Si noi va pupam Anamaria.Ce nazbatii a mai facut Poli?Ai vazut ca si ei au zile cand sunt mai galagiosi dar nu ne suparam pe ei. :heart: Apropos de telefon,la Alexi tare-i place.Se inclina,danseaza,isi deschide coada si i se inchid pupilele. :hihi:
Adaugat: 12-03-2012 20:40
vladutz98 wrote:hey suana cat ai dat pe frumoasa asta? cand ai cumparat-o
Sincer nu am nimic cu tine personal.Insa toate topicurile sunt pline de postarile tale.Cate o vorba aruncata peste tot.Stii e deranjant sa intri si sa vezi ca exista subiecte noi si cand te uiti nu vezi nimic....Ce intrebari pui peste tot,cat costa ala,ba alalalt,ba cat traieste un iepure....Si ,totusi ca sa-ti raspund,desi este asa de prost gust sa intrebi pe toata lumea cat le costa animalele,o am de 4 ani si am dat 15 milioane pe ea,pentru ca vorbeste.Dar a avea animale nu se reduce la cat costa,in fine...
Sa vorbesti asa de sus cu Latifa....simt miros de ban(sper cat mai repede) sau cu alte persoane pe care nici nu le cunosti si care au mult mai multa experientza si sunt mai mature ca tine, tzine de bun simt sa stii.Ai impresia ca toata lumea o sa-ti tot raspunda la bazaconiile si intrebarile puse????Te bagi in discutii la toate topicurile.Asta n-ar fi nimic,de asta e forum aici,dar deja exagerezi.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: