3,101

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

buna dimineata .sfat pt.ionut. lasa lucrurile sa decurga de la sine asa am facut si eu la inceput m-am speriat si ma tot uitam in cuib sa nu pateasca ceva femela ,dar cu timpul m-am obisnuit si acum am 3 perechi de marele si roadele unei perechi au aparut ,si am si oua la restu-l.pui ii cresc cu seringa sa se bucure cine-i cumpara pt. blandetea lor.eu sunt un crescator mai micut sau poate la inceput as putea spune dartoate au un inceput.

3,102

Multumim tuturor si ca drept rasplata un pupic pentru fiecare :malex:  cu toate ca nu va doresc sa fie ca al meu-dupa cateva minute de iubire m am ales cu o ciupitura de buza.
Sunt adorabili puiutii Nicolae :malex:  :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,103 (edited by Latifa 26-03-2012 11:07)

Suana ce mai face Alexii si cu catelusul tau cel mic haha asa zis mic, este un scump de catel mi.l doresc si eu de mult timp dar nu pot sa il tin in casa decat in curte,iar in curte mi.e ca face ravagii, adica imi strica gazonul si nu stiu daca sapa prin flori, bine ca daca o sa imi iau un pui iti dai seama ca ei fiind mici au chef de joaca , de ros, de scobit  :hihi: ,o sa vad ce fac pana la urma dar vreau si eu unul ca prea mult imi plac , Alexii este bine?ce mai face , cu ce se mai ocupa ,va pop si va doresc o seara placuta  :malex:  :sanatate:  :pup:

dinu cat ceri pe fetita ta ?

3,104

Anamaria,Daissy e toata ziua afara,s-a facut frumos afara si acum are toata ziua la dispozitie pentru preocuparile ei.Joaca cu Bruno,panda dupa pisici,etc. :hihi: Gasca mea s-a bucurat de soare astazi,am iesit cu mic cu mare in curte.
Alexi,e acum cu mine sus.Povesti si alintat ca de obicei. :malex:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-162-1.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,105

Ma bucur foarte mult pt tine ai o adevarata fam si stiu cum este sa.ti iubesti sufletelele, sunt prieteni cu adevarati .ei te asculta , te inteleg si te iubesc, ai scoso si pe alexii sau nu ?tu ce zici  sa ii iau o fetita lui polii sau deocamdata sa il las sa invete sa vb bine si apoi ?

3,106 (edited by suana 25-03-2012 20:54)

Si Alexi a fost afara.Toata curtea a fost numai glas de pasarele.Daca ii iei pereche,ca orice pasare va avea atentia mai mult directionata pe partener.Asta nu inseamna ca comportamentul fata de tine se schimba.Iar noul venit,daca il iei de mic,se va acomoda mult mai bine cu noua familie si isi va copia partenerul in toate.
Imi plac puiutzii tai Nicolae.Felicitari pentru inceputul incununat de succes.
Asteptam vesti si de la Ionutz 84,care vrea sa ia o pereche pentru Coco.Sa vedem ce a hotarat.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,107

duminica in famile cu popcorn si iubitu la un film

3,108 (edited by Latifa 26-03-2012 10:59)

suana si inca ceva te rog , afara cand il scot pe polii trebuie sa stea unde la umbra si sa aiba soare sau numai la umbra?te pup si mersii mult pt raspuns te pup duuuulceee si bineanteles sa nu uitam si de alexii

kriss popcornul este fara sare sau cu sare  tongue

3,109 (edited by suana 25-03-2012 21:47)

Inca nu e soarele foarte puternic,deci ai mei au stat putin si s-au rasfatzat la razele soarelui.Cum a dat umbra i-am bagat in casa,pentru a batut putin si vantul.Insa cum timpul se incalzeste,vara e bine sa stea la umbra.Sau sa pui ceva pe deasupra pe colivie care sa le confere umbra.
Si noi pupam toate cioculetzele. :heart:  :pup:
Popcornul e  preferat si de gasca mea. Ar fi de preferat fara sare.

3,110

mersii suana te pup esti o dulceeeeeee  :pup:  :sanatate:  :hug:

3,111

da,fara sare normal - cu unt.multumiri pentru griji va pupam :malex:

3,112

va pup kriss, eu nu i.am dat lui polii deloc pana acuma dar o sa ii dau si eu maine  tongue sa vedem daca ii plac,bine al meu mananca orice daca este dupa el te pup  :nb:

3,113

si la noi e la fel papa orice si cere daca vede mancand dar daca suntem la bucatarie si vede ceapa sau cartofi innebuneste cred ca stie ca nu are voie ,abia ma inteleg cu el ...apropo si la voi e la fel cu carnita?
pupam si noi noapte buna :dans:

3,114

kriss eu i.am dat lui polii carnita fiarta si cartofi fierti fara sare si nu a avut nimic bine nu tot timpul ocazional,dar stii cum vrea sa i le toc in gura sa le manance din gura  smile  eu l.am rasfatat mult de  tot pe poliii, a ei pe la cat timp intra in calduri sau nu simt nevoia de fetite sa nu radeti de mine,dar polii cand vede un papitoi il ciupe si tot face niste scheme pe el , eu m.am gandeit ca poate se joaca  :pup:  :pup:

3,115

Salutam toti prietenii. Anamaria, si THEO face la fel cu maimutoaiele din plus. Se urca pe ele si se rasfata, tipa la ele si parca s-ar da in leagan. Este ceva nou si pentru mine. Trebuie sa ne lumineze cineva, poate draga de Suana pe care, din cand in cand, o mai plictisim cu intrebari si sper sa nu se supere. Te pupicim, atat pe tine, cat si pe ceilalti, care ne considera si pe noi prietenii lor.

3,116 (edited by suana 26-03-2012 18:49)

Alexi se repede la papitoi si le ia cu ciocul si le arunca jos.De fapt,arunca jos tot ce nu-i convine.Cred ca atunci cand se leagana si se face barcutza ar avea nevoie de partener. :rusine:
Si nu ma supar,nu am de ce.Pupam cioculetzele mari.  :malex:  :pup:

3,117

poi si polii de fetita?ca el se urca pe ei ii ciupeste si parca ar danda

3,118

Salutare la toata lumea smile.
Ne-am gandit sa va mai povestim ce am mai facut cu Cipy. :malex:
Il avem cam de 1 luna si jumatate si am reusit sa ne apropiem de el insa tot mai este fricos.Am incercat sa il pacalim si sa il luam pe mana cu mancare insa nu prea merge pentru ca el nici nu se clinteste sa vina la manacare(fructe) ci asteapta sa te duci tu cu mancarea la ciocul lui..asta cand este in cusca.Se simte protejat acolo si nu vrea sa iasa afara nici in ruptul capului si daca insisti sau vede ca vrei sa il iei pe mana incepe sa muste pt ca stie ca vrei sa il scoti afara.Am mai reusit sa il mai scoatem afara cu bat cu tot si i-am improvizat un loc langa geam insa cat sta acolo e agitat tare si tipa sau mai topaie pe acolo pt ca momentan nu poate sa zboare pt ca are o aripa taiata (mi-a taiat-o crescatorul)si acum imi pare f rau ca nu poate sa zboare... voi in cat timp crede-ti ca ii va creste aripa?   
Atunci cand e afara din cusca e mai prietenos,putem sa il pupam pe cioc sau sa il luam pe mana fara sa sara la atac   big_smile ... ma gandeam sa ii pun mancarea si apa pe colivie si sa il las mai mult acolo ca poate cu timpul se va obisnui afara,pt ca  acum este un chin sa il scoti.
Voi ce ne sfatuiti sa facem ca sa ne imprietenim mai tare si sa nu mai fie fricos?
Pupici si asteptam parerile voastre  :malex:  :hug:

3,119

ady_beny eu zic ca este o idee buna sa ii pui mancarea si apa afara , oricum trebuie sa ai rabdare cu mititelul ca se va acomoda foarte repede de tine , incearaca cand este afara sa ii dai legume si fructe , eu asa ii dau lui polii , cand iese afara dupamasa si are 2 ore de libertate papam fructe si legume seminte papa in colivie,iar de ciupit polii ma mai ciupe si pe mine cand nu vreau sa fac ce vrea el sau din dragoste prea multa  tongue  tongue , oricum eu l.am rasfatat prea mult pe bune si este copilul cel mai rasfatat din casa te pup si multa bafta :pup:  :sanatate:

3,120

anamarialaura wrote:

ady_beny eu zic ca este o idee buna sa ii pui mancarea si apa afara , oricum trebuie sa ai rabdare cu mititelul ca se va acomoda foarte repede de tine , incearaca cand este afara sa ii dai legume si fructe , eu asa ii dau lui polii , cand iese afara dupamasa si are 2 ore de libertate papam fructe si legume seminte papa in colivie,iar de ciupit polii ma mai ciupe si pe mine cand nu vreau sa fac ce vrea el sau din dragoste prea multa  tongue  tongue , oricum eu l.am rasfatat prea mult pe bune si este copilul cel mai rasfatat din casa te pup si multa bafta :pup:  :sanatate:

Mersi de raspuns anamarialaura :sanatate:
asa ma gandeam si eu cu mancarea si apa afara pe colivie...
in cat timp crezi ca ii va creste aripa ,ai idee?  sad

3,121

fetita mea de marele alex Lora...a avut aripile taiate cand am luat-o...si au durat cateva luni bune pana i-au crescut...si de atunci mi-am zis ca nu i le mai tai nciiodata...cand am vazut cat de bucuroasa era ca poate zbura...

LORA & LORD

3,122

Cocutu asa se alinta mai nou se pregatea sa iasa in oras  :dans:
sunt frumos rau nu gluma  :malex:

3,123

buna ziua tuturor. vroiam sa va spun ca am fost acs la dnl nicolae si am vazut fetita de MA. o frumusete mica big_smile cocutelu abea  asteapta sa vina acs viitoarea lui partenera. acum facem pregatirile de rigoare ptr o intampinare calduroasa big_smile pupici la fete si baieti din partea lui Coco  :malex:

3,124

oooo felicitari Ionut,ne bucuram pt tine si Coco  :dans:
vroiam sa va intreb aveti idee de ce Co al meu nu zboara prin casa?..e drept o buna perioada de timp a avut o aripa taiata dupa care am avut 2 experiente mai putin placute sa nu le numesc de a dreptul neplacute una cand a zburat din curte pana in curtea vecinilor si am avut un noroc chior ca n a fost inhatat de cainele care statea nestingherit in curte si a doua cand a zburat un intreg stadion ca s a speriat de o minge si atunci s a izbit de un gard de fier...daca se inalta cu un metru mai sus adio ca nu l mai prindeam ...ee acum vreau sa va spun ca nu zboara nici un metru prin casa,aripile nu i sunt taiate,merge prin casa dar nimic,nu zboara pot sa i dau orice i place mai mult sau sa i las la distanta ca prefera sa mearga nu sa zboare,are mici tentative doar atunci cand se sperie de cate un zgomot mai puternic gen trantitul mai puternic al usii ... sad am tot citit despre cei care rod mobila , au program de zbor ....mentionez ca ,Co sta doar pe cusca nicidata nu i inchid usa la colivie nici cand intra singurel sa se mai joace sau sa si recupereze cine stie ce si a scapat de deasupra. :malex:

3,125

HELP. Avem nevoie urgent de AJUTOR.  Cred ca THEO are paraziti intestinali. Ce trebuie sa ii dau pentru a scapa de ei si, in acelasi timp, sa prevenim. Suana, te rugam  pe tine, in mod special, sa ne ajuti, si bineintele pe toti care s-au confruntat cu aceste neplaceri. Oare de ce i-a facut? Locul ei de joaca este foarte curat, de asemenea fructele si legumele sunt bine spalate. Oare este grav ca se intampla asa ceva? Multumim anticipat pentru ajutor