11,426

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

mie imi pare a fi un cavaler si e pui pana in 6 luni[ca nu i s-au retras dungile negre de pe cap]..oricum vezi ce pareri mai vin..e tare simpaticut...poate pe celalalt cavaler l-a gasit cineva si va avea grija de el..

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

11,427

Mersi Dana. Acum i-am mai scos iar afara si ea tipa.. Sa-l auda oare?..

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,428

Daca nu se intoarce, fii sigura ca a ajuns la cineva cu inima mare. ON: Ce parere aveti despre un tarc, afara, pe toata perioada verii ? un tarc de 2x2 ?

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,429 (edited by mereana28 23-03-2012 23:46)

Dany , si eu ma gandeam la acelasi lucru , o voliera afara in curte in care sa ii las sa se jaoce uneori , dar stiu si eu imi e sa nu sufere mai apoi ca nu vor mai avea acea libertate pe care le-o pot oferi doar vara.

Adaugat: 23-03-2012 15:07

Auziti cum sta treaba cu tail bobbing sau ceva de genu ?
Micutii mei misca din codita asa sus-jos uneori , de exemplu cand dorm noaptea nu o misca deloc , in schimb cand cucaie in timpul zilei si stau cu cioculetul bagat in puf , sau intr-un picior o mai misca , cand se joaca iarasi nu o misca  , dar nu par sa respirre greu sau ceva de genul , probleme de echilibru nu au , mananca , excrmente bune , voiosenie si galagie din plin , ca am auzit ca asta indica proboleme respiratorii , sunt in ceata

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,430

Maine ma duc sa imi iau un micut  :perus:  big_smile Abea astept,ma duc cu mama deoarece tata nu e de acord si maine pleaca la tara asa ca il luam fara sa stie si trebuie sa accepte cand o sa il vada in casa:) Nu mai am rabdare!!! :perusi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,431

Vai Marina, ce ingeras frumos ai.  :heart:  :heart:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,432

Mi-am luat si eu un perus:X Il cheama Coco si este baietel,dar l-am adus de 10 min si tot face ceva din cioc il ridica si il lasa jos.Apa nu vrea sa bea si nici sa manance,trebuie sa imi fac griji? O sa revin cu poze :perus:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

11,433

Multumesc Anny :pup: Sper sa se inteleaga cu fetita mea sad Ea nu prea am mai vazut-o sa manance.. sau poate mananca , cand nu o vad eu... Pana la urma o sa fie prieteni (sper) :heart:  :heart:
Gaby cred ca nu trebuie sa-ti faci griji. Le trebuie putin sa se acomodeze.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,434

gaby354 wrote:

Mi-am luat si eu un perus:X Il cheama Coco si este baietel,dar l-am adus de 10 min si tot face ceva din cioc il ridica si il lasa jos.Apa nu vrea sa bea si nici sa manance,trebuie sa imi fac griji? O sa revin cu poze :perus:

dureaza putin pana se acomodeaza, de acceea nu mananca nu bea apa momentan...trebuie sa se linisteasca sa se familiarizeze cu colivia etc.
In legatura cu ciocul nu cred ca e ceva grav insa poti cauta pe google un subiect ceva cat sa te linistesti tu tongue Felicitari pt :perus:

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
:grey: Coro, sufletelul meu :heart:
Coro Album

11,435

L-am scos din colivie si este foarte bland spre suprinderea mea.Sta pe deget pe umar pe cap si nu musca si nu se sperie,lam luat din petshop....este un scump si eu stateam pe canapea si a venit si mi s-a asezat in cap e foarte bland. :perus:

Animalele mele:

11,436

Ce n-as da si eu sa fie si Coro asa...daca il ating fuge sau zboara daca e in exterior...momentan nu vrea sa ma cunoasca:)) nu s-a acomodat

:rusine: Cu cat cunosc mai bine oamenii,cu atat iubesc si respect mai mult animalele! :heart:
Coro Album

11,437

Coco nu vrea sa bea apa din adaptorul acela special.I-am pus intr-o cutiuta de mancare si a baut,dar de ce nu vrea sa bea si din adaptor? wink

Animalele mele:

11,438

Probabil a fost obisnuit sa bea din altceva, si la mine prima zi nu prea s-a atins de apa era invatat cu altceva si eu am cilindru..dar pana la urma s-a obisnuit

Coro Album

11,439

El este Coco  :heart: Eu cred ca este baiat voi ce ziceti? Are ceromul roz-mov...

Animalele mele:

11,440

Foarte dragalas ... uite o  :floare:  daca este fata

Coro Album

11,441

Cateva poze noi: :perus:  Colivia este destul de spatioasa pentru el? Si va rog spuneti-mi,credeti ca este mascul  :pls: ?

Animalele mele:

11,442

gaby354 wrote:

El este Coco  :heart: Eu cred ca este baiat voi ce ziceti? Are ceromul roz-mov...

E un baietel si are cam 2 luni. Sa-ti traiasca frumusetea mica! :perusi:

Roro esti parte din sufletul meu!

11,443

gaby354 wrote:

Este baietel...sa-ti traiasca, are un defect la o unghiuta la piciorul drept dar sper ca nu-l deranjeaza.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

11,444 (edited by gaby354 25-03-2012 18:47)

Multumesc! Da, am vazut are unghia crescuta in sus,dar nu il deranjeaza... big_smile

Animalele mele:

11,445

Pot sa schimb betele de plastic cu bete de salcie?

11,446

valibv wrote:

Pot sa schimb betele de plastic cu bete de salcie?

Poti ! Chiar este recomandat !!!!!!

11,447

Da. Apropo de bete. Trebuie sa le cojesc? Sau le las asa?

-Marina-

11,448

Nu stiu sa-ti raspund.. dar eu am pus si cojite, si necojite....

11,449

Ok. Eu le-am cojit pentru ca mai au locuri pe unde pot sa se zgarie la picioruse mititeii..

-Marina-

11,450

Hello!!Nu v-am mai scris de mult...nu prea am timp sad  sad  sad
Vreau sa va intreb daca trebuie sa-i tai ,,unghiile,, de la picioruse, ii se tot agata...
Si ceva poze cu nazdravanii mei :hihi:  :hihi:  :perusi:  :perusi:  :perusi:

Adaugat: 26-03-2012 16:11

zucchina imi pare rau pentru micutzul tau sad  sad  sad
Sper ca noul membru sa se acomodeze ce tine si cu fetitza si sa te bucuri de ei :heart:  :heart: