Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
sper ca merge
Adaugat: 08-03-2012 20:25
uite alta
asha mananca el de pe mana mea
deci ce ziceti? :perusi:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
sper ca merge
Adaugat: 08-03-2012 20:25
uite alta
asha mananca el de pe mana mea
deci ce ziceti? :perusi:
Vai Adi zici ca e caine
Vlad eu zic ca e mic mic puiul tau :heart: si un frumos
Foarte frumos, dar, Vlad incearca sa numai scrii trei mesaje unul dupa altul pentru ca risti avertismente si alte sanctiuni. Spune tot ce ai de spus intr-un singur post. Succes si sa va traiasca cioculetzele ! :heart:
Vai Adi
zici ca e caine
stiu:)) cineva m-a intrebat:
-L-ai invatat sa latre?
multumesc :floare: oare cat are?
Sa aiba ce? Perusul tau, Vlad, esti pui, destul de mic 1 luna maxim doua si imi pare a fi baiat, daca la asta te-ai referit. :perus:
Sa aiba ce? Perusul tau, Vlad, esti pui, destul de mic 1 luna maxim doua si imi pare a fi baiat, daca la asta te-ai referit. :perus:
doar atata?
eu am o colega si a spus ca are un perus de 2 luni jumate si spunea ca inca nu poate zbura bine :rusine:
a meu zboara putin si parca oboseste
Pentru ca e pui mic. Si sora mea are unul tot asa mic si zboara putin. Incape si in hranitoare
Adi dar ai caine? A auzit de la televizor? Sau l-ai invatat tu?
Al meu zboara de la 1 luna jumate, adica de cand l-am luat. Iar de atunci nu a avut nici-o problema cu zborul, acum cand naparleste ma astept sa aibe ceva probleme. :perus:
ma bucur ca este pui o sa se invete cu mine(sper)
cand o sa vina singur la mine singur o sa incep sa-l fac sa vorbeasca
multumesc :floare: oare cat are?
Vlad ai o scumpete de perusel mititel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos, ca frumos si destept sigur este! Si eu cred ca e un baietel cam de 1 luna si jumatate. Asa era si al meu cand l-am luat, avea negru mult pe cioc si dungulitele de pe cap erau pana la cerom ca si la al tau. :perusi: :malex:
Pai intocmai, acel "negru" de pe cioc arata cum ca ar fi pui. :perusi:
multumesc :k:
este taree energic
Vlad, iti spun si eu ce mi-a spus mie doamna (crescatoare de papagali) de la care am luat peruselul de 1 luna jumatate, cam asa cum este si al tau. M-a sfatuit ca pana implineste 3 luni sa nu-i dau deloc fructe si legume, pt ca e prea mic. A spus sa il hranesc doar cu mei Vitakraft meniu complet pentru pui. Zicea ca sistemul lor digestiv, fiind asa mici, nu e pregatit pentru alt gen de mancare si poate face diaree foarte repede de la orice fructa sau leguma. In afara de mei ii mai poti da si ceva vitamine, cateva zile pe luna. Dupa 3 luni e bine sa il inveti sa manance galbenus de ou fiert tare care e foarte hranitor si plin de vitamine si, usor-usor poti sa-i introduci fructe si legume in alimentatie, dar in cantitati moderate si niciodata amestecate. Sa nu ii pui nisip ca nu are nevoie, din contra ii poate face rau.
Pupam cioculetul mic. :perusi: :malex:
Vlad, iti spun si eu ce mi-a spus mie doamna (crescatoare de papagali) de la care am luat peruselul de 1 luna jumatate, cam asa cum este si al tau. M-a sfatuit ca pana implineste 3 luni sa nu-i dau deloc fructe si legume, pt ca e prea mic. A spus sa il hranesc doar cu mei Vitakraft meniu complet pentru pui. Zicea ca sistemul lor digestiv, fiind asa mici, nu e pregatit pentru alt gen de mancare si poate face diaree foarte repede de la orice fructa sau leguma. In afara de mei ii mai poti da si ceva vitamine, cateva zile pe luna. Dupa 3 luni e bine sa il inveti sa manance galbenus de ou fiert tare care e foarte hranitor si plin de vitamine si, usor-usor poti sa-i introduci fructe si legume in alimentatie, dar in cantitati moderate si niciodata amestecate. Sa nu ii pui nisip ca nu are nevoie, din contra ii poate face rau.
Pupam cioculetul mic. :perusi: :malex:
fructe si legume nu i-am dat nici ou fiert cei de la crescatorie mi-au dat un fel de mancare sunt seminte pentru puiii de perusi
sa-l fi vazut azi ce fericit era cand i-am inlocuit betele de plastic cu cele de lemn :perusi: :perusi: :perus:
rowena wrote:Vlad, iti spun si eu ce mi-a spus mie doamna (crescatoare de papagali) de la care am luat peruselul de 1 luna jumatate, cam asa cum este si al tau. M-a sfatuit ca pana implineste 3 luni sa nu-i dau deloc fructe si legume, pt ca e prea mic. A spus sa il hranesc doar cu mei Vitakraft meniu complet pentru pui. Zicea ca sistemul lor digestiv, fiind asa mici, nu e pregatit pentru alt gen de mancare si poate face diaree foarte repede de la orice fructa sau leguma. In afara de mei ii mai poti da si ceva vitamine, cateva zile pe luna. Dupa 3 luni e bine sa il inveti sa manance galbenus de ou fiert tare care e foarte hranitor si plin de vitamine si, usor-usor poti sa-i introduci fructe si legume in alimentatie, dar in cantitati moderate si niciodata amestecate. Sa nu ii pui nisip ca nu are nevoie, din contra ii poate face rau.
Pupam cioculetul mic. :perusi: :malex:fructe si legume nu i-am dat nici ou fiert cei de la crescatorie mi-au dat un fel de mancare sunt seminte pentru puiii de perusi
sa-l fi vazut azi ce fericit era cand i-am inlocuit betele de plastic cu cele de lemn :perusi: :perusi: :perus:
E bine daca te-au invatat cum sa il ingrijesti. Ma gandisem sa iti spun pt ca nu stiam de unde l-ai luat. Unii nu se obosesc sa iti dea sfaturi cum sa ii ingrijesti pt ca puisorilor sa le fie bine, vor doar sa-i vanda si apoi nu-i mai intereseaza. Ma bucur ca tu, din fericire, ai gasit oameni care chiar iubesc pasarile pe care le cresc.
Sa vezi cat de dulce si afectuos este si cat de mult ai sa-l iubesti! Sunt niste sufletele minunate! :perusi: :malex:
vladutz98 wrote:rowena wrote:Vlad, iti spun si eu ce mi-a spus mie doamna (crescatoare de papagali) de la care am luat peruselul de 1 luna jumatate, cam asa cum este si al tau. M-a sfatuit ca pana implineste 3 luni sa nu-i dau deloc fructe si legume, pt ca e prea mic. A spus sa il hranesc doar cu mei Vitakraft meniu complet pentru pui. Zicea ca sistemul lor digestiv, fiind asa mici, nu e pregatit pentru alt gen de mancare si poate face diaree foarte repede de la orice fructa sau leguma. In afara de mei ii mai poti da si ceva vitamine, cateva zile pe luna. Dupa 3 luni e bine sa il inveti sa manance galbenus de ou fiert tare care e foarte hranitor si plin de vitamine si, usor-usor poti sa-i introduci fructe si legume in alimentatie, dar in cantitati moderate si niciodata amestecate. Sa nu ii pui nisip ca nu are nevoie, din contra ii poate face rau.
Pupam cioculetul mic. :perusi: :malex:fructe si legume nu i-am dat nici ou fiert cei de la crescatorie mi-au dat un fel de mancare sunt seminte pentru puiii de perusi
sa-l fi vazut azi ce fericit era cand i-am inlocuit betele de plastic cu cele de lemn :perusi: :perusi: :perus:E bine daca te-au invatat cum sa il ingrijesti. Ma gandisem sa iti spun pt ca nu stiam de unde l-ai luat. Unii nu se obosesc sa iti dea sfaturi cum sa ii ingrijesti pt ca puisorilor sa le fie bine, vor doar sa-i vanda si apoi nu-i mai intereseaza. Ma bucur ca tu, din fericire, ai gasit oameni care chiar iubesc pasarile pe care le cresc.
Sa vezi cat de dulce si afectuos este si cat de mult ai sa-l iubesti! Sunt niste sufletele minunate! :perusi: :malex:
in spre surprinderea mea cand am fost sa cumpar mi-u cerut nr de telefon si mi-au dat emailu lor iar o data la 2 zile tot ma intreaba desprea perus si neclaritati pe care le am
sunt niste oamneni minunati :perusi:
de la ei am aflat sa schimb betele si sa pun din lemn :perusi:
Rar gasesti oameni ca ei, oameni cu suflet. :perus:
Rar gasesti oameni ca ei, oameni cu suflet. :perus:
asha ar trebuii sa fie toti oamnenii
DIA mea a facut oute.. :ironic: i-a placut cavalerul..asa ca slabe sanse sa o vad inapoi acasa.. :wow: dar ma bucur ca si- a intemeiat o familie... :ok:
Un prieten are o colivie mai veche si acum vrea sa isi ia un perus,dar colivia are o gaura unde a fost cuibul.Cu ce poate acoperi acea gaura? :perus:
sarma, placa lemn, metal ... plastic.. orice... doar sa ai inventivitate si grija
pun si eu cateva poze cu micutzul meu :perusi:
Adaugat: 10-03-2012 11:33
frumosul meu mic :perus: :hug:
Adaugat: 10-03-2012 11:41
scuzati claritatea
de ce perusica mea uneori parca tremura , nu imi pot da seama din ce cauza , de la frig nu cred sa fie ,c a uneori sta cu aripile departate de corp si daca pun mana pe ea tremura , acum nu imi pot da seama daca o face doar in prezenta mea , sau mereu , si in alta ordine de idei daca i-ar fi frica de ce nu ar fugi? Daca pun mana peste ea , tremura umpic si apoi se opreste , si uneori misca doar aripile foarte rapid asa de cateva ori la rand , asa face aproape de cand o stiu , inainte nu i-am luat seama ca nu am considerat o problema , dar stiu si eu ... e ca un vibrat asa , v-ati lovot vreodata de o asemenea situatie?
Ps: nu sta zgribulita in pene , e foarte activa si canta toata dimineata
Mereana, nu cred ca e nimic in neregula am observat si la perusica mea ca ii tremura aripioarele cand o ating
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus