui ca e mai bine sa n-o mai faca.
Ionutz felicitari,cred ca abia asteptati sa vina acasa domnisorica.
Alexandra,sa-ti traisca puiuztii mititei. :heart: Ai o adevarata cresa acuma.
Noi suntem in schimbare de penutze.Fiind toata gasca in aceeasi situatie,ne laudam cu o varietate de pene si puf multicolore.
suana dar cum isi da seama ca are paraziti
Pai nu stiu....Asteptam sa ne spuna Veronica de ce crede ca ar avea.A gasit ceva in fecale sau?Nu mananca?
multumesc!
:ou: e chiar cresa aici...avem program ca la cresa: masa, somn si apoi joaca :perusi:
Buna dimineata si multumesc pentru sfat. Ieri, am gasit pe copacelul ei un viermisor mic de culoare alba si nu avea de unde sa fie, decat de la ea. Am fost la veterinar, bineinteles fara ea, si mi-a dat o pastiluta, din care a trebuit sa ii dau un sfert acum si un sfert peste 10 zile. Nu am stiut ca are voie si usturoi, dar de acum inainte ii voi da , asa cum m-ati invatat, saptamanal. Veterinarul m-a mai sfatuit de 2 ori de an sa ii fac deparatizarea. Totul se trage de la mancarica, dar nu stiu de la ce. Ea este foarte vesela, mananca, se joaca, dar acest lucru m-a inspaimantat.
HELP. Avem nevoie urgent de AJUTOR. Cred ca THEO are paraziti intestinali. Ce trebuie sa ii dau pentru a scapa de ei si, in acelasi timp, sa prevenim. Suana, te rugam pe tine, in mod special, sa ne ajuti, si bineintele pe toti care s-au confruntat cu aceste neplaceri. Oare de ce i-a facut? Locul ei de joaca este foarte curat, de asemenea fructele si legumele sunt bine spalate. Oare este grav ca se intampla asa ceva? Multumim anticipat pentru ajutor
cateodata dai sa se joace cu un catel de usturoi. dupa, daca-l pupi, sa te ti de nas.
comiashi multumim, atat tie cat si celorlalti, pentru sfat. Eu nu am stiut ca ei au voie si usturoi. Si, va rog, spuneti-mi din mancarea pe care o consumam noi, ei ce mai au voie? Multi pupici pentru toti
:pup: veronica1 eu i.am dat lui polii si cartofi prajiti in tigaia drai cucar si legume fara sare si putin ulei de masline manca fara sa mai toace le inghitea de parca a vzut nu stiu ce mancarica
,era lesinat dupa el (brocolii , conopida, dovlecei si fasole verde are voie , spanac nu i.am dat inca dar nu cred ca ii place ca la salata nici nu se uita nu ii place cred )si pipt de pui fiert i.am dat tot asa fara sare , a papat odata si clatite dar nu umplute
pop :sanatate:
Multumim Anamaria, esti o scumpica.
Buna ziua tuturor. vroiam sa va spun ca astazi am fost la dnl nicolae si am revazuto pe viitoare membra a familei mele :malex: am sa pun cateva poze cu fetita de MA (baiatul meu abia asteapta sa vina acs). mda se pare ca nu pot sa pun poze cu ea.... am sa pun diseara cand ajung acs. va pupam pe toti :*)
Adaugat: 01-04-2012 17:39
Buna seara all!!! in sf am ajuns si eu acs si am sa pun niste poze cu viitoare membra a fam mele ea va fi viitoarea sotie a nebunului meu Coco :malex: in poze sunt la dnl nicolae acs
Adaugat: 03-04-2012 22:31
Coco cu mine la o bere app nebunaticii vostri beau bere? al meu este inebunit dupa bere..... cand ma vede cu paharu sau cu sticla de bere lool se termina orice activitate,si nu scap de el pana nu bea cu mine bere...el bea bere din dop
am sa pun cateva poze sal vedeti
sper sa fac si-o inregistrare cu el cand bea bere sa-l vedeti cum face.
buna si felicitari pt noua achizitie,sper sa se inteleaga bine..
Coco al meu e innebunit cand vede o sticla sau ca bei ceva incepe ,,bea Coco - si la fel primeste in capacel dar cu bere nu am incercat, in schimb preferata lui e Cola nu scapa nici un strop .
