Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:sanatate:
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica) 6 porumbei voiajori
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:sanatate:
este frumoasa dar nu are jucarii?sau nu vad eu? :perusi:
am o oglinda si un leagan :perusi: ..atat celelalte jucari sunt facute praf...lea ros pana lea rupt :k:
la ai mei le-am facut reamenajari prin colivie... bineinteles ca i-am dat afara .. si m-am chinuit jumatate de ora pana i-am bagat la loc... prin ..... cuib )) am deschis capacul la cuib si au nimerit acolo din greseala.. si .. am pus capacul
) dar alta e problema
)) nici nu mai stau in colivie acum ... stau doar in cuib ... si nici ca ar vrea sa iasa :-S sa nu le placa oare noul look ?:| :elefant:
Eu cred ca nu sunt obisnuiti cu noile amenajari. Asa si ai mei au stat mult pana au intrat dupa ce le-am pus noile crengute.. Parerea mea e ca sunt doar putin speriati.
frumos :perus:
Ce haiosi sunt acolo in cuib
eu cred ca ei se gandesc hai sa facem prostii ca nu ne vad:))
foarte frumosi! :pup:
la ai mei le-am facut reamenajari prin colivie... bineinteles ca i-am dat afara .. si m-am chinuit jumatate de ora pana i-am bagat la loc... prin ..... cuib
)) am deschis capacul la cuib si au nimerit acolo din greseala.. si .. am pus capacul
) dar alta e problema
)) nici nu mai stau in colivie acum ... stau doar in cuib ... si nici ca ar vrea sa iasa :-S sa nu le placa oare noul look ?:| :elefant:
au iesit pana la urma si s-au apucat de ros la crengi )))
coco cand ai pun crengute in loc de bara le roade pe toate si dupa sta si se uita la ele ca nu mai le poate roade :hihi: :dans: :iubareti: :perusi:
la roade de coaja nu? :bravo:
da..
la faci baie?
Salut, nu am mai postat de mult, dar v-am urmarit indeaproape. Nu sunt sigur de ce se intampla, perusului meu ii cad fulgii iar penele "lungi" care il ajuta la zbor ( cele de pe aripa), si coada se innegresc si sunt "deteriorate". In plus, este dezordonat din punct de vedere al penajului. Naparleste? Daca nu, sa imi spuna cineva concret ce are.
Multumesc ! :succes:
Salut, nu am mai postat de mult, dar v-am urmarit indeaproape. Nu sunt sigur de ce se intampla, perusului meu ii cad fulgii iar penele "lungi" care il ajuta la zbor ( cele de pe aripa), si coada se innegresc si sunt "deteriorate". In plus, este dezordonat din punct de vedere al penajului. Naparleste? Daca nu, sa imi spuna cineva concret ce are.
Multumesc ! :succes:
stay calm și ”găinile” mele năpârlesc. e normal în perioada asta.
dă-le vitamine pentru penaj
Am mai avut pasari care au naparlit, dar niciuna nu mi-a facut ca acum . Si ca vitamine, ce recomandati?
vezi 3 pagini in urma. am recomandat eu niste vitamine pe care le-am folosit cu succes
De ce oare ai mei dau asa din cioc parca ar mesteca ceva? Si se aude si un zgomot parca ar crapa seminte desi nu au nimic in cioc.
scrsneste din cioc... nu e nimic. asa fac e toti... si e un gest ca sunt multumiti de ceva.. satisfactie...
aaaa ok. M-am speriat ca stateau amandoi unul langa altu si faceau asa
offff Ce sa fac? Acuma m-am intors de la scoala si am vazut ca papagalul meu vomita!! ce sa-i fac???!!!?!? :sol: :sol: :sol:
poate regurciteaza??hraneste vreo jucarie?
poate regurciteaza??hraneste vreo jucarie?
Nu vai sta singur pe draperie, da din cap sta cu ciocul deschis si se chinuie sa dea afara:| (
Adaugat: 06-03-2012 12:27
dana1 wrote:poate regurciteaza??hraneste vreo jucarie?
Nu vai sta singur pe draperie, da din cap sta cu ciocul deschis si se chinuie sa dea afara:|
(
Sta si cam infoiat cu ochii inchisi:|
Adaugat: 06-03-2012 12:28
Mi-e frica sa nu-l pierd:(( e cem mai detept dintre toti pe care i-am avut si ii am :cry: :cry: cine ma mai ciupeste pe mine de ureche:((
a ciupit vreo floare din camera ?? da-i un strop de iaurt sau putin ceai de menta
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus