Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
buna dimineata .sfat pt.ionut. lasa lucrurile sa decurga de la sine asa am facut si eu la inceput m-am speriat si ma tot uitam in cuib sa nu pateasca ceva femela ,dar cu timpul m-am obisnuit si acum am 3 perechi de marele si roadele unei perechi au aparut ,si am si oua la restu-l.pui ii cresc cu seringa sa se bucure cine-i cumpara pt. blandetea lor.eu sunt un crescator mai micut sau poate la inceput as putea spune dartoate au un inceput.

eu l.am rasfatat mult de  tot pe poliii, a ei pe la cat timp intra in calduri sau nu simt nevoia de fetite sa nu radeti de mine,dar polii cand vede un papitoi il ciupe si tot face niste scheme pe el , eu m.am gandeit ca poate se joaca  :pup:  :pup:
  eu l.am rasfatat mult de  tot pe poliii, a ei pe la cat timp intra in calduri sau nu simt nevoia de fetite sa nu radeti de mine,dar polii cand vede un papitoi il ciupe si tot face niste scheme pe el , eu m.am gandeit ca poate se joaca  :pup:  :pup: ... ma gandeam sa ii pun mancarea si apa pe colivie si sa il las mai mult acolo ca poate cu timpul se va obisnui afara,pt ca  acum este un chin sa il scoti.
 ... ma gandeam sa ii pun mancarea si apa pe colivie si sa il las mai mult acolo ca poate cu timpul se va obisnui afara,pt ca  acum este un chin sa il scoti.