3,726

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Sunt minunati sa le dea Dumnezeu multa sanatate si familii iubitoare :heart:  :heart:

Adaugat: 25-03-2012 12:58

Atunci cand alegeti colivia potrivita va trebui sa aveti in vedere dimensiunea papagalului precum si lungimea cozii sale (care poate atinge 15-16cm). Pentru a se simti confortabil Micul Alexander (Psittacula krameri) trebuie sa aiba o colivie care sa-i permita sa-si intinda aripile fara a se lovi de gratii, sa se intoarca, sa sara usor de pe o stinghie pe alta si sa se poata juca, ceea ce inseamna ca trebuie sa masoare un minimum de 60cm latime, 55cm adancime si 100cm inaltime. Nu uitati de faptul ca accesoriile si jucariile din colivie limiteaza si ele spatiul.

Am gasit pe Latifa cateva sugestii...pt mai multe Click
Cu siguranta iti va fi de ajutor.

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

3,727

Un sfat pentru o colivie ?Va rog frumos.....Preturi si link-uri.....

3,728

Uite cateva ...foloseste google si vei gasi sau incearca si la vanzari Click

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

3,729

Nu am gasit cam pe nicaieri dimensiunile acelea.....de 1 metru Inaltime.....de asta v-am rugat pe voi sa ma sfatuiti....eu am gasit doar asa ceva si mi-a facut cu ochiul
-http://www.cromo.ro/petshop/index.php?c=142&p=2834
-http://www.cromo.ro/petshop/index.php?c=142&p=2794
-http://www.cromo.ro/petshop/index.php?c=142&p=2826
-http://www.zoostore.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=30146&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
-http://www.zoostore.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=30177&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

Cam atat am gasit eu, ajutati-ma va rog frumos si cu alte link-uri si pareri.Daca domnul Nicolae vede posturile mele il rog sa ma ajute cu gasirea unei Colivii, sau poate prin Ploiesti stiti dumneavoastra de unde pot gasi vreuna accesibila si la pret si marimea sa fie buna

3,730 (edited by gaby354 25-03-2012 13:52)

Uite o colivie mare la 200 lei la Hornbach(nu vreau sa fac reclama) http://www.erevista.ro/viewer/catalog_h … F2016HS/34 dai pana la pagina 38-39 si o sa o gasesti are dimensiunile de 80x45x70

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,731

nicolae wrote:

buna dimineata . am mai crescut un pic .am inceput usor sa mancam mar,crengute de mei.sper sa va placa  ce vedeti.

SUPERBI!!!
Sa va traiasca wink  :k:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

3,732

gaby354 wrote:

Uite o colivie mare la 200 lei la Hornbach(nu vreau sa fac reclama) http://www.erevista.ro/viewer/catalog_h … F2016HS/34 dai pana la pagina 38-39 si o sa o gasesti are dimensiunile de 80x45x70

In alta parte ?Poate sa fie si mai scumpa de 200 Ron ca o sa fac eu rost daca se poate.La unele din celelalte ma incanta faza cu tavita de dedesubt ca o poti scoate.Altcineva cu idei ?Eu stau la vreo 25 de Km de Ploiesti.....

Adaugat: 25-03-2012 16:44

Bugetul s-a marit la 350 RON, scuze de double Post

3,733

nicolae wrote:

buna dimineata . am mai crescut un pic .am inceput usor sa mancam mar,crengute de mei.sper sa va placa  ce vedeti.

Cat sunt de frumosi micutii! Sa-ti traiasca puisorii, sa fie sanatosi si sa aiba parte fiecare de stapani iubitori! Nicolae faci o treaba minunata! :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

3,734

nicolae wrote:

adorabili  :hug: .. am ramas fara cuvinte.. sa va traiasca  :malex:  :

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,735

Buna dimineata ,multumesc frumos pentru mesaje.sa dea D-zeu tuturor pasari frumoase si sanatoase.
O zi buna,tuturor!

3,736

puiuti vostri sunt in perioada de naparlire ? :malex:  nimeni nu mai spune nimic pe aici?!

3,737

al meu a fost in perioada de naparlire.te pup

Max-aratinga nanday

3,738

de mult vreau sa va intreb ceva... papagalul meu face un fel de CASCAT (deschide ciocul mult si scoate limba ) dar nu face o data de doua ci de mai multe ori.. fac si ai vostri sau doar al meu ? de cand l-am luat face asa insa ma gandesc sa nu aiba ceva si sa stau fara sa-l tratez.. astept raspunsurile voastre..  :malex:  :hug:

3,739

tomanicoleta wrote:

de mult vreau sa va intreb ceva... papagalul meu face un fel de CASCAT (deschide ciocul mult si scoate limba ) dar nu face o data de doua ci de mai multe ori.. fac si ai vostri sau doar al meu ? de cand l-am luat face asa insa ma gandesc sa nu aiba ceva si sa stau fara sa-l tratez.. astept raspunsurile voastre..  :malex:  :hug:

Nu e nimic care sa trebuieasca sa te sperie. In timp ce isi aranjeaza penele se intampla sa le mai intre pe nasuc cate in puf sau praf din acela "gen matreata""  pe care il au la baza penelor. Ii gadila si atunci incep sa caste ciocul, sa stranute si sa se scarpine repede cu piciorusul in zona capului, mai precis langa cioc si sub el. Stai linistita, nu are nimic copilasul tau.
Eu si Coco va pupam. :malex:

3,740

multumesc tare mult.. eram ingrijorata credeam ca are ceva vazandu-l ca face cateodata mult..ma speriasem ca are cine stie ce si n-as putea trai fara el.. multumesc mult  :hug:   :hug:

3,741 (edited by Latifa 31-03-2012 22:48)

El este Scooby smile Singurul Papagal cu nume de Câine smile Astazi l-am cumparat......am incercat sa-l bag in Colivie , este asa agitat....nu stiu ce sa-i fac, probabil asa o sa faca o perioada pana se obisnuieste cu Colivia.La domnu Nicolae a stat acolo langa fratii lui in Lighean......probabil este perioada de acomodare.....nu prea vrea sa mai manance.....

Adaugat: 31-03-2012 20:04

http://img831.imageshack.us/img831/8925/img0192tb.jpg

El este Scooby smile Singurul Papagal cu nume de Câine smile Astazi l-am cumparat......am incercat sa-l bag in Colivie , este asa agitat....nu stiu ce sa-i fac, probabil asa o sa faca o perioada pana se obisnuieste cu Colivia.La domnu Nicolae a stat acolo langa fratii lui in Lighean......probabil este perioada de acomodare.....nu prea vrea sa mai manance.....

3,742 (edited by Latifa 31-03-2012 22:49)

alnimanui wrote:

Cat e de frumos si de dulce! Sa-ti traiasca scumpetea mica! Nu-l obliga sa intre in colivie daca ii e frica de ea. Mai bine lasa-l liber pana cand va culcati voi si atunci va fi si el obosit. va dori sa doarma si va sta unde il pui. Incearca sa ii dai de mancare din mana ca sa se obisnuuiasca cu tine. Mananca tu ceva in fata lui sau prefa-te ca mananci si ca iti place ca sa ii faci pofta si apoi intinde mana cu papica si da-i si lui. Nu-ti face griji daca nu va dori imediat sa manance pt ca e normal. A schimbat casa, e fara fratii lui, fara "taticul" lui pe care a deschis ochii, adica domnul Nicolae, iar pe tine momentan nu te cunoaste si ii e frica. Vorbeste-i bland, apropie-te incet de el, nu face gesturi bruste. Cel mai important e sa pastrezi contactul direct cu el, sa-i dai sa manance din mana si sa il mangai usor ca sa simta ca il iubesti si sa prinda incredere in tine. Nu-ti va fi greu pt ca e un puisor mic si bland.
Pupam cioculetul mic! :malex:  :hug:

3,743

Da, e cuminte rau, sta pe deget, s-a speriat nu stiu de ce cat am fost plecat sa cumpar niste apa minerala.....si a incercat sa zboare sus pe biblioteca si a alunecat de pe ea si a picat jos......in 4 ore de cand l-am adus acasa s-a rãhãtit de 2 ori....dar cand a fost speriat de vreo 6-7 ori smile Sper sa-l invat sa faca in colivie tongue

3,744

alnimanui wrote:

e adorabil .. sa-ti traiasca  :hug:  :malex:

3,745

Multumesc Nicoleta

3,746

alnimanui wrote:

http://imageshack.us/photo/my-images/831/img0192tb.jpg

e o scumpete ,sa-ti traiasca !pupam cioculetele

Max-aratinga nanday

3,747

Buna. Am o problema cu ''tacanitul'' meu. Nu inteleg de ce tipa. Se aseaza pe bara si incepe sa tipe cat poate de tare de imi tiuie urechile. Ce are? Nu inteleg dc face asa. Are mancare, apa, ne iubim, a fost la ora de zbor...si totusi sta nemiscat si urla.Astept un sfat ceva ca nu stiu ce sa-i fac si nu il inteleg. Multumesc frumos!

3,748

Bună ziua...
       Am revenit cu noutăţi despre Rocco al nostru... Astăzi, gângurea el pe colivie şi, la un moment dat, spune:"cee faaci?" Aoleo! Am zis că nu auzim bine...Şi îl întreb: Rocco...Cee faaci?...Iar el, mititelul, răspunde: "Cee Faaci?" Ce părere aveţi? Despre noi, nu mai spun... Avem o stare de bucurie care dă pe afară...cred că înţelegeţi...Nu?
      Am făcut şi poze, că nu l-aţi mai văzut de ceva vreme...
      Altfel, ce să zic, are şi Rocco momente când nu îl scoţi din ţipat... Numai el ştie de ce ţipă... dar în rest, totul e ok...
      Trebuie multă răbdare cu ei şi, într-adevăr, cred că nu trebuie forţaţi în nici un fel... vin ei singuri...
      Vă dorim toate cele bune, să vă trăiască păsările măiastre şi să vă bucuraţi de ele...
      Şi acum, pozele...

3,749

mihaipetrino wrote:

Bun? ziua...
       Am revenit cu nout??i despre Rocco al nostru... Ast?zi, gângurea el pe colivie ?i, la un moment dat, spune:"cee faaci?" Aoleo! Am zis c? nu auzim bine...?i îl întreb: Rocco...Cee faaci?...Iar el, mititelul, r?spunde: "Cee Faaci?" Ce p?rere ave?i? Despre noi, nu mai spun... Avem o stare de bucurie care d? pe afar?...cred c? în?elege?i...Nu?
      Am f?cut ?i poze, c? nu l-a?i mai v?zut de ceva vreme...
      Altfel, ce s? zic, are ?i Rocco momente când nu îl sco?i din ?ipat... Numai el ?tie de ce ?ip?... dar în rest, totul e ok...
      Trebuie mult? r?bdare cu ei ?i, într-adev?r, cred c? nu trebuie for?a?i în nici un fel... vin ei singuri...
      V? dorim toate cele bune, s? v? tr?iasc? p?s?rile m?iastre ?i s? v? bucura?i de ele...
      ?i acum, pozele...

wiiii ce super ... sper ca intr-o buna zi sa ma trezesc si  cu puiutul meu la fel.. cred ca as inebuni de fericire...

Felicitarii.. bv  :malex:

Adaugat: 01-04-2012 19:48

andrusca wrote:

Buna. Am o problema cu ''tacanitul'' meu. Nu inteleg de ce tipa. Se aseaza pe bara si incepe sa tipe cat poate de tare de imi tiuie urechile. Ce are? Nu inteleg dc face asa. Are mancare, apa, ne iubim, a fost la ora de zbor...si totusi sta nemiscat si urla.Astept un sfat ceva ca nu stiu ce sa-i fac si nu il inteleg. Multumesc frumos!

si eu patesc  la fel...si mie mi-ar place sa aflu cauza :cry: ...credeam ca sunt singura care pateste asa ca majoritatea de pe aici nu se plang ba chiar au puiuti linistiti..

3,750

Ce sa-i dau sa manance daca face moale?Azi nu a vrut decat banana, refuza samanta , sper sa manance ca aseara seminte seara.....