ionutz84 de ce arata fetita in halul ala, mi se pare ca nu are prea multe pene dupa caput ?si parca prea slaba?o fii fost stresata cumva sau este puiut ?mie mi se pare un pic stare ei c.am nu stiu cum?poate suana se pricepe mai bine sa iti traiasca si sa te bucuri de ea impreuna cu coco si sper ca nu te.am deranjat spunandu.mi parerea.eu nu i.am dat lui polii bere ca mi.a fost frica :hihi: , dar o sa incerc si eu :hihi: , un pic nu o fii foc.polii meu in schimb este un mancacios , sa nu te vada ca mananci ceva ca hopa si el , si eu cand il vad lesin dupa el , se uita in gura mea si inghite in sec , daca nu ii dau se pune pe capul meu si ccoboar si se uita direct in gura mea este sou cu el va pup si va doresc multa sanatate
:pup: :sanatate:
ce o mai face dinu cu fetita lui ???? o fii dato sau nu ,eu nu l.asi da pe polii pt nimic in lume, am avut si eu un moment de nervi cu el la inceput ,dar ma incurajat suana si vreau sa ii multumesc din suflet ca ma incurajat f mult si ma ascultat cu intrebarile mele, cu rabdare multa acuma ne iubim ca doi nebuni , ne jucam , nu vrem sa stam la mangaiat deloc , dar nu este problema ca atunci cand il mai prind cate odata il sufoc cu pupaturi si giugiuleli.Nu credeam ca o sa il fac sa intre singurel in colivie fara sa il fugaresc prin casa dar am reusit :bravo: acum intram singurel la papa dupa 2 ore de zbor prin casa si a facut si baie la dus
Suana multumesc din suflettttt :pup: :pup: :pup: :heart: :heart:
Ionut felicitari pentru fetitza.Mie mi se pare normal ca ii cresc inca penele,doar e pui nu?Are tot timpul de acum sa se faca tot mai frumoasa,odata ajunsa acasa si ingrijita corespunzator.
Anamaria,cu multa placere. :pup: :heart: Ma bucur sa vad cand exista intelegere si comunicare si asa nimeni nu ar mai trebui sa renunte vreodata la vreun animalutz.Ei depind de noi si asa cum ii formam si ii educam ne putem bucura de ei. :heart: :heart:
Cat despre capace si pahare sau sticle,astea sunt favoritele noastre.Insa noi nu ii dam cola sau pepsi.Ganditi-va din ce e facut ,nu e bun nici pentru noi,darmite pentru ei.Mai bine un suc de fructe proaspat,zic eu.
buna seara. nu m-ai deranjat anamarialaura este pui... are ap 2 luni
deci nu are absolut nimik.multumesc la fel si tie sa iti traiasca si sa te bucuri de el.
buna sera tuturor si noi suntem la fel de mancaciosi si pofticiosi si extrem de alintati ,iar cu cola nu facem abuz dar din cand in cand ii dau cate un capacel ..eu nu sunt bautoare de cola dar o data la nustiu cat timp sau cd avem musafiri merge,si cand incepe ca bea coco bea coco cum sa nu i dau plus ca daca ii dau altceva cand vede colo varsa nici nu discuta,azi am fost in parc am fost baietei cuminti si a primit salcie :dans:
iar aici face reclama :malex:
Ola tuturor cioculetelor mari , eu azi l.am scos pe polii afara ca a fost soare si frumos, dar lcand l.am scos pt prima data de cand este la noi cu colivia bineanteles saracutul parca tremura ,dar dupa cateva minute cred ca sa obijnuit , l.am tinut c.am o ora si l.am bagat inauntru ca incepuse sa stranute nu stiu de ce,ca afara era foarte cald , l.am si acoperit o parte din colivie, sa nu ajunga soarele la el si sa nu il traga curentul , dar nu stiu de ce la apucat stranutul si l.am bagat inapoi , suana tu cum ai procedat cu alexii pt prima data cand ai scoso afara ,cat ai tinuto ?nu stiu cred ca pana so obijnuii si polii va stresez de tot
, va pupik
Coco cu mine la o bere
app nebunaticii vostri beau bere? al meu este inebunit dupa bere..... cand ma vede cu paharu sau cu sticla de bere lool se termina orice activitate,si nu scap de el pana nu bea cu mine bere...el bea bere din dop
am sa pun cateva poze sal vedeti
sper sa fac si-o inregistrare cu el cand bea bere sa-l vedeti cum face.
Whiskey ar bea orice Se arunca in pahar/cana daca nu suntem cu ochii pe el doar ca imi este cam frica sa il las sa bea orice. A gustat cola/fanta si mai toate sucurile care le bem noi, cafea cu lapte si vin. Dar astea au fost gustari "Accidentale" cand statea pe umar si se atarna ca liliacul in pahar sau cand venea tiptil si intra jumate in pahar/cana sa bea si el
In schimb ii dam ceai sau fresh de fructe mai mereu si bea cat apa ar bea intr-o saptamana.
Anamaria probabil ca fiind prima oara a fost emotiv.Ei tremura cand intalnesc situatii noi sau emotional.Se va obisnui si cu statul afara.Alexi a sta anul trecut destul de mult cu noi afara,vara,de dupa-masa pana seara.
Si cateva povesti cu Alexi.... :malex: :hihi:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFL5zNetNco[/youtube]
suana mersii pt raspuns imi era teama sa nu raceasca mai ales ca incepuse sa stranute pupik si pe alexii scumpica pe cioculetul ei cel rosu ca eu asa ii zic lui polii si il iau numai de cioc
comiashi multumim, atat tie cat si celorlalti, pentru sfat. Eu nu am stiut ca ei au voie si usturoi. Si, va rog, spuneti-mi din mancarea pe care o consumam noi, ei ce mai au voie? Multi pupici pentru toti
de toate. legume fructe oua branza carne inclusiv cruda ssmd. da-i un os de la o pulpa de pui sa vezi ce face cu el. va fi inebunit dupa maduva.
comiashi verdeata ta doarme cu tine?si cum sa ii dau os nu se ineaca?carne cruda eu nu i.am dat decat fiarta de pui si asta ocazional nu tot timpul ca mi.e frica .sa iti traiasca
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria