Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
credeti ca al pot pune pe coco undeva la soare si sa ai bag cadita sa faca bae?s-au e prea frig pentru el?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
credeti ca al pot pune pe coco undeva la soare si sa ai bag cadita sa faca bae?s-au e prea frig pentru el?
Vezi sa nu fie curent si sa raceasca apoi mai bine baga-l in casa.
ok
Noemi se gasesc pe vremea asta kaki in Romania? Eu aici doar vara gasesc... Sunt fructele alea ce seamana cu rosiile si sunt dulci si bune rau :heart:
Da, acelea sunt, se gasesc in orice hypermarchet, de la 3 la 5 lei/buc, si imi plac la nebunie. Mananc pe furis, sa nu vada Picike, ca el pofteste orice mananc eu si nu stiu daca am voie sau nu sa ii dau si lui... Joi am mancat in balcon, seara, la grade minus, nu cumva sa se prinda Picike ca mananc si el nu primeste :hihi:
ce comica esti
Ce n-as da sa manance si ai mei fructe
Dar cat as insista nu vor si nu vor
Fa-le pofta. Ia un mar, si aseaza-te langa colivia lor si fii sigura ca te privesc. Mananca marul cu pofta, si apoi din acel mar pune-le si lor, curiozitatea e mare si vor gusta. Sa vezi cati morcovi am mancat eu sa manance si ei...
o sa incerc. Pare interesanta metoda
Fa-le pofta. Ia un mar, si aseaza-te langa colivia lor si fii sigura ca te privesc. Mananca marul cu pofta, si apoi din acel mar pune-le si lor, curiozitatea e mare si vor gusta. Sa vezi cati morcovi am mancat eu sa manance si ei...
o sa incerc. Pare interesanta metoda
Asa ii fac si eu lui Roco
Si chiar merge :k:
Astazi i-am facut ou cu malai, patrunjel si coaja de ou macinata... daca ati sti cat am mancat eu ca sa ii fac si ei pofta si pana la urma am reusit.. prima oara.
Eu am mancat un mar langa ei si le-am pus si lor :hihi: Ce comic dadeau din cioc, ca si cum ar manca si ei Sper sa guste si ei
Si poze :heart:
Bun-bun :hihi:
Deci ma voi pune la ingrasat cand imi voi lua papagal ) asta da reteta...si asa ma chinui sa ma ingras si eu putin..cu noul papagal ce va veni se pare ca voi reusi
:grey:
Sigur vor manca, zucchina
anny este foarte frumoasa mititica ta :heart: ..coco nu mananca decat fructe ..de ou nici nu se atinge :cry: :cry: :cry:
I-ai dat si nu a mancat?
da i-am dat nu stiu de ce dar nu a mancat..i-am pus chiar si mei in ou poate totusi incerca dar nimic.. :buzz:
Puteti sa-mi spuneti Marina Mai mananc un pic cu ei sa termin marul si ii las sa cerceteze ei
Nu pui poze :rusine: ?
Daca mi-ai zis mie sa pun poze uitele Is "proaspete" chiar daca nu am fixat ora si data
Da, tie ti-am zis
Sunt pereche gemotoacele?
Au niste culori superbe :heart: :heart:
Eu asa cred ca is pereche Se mai cearta ei dar in rest is linistiti
Adaugat: 18-03-2012 18:59
Pai la cea albastra i se face maro..
Sper sa nu gresesc cu ceva daca mai pun 2 poze :-s Dar i-am prins cum se pupa :heart: Is un pic la distanta pentru ca daca ma apropii prea mult stau nemiscati
Ce maimutoi nebuni Scumpii de ei :heart:
Da stiu. Nu e ca la a ta. Dar e un inceput si de asta nu se vede prin poze.. dar eu vad diferenta de cum e acum si cum era la inceput.
Adaugat: 18-03-2012 19:33
Cel galben are ceromul roz si narile albastre... Oricum astept sa creasca sa vad cum se i face ceromul.
Marina, pana la urma au mancat mar perusii ?
Nu o sa mai incerc si maine..
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus