11,251

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Eu am niste fire de floarea soarelui artificiale si ce pene le-au cazut (de astea mai mari) le-am pus printre petale :hihi: si albastre si galbene. Au un aspect frumos :hihi:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,252

Roby, un perus are nevoie de minim doua ore afara pe zi si multa atentie. Shadowdinasty, nu cred ca e ceva grav, sunt in perioada de naparlire. Da-le niste vitamine pentru penaj (cateva pagini in urma a recomandat cineva .  :heart:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,253

leam deschis usa si nu vrea sa iasa afara sai scot io? big_smile

11,254

robyman3 wrote:

leam deschis usa si nu vrea sa iasa afara sai scot io? big_smile

o sa iasa ei fii sigur

11,255

ce faini is zboara prin casa big_smile

11,256

am si eu o intrebare:
e normal ca femela sa nu manance deloc ?(e hranita doar de mascul ,si foarte des (se intampla acest lucru de vreo 2 sapt)

1 chow chow;3 perusi 
                          ->Alex<-

11,257

Buna...Am o problema la nasucul baiatului meu.
I-a aparut pa ceremon acest lucru...il are de ceva timp si am sperat sa i treaca, dar nu s-a intamplat acest lucru. Ce poate fi??

Adaugat: 13-03-2012 16:18

Fara sa vreau am trimis mesajul si nu am mai pus si acesta poza...

11,258

Ancas cred ca baietelul tau s-a zgariat la nasuc, nu are nimic grav.  :k:

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,259 (edited by Latifa 14-03-2012 15:48)

suana daca nu te superi pot sa te intreb ceva?
cum obisnuiesc perusul sa faca baitza? ca nu vrea i-am pus o caditia in cusca lui dar nici nu se atinge de ia  la fel face si cand e liber afara
imi dai un sfat?

11,260 (edited by anny1997 13-03-2012 18:05)

Iubirica mea  :heart:
In a 2-a si penultima poza se vede ca numai avem codita  :wis:

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,261

foarte frumoasa
al meu nu vrea deloc baitza

11,262 (edited by anny1997 13-03-2012 18:24)

Citeste articolul de pe site-ul Latifa : ,, Cum ne putem invata pasarea sa faca baie ? "  :k:

11,263

Te ajuta sa inveti a? :hihi: Ce scumpa e  :pup: sa-ti traiasca.
Si la a mea cea albastra se face nasucu maro. Asta inseamna ca e in calduri? Sau ca i se definsete ceromul?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,264

Da, imi ciuguleste toate caietele  smile iar partea cu ceromul... nu am nici o idee  big_smile I s-a schimbat intr-un timp atat de scurt ceromul in maro de la albastru cu alb  hmm

11,265

Anny, vrea sa-si puna pierce ? wink)

11,266

Daa, o capsa pe nasuc si una in ureche  smile

11,267

Asa si la ea.. De la alb cu albastru se schimba in maro big_smile Si asta de la o zi la alta

-Marina-

11,268

Pentru baitza poti pentru prima data sa pui apa intr-un castron ,inmoi mana si apoi stropesti incet,sa nu se sperie de miscare.La ai mei,iarna asa le fac baie,pentru ca nu e nevoie sa se ude ca si in sezonul cald.Daca ai un recipient cu fasaitoare,spala-l bine sa nu aibe urme de ce a fost inauntru si stropeste-l,tot asa incet,cu apa caldutza de la distanta.E bine sa fie mai cald in camera,dupa ce li se face baie iarna.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

11,269

Vlad, peruselul tau e inca foarte micut la 1 luna si jumatate de viata. Parerea mea e ca nu ar trebui sa insisti cu baita acum, cred ca ar fi bine sa-l mai lasi cel putin 2 saptamani pt ca este foarte plapand si se poate imbolnavi repede. Mai lasa-l putin sa mai creasca, se face si mai cald si apoi sa procedezi asa cum te-a invatat Suana, adica sa il stropesti tu usor cat sa nu se ude de tot. Cand va fi cald, deja se va fi invatat cu apa si se va scalda el singur cand va simti nevoia. Insa sa ai mare grija si vara, sa nu stea in curent si nici cu aerul conditionat. :perusi:  :malex:

Roro esti parte din sufletul meu!

11,270

dupa cum iti dai seama ca o femela are oua?

11,271

fetita mea face nasucul maro smile , il asteptam si pe baietel sa vedem el ce vrea albastru sau maro , dar vad ca la el se mai inchide la culoare

Adaugat: 14-03-2012 10:18

oare din cauza naparlirii tine fetita mea aripile mai lasate in jos ? trebuie sa ii creasca la fiecare aripa 2 cele mai mari pene , cam asa sta uneori (nu mereu) ca papagalul din imagine , numai ca nu e infoiata
Latifa , te rog sa imbini mesajele , scuze de dublu post  :rusine:

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

11,272

Perusa mea, Lora, se acomodeza incet incet si cu Rico si cu noi. Aseara l-am surprins pe el cand ii regurcita in cioc, sa speram ca v-a fi bine !

P.S1: Roby, in primul rand, ca sa faca oua FERTILE, ii trebuie un mascul si mai mult decat atat, trebuie sa fie si compatibili. Ouale apar dupa 18-20 zile.
P.S2: Anny, cand femeli i se schimba culoarea ceromului, din albastru cu alb in maro, inseamna ca e in calduri iar mascului v-a actiona imediat. Succes !!  :heart:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,273

mereana28 poza ce ai pus-o e cu baietelul meu cand era pitic :heart:  :heart:  :heart: el asa statea cand era somnoros si plictisit :perusi:  :perusi:
asa ii place sa stea e pozitia lui preferata hmm  hmm

11,274

cand am cumparat femela avea nasu galben si acu il are maro de ce?

11,275

robyman3 wrote:

cand am cumparat femela avea nasu galben si acu il are maro de ce?

pentru c? e in calduri. de asta il are maro. ai grij? s? nu abuzeze vreun mascul de ea big_smile

Adaugat: 14-03-2012 15:02

I-am banat pe cei 2 si am facut curat... :bang:  sad

Adaugat: 14-03-2012 15:53

Latifa wrote:

I-am banat pe cei 2 si am facut curat... :bang:  sad

mulţumim pentru eliminarea poluării ...  :floare: