3,051

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

nicolae wrote:

vand pui de marele alex in varsta de 5 saptamani .mananca la seringa,deosebit de blanzi ,disponibili in luna aprilie,0721337551,0723589535

La ce pret sunt puisorii?

Îngrijeste animalele ca pe tine însuti! ---George---
Piticii mei:   2 Pauni  , 3 :pisica: , un :caine:

3,052

salut la toti iubitori de animale. vreau sa stiu daca pot sa pun nisip pe fundul coliviei la un papagal marele alexander.

3,053

dinu wrote:

salut la toti iubitori de animale. vreau sa stiu daca pot sa pun nisip pe fundul coliviei la un papagal marele alexander.

problema asta s-a tot dezbătut aici pe forum. o idee agreată de mulţi, ar fi să pui hârtie, care se schimbă uşor.

3,054

vad ca s-a umplut forumul de alexei , noi lipsim cam de mult timp  sad . Angel e foarte bine , vorbeste cat e ziua de mare , e tare scump si iubit de toata lumea. pupam toti verzisorii  :pup:

3,055

buna dimineata :malex: mai pun o intrebare.cred ca marele alexander al meu are paduchi de este asa agitat si nu pot sal inblinzesc cum aflu daca are si ce trebuie sa fac. nu pot sal prind ca ma musca

3,056

Buna ziua tuturor. am si eu o intrebare... vinde cineva femela de MA? vreu sa-i iau baiatului meu o sotie big_smile astept si eu un rasp. va urez toate cele bune si pupici la fetite si baieti.

3,057

dinu wrote:

buna dimineata :malex: mai pun o intrebare.cred ca marele alexander al meu are paduchi de este asa agitat si nu pot sal inblinzesc cum aflu daca are si ce trebuie sa fac. nu pot sal prind ca ma musca

Daca are paduchi se scarpina insistent pana isi face rani si isi jumule penele. Agitati sunt ei de fel (si dupa ce se imblanzesc ).

3,058

AlinaVanesa wrote:

vad ca s-a umplut forumul de alexei , noi lipsim cam de mult timp  sad . Angel e foarte bine , vorbeste cat e ziua de mare , e tare scump si iubit de toata lumea. pupam toti verzisorii  :pup:

Ce baiat mare neam facut  :k:
Numai bine

Crescatorie papagali. Oti

3,059

dinu nu cred ca are paduchi verdeata ta, si eu am crezut la fel ca si tine ,deoarece sta singur nu sta cu altii, eu l.am facut odata pe polii de saracutul nu se mai misca ,ii dadeam in colivie si pe el cu ectocid spray pana mi.a zis suana sa ma potolesc si deatunci polii este ok , eu ca o nebuna il intoxicam ca are paduchi si el micutul nu are nimic,stai inistit ca nu are , sa il mai stropesti cu apa din cand in cand cu apa calie , si o sa vezi ca totul este ok, si sa stii ca o pasare sanatoasa isi face penele de mai multe ori pe zii, si ii cade si puf si prafulet.sa nu iti faci griji.,polii meu isi face penajul tot timpul si de 2 -3 ori pe zii ,pop
Suana polii mai zice un cuvant bravoo  :bravo: lesin de ras , zici ca este rrait,si baita la ghiuveta a inceput sa se obijnuiasca, si te mai intreb ceva:spanac are voie sa pape? :pup:

3,060 (edited by suana 17-03-2012 20:28)

http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … -alexander

Ai mai sus link-ul si poti vedea cam tot ce are voie si nevoie sa pape.Printre ele se afla si spanacul.Imi dau seama ce comic e si ca te topesti dupa el.Si Alexi si-a marit ,,doza'' de povesti.Face din nou ca telefonul.Ieri din curte o auzeam cum vorbeste si fluiera. :hihi:
Alina ne-a fost dor de voi.Ce baiat chipes ne-am facut.  :pup:  :malex:
Dinu,nu neaparat are paduchi daca e agitat.Ai vazut parerea tuturor,ei pot avea zile mai pline de activitate.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,061

vamultumesc la toti pentru raspuns. Imi fac tot felul de pareri ca nu se mai inblanzeste. dar totusi e foarte agitat si speriat de moarte. miam luat concediu si stau cu el aprosimativ toata ziua si tot speriat e.eu cred ca are o problema pentru ca rareori acepta sa pun mana pe el si de cele mai multe ori fuge. ochi i se mareste si e fffffoarte speriat. nu stiu ce sai mai fac

3,062

am nevoie mare de sfaturi...m-am trezit cu un ou in cuib si nu stiu ce sa fac...cum sa reactionez...va rog ajutati-ma

LORA & LORD

3,063

ionutfinch wrote:

am nevoie mare de sfaturi...m-am trezit cu un ou in cuib si nu stiu ce sa fac...cum sa reactionez...va rog ajutati-ma

Nu ma pricep la Marele Alexandru... dar daca nu stii cum se creste si se ingrijeste un pui de pasare si/sau daca nu ai timp... poate ar fi mai bine sa nu-i lasi oul. Sunt destui papagali salbatici la noi in tara.

Turturele mele se oua continuu. Nici n-as mai avea nevoie sa cumpar oua  smile . Dar stiu ca e greu sa cresti pui de mana (si oricum nimeni n-ar vrea o turturea), asa ca le fierb oul tare si il dau inapoi. Ei nu-si dau seama ca e fiert si se bucura sa-l cloceasca in continuare.  :wis:

3,064 (edited by suana 18-03-2012 16:16)

Ce prostie de sfat mai e si asta?????Inca cineva care sfatuieste peste tot  :bang: Este Oti aici si Alexandra carora  poti sa le ceri sfatul Ionut.Ar fi bine sa-i contactezi pe privat imediat.Si la nici o pasare nu e bine sa scoti ouale,pana nu le depune pe toate din seria respectiva,pentru ca va depune la epuizare.Mult succes.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,065

suana ai scoso pe ALEXII  afara deja?eu nu l.am scos pe polii ca mi.a fost frica ca nu este destul de cald cu toate ca astazi a fost o zii superba cred ca 23 de grade.ce zici sa il scot si eu ?mi.e un pic teama

3,066

ionutfinch wrote:

Buna Ionut, nu trebuie sa faci apsolut nimic, e cel mai bine sa ii lasi pe ei sasi faca treaba ( nu trebuiesc stresati in situatia asta ), ce ar fi acuma de recomandat ar fi ceva supliment de calciu, in general la papagali medii - mari sunt primele oua infertile sau nu se descurca cu pui, daca pozele tale care leai postat in ultima vreme sunt actuale atunci sunt sansele slabute sa fie outele fertile deoarece masculul nici nu sia schimbat penele inca ( sau o alta idee, dupa ultimele poze cred ca e femela sad ).
Trebuie sa ii lasi sa depuna pana la final si sa ii lasi sa cloceasca ceva vreme pe ele, la 5 zile poti sa vezi deja la un bec daca sunt ouale fertile, daca nu sunt atunci tias recomanda sa scoti cuibul si sa il incerci la anul din nou ca sa nu depuna din nou femela ( poti sa ii daunez daca o lasi sa depuna prea des ).
Salutari & felicitari femelei pentru prima reusita smile

3,067

:malex: salut.ma uit si deja nu stiu ce sa mai zic eu deja ma chinui sal inblanzesc pe al meu si alti iubitori de  :malex:  nestiutori incearca sa aiba pui

3,068

smile lasa dinu ca in curand vei reusii si u cu verdeata ta cum am reusit si eu cu polii meu.eu am crezut ca nu va vb niciodata si parca imi era necaz cand intram pe latifa si ii vedeam pe altii ca vb, dar uite ca am reusit si piciu meu vb , asa o sa reusesti  si u cu verdeata ta si atunci sa vezi ce  bucuros vei fii.va pup si va doresc o seara placuta la toti

3,069

alexandra...oti...va multumesc din suflet de sfaturi...eram putin panicat ca nu stiam ce sa fac...si nu vroiam sa ii stresez prea mult...dar o sa ii las in pace o perioada dupa care cred ca o sa le scot cuibul...mai mult ca sigur nu sunt fecundate ouale...multumesc inca o data si o seara cat mai frumoasa va doresc...

Adaugat: 19-03-2012 21:38

si inca ceva oti...dak ar fii amadoua femele...s-ar mai pupa?ca si cum si-ar da mancare unul altuia?

LORA & LORD

3,070

littlebig, atentie, te rog, cum vorbesti!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,071

ionutfinch wrote:

si inca ceva oti...dak ar fii amadoua femele...s-ar mai pupa?ca si cum si-ar da mancare unul altuia?

Buna Ionut, binenteles ca se pot pupa, se pot chiar calca si daca nu sunt de sexe opuse, pot sa se inteleaga super doar ca ar depune oua infertile.
Era doar o parere nu o analiza smile ce varsra are "baiatul" tau ? , mai pune te rog niste poze mai apropiate, a fost crescut cu mana ?
Salutari

3,072

Latifa wrote:

littlebig, atentie, te rog, cum vorbesti!

OK, am fost rautacios. sorry

3,073

suana poate nu ai vazut mesajul in care te.am intrebat:tu ai scoso pe alexii afara zilele acestea?pe la ce temperatura pot sa il scot pe polii afara?l.am scos duminica cand era 25 de grade dar in brate nu cu colivia sa stea afara prea mult , si saracutul de el se tinea strans cu gherutele de pieptul meu ca si un copil de frica sa nu iii dau drumul,si tremura de zici ca era temp cu minus nu cu plus, si facuse niste ochi mariiiii smile ,mititelul de ce o fii reactionat asa ?popik

3,074

Buna Anamaria, Polly are aripioara taiata? cum l-ai scos afara in brate? Nu a zburat? Voi ma uimiti pe mine. Vreau si eu sa o scot afara, dar imi este frica, ca am mai pierdut-o o data. Va pupicim

3,075

veronica1 polii nu are aripioara taiata,l.am scos pur si simplu in brate pe pieptul meu si cu mana mea pe el si statea ca si nun copilas mic caruia ii era teama ca il duc undeva,am dat o tura de casa si am intrat inauntru  wink , si la doct cand il duc tot asa il duc  fara colivie , sta in masina atarnat de pieptul meu si nu fuge , bine cand ies din masina il tin cu mana  tongue , te pupik si iti doresc o zii buna