11,126

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

:sanatate:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Cocutza nu te voi uita niciodata!!!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

11,127

este frumoasa dar nu are jucarii?sau nu vad eu? :perusi:

11,128

am o oglinda si un leagan :perusi: ..atat celelalte jucari sunt facute praf...lea ros pana lea rupt  :k:

Cu cat incep sa cunosc oamenii mai bine.... cu atat incep sa iubesc mai mult animalele!
Animalele mele: un :perus: (coco) o cinteza(Coco) 3 cateluse(jesy riky si flacarica)  6 porumbei voiajori

11,129

la ai mei le-am facut reamenajari prin colivie... bineinteles ca i-am dat afara .. si m-am chinuit jumatate de ora pana i-am bagat la loc... prin ..... cuib smile)) am deschis capacul la cuib si au nimerit acolo din greseala.. si .. am pus capacul wink) dar alta e problema smile)) nici nu mai stau in colivie acum ... stau doar in cuib ... si nici ca ar vrea sa iasa :-S sa nu le placa oare noul look ?:| :elefant:

11,130

Eu cred ca nu sunt obisnuiti cu noile amenajari. Asa si ai mei au stat mult pana au intrat dupa ce le-am pus noile crengute.. Parerea mea e ca sunt doar putin speriati.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

11,131

frumos :perus:

11,132

Ce haiosi sunt acolo in cuib smile

,,Libertatea nu înseamna nimic pentru o pasare care nu a-nvatat sa zboare.''

My pets: un perus Daisy-Roco, un caine Pechinez - Tichi si o pisicuta Biju (prescurtare de la bijuterie) ^^ :heart: si cativa pestisori fff colorati :heart: :heart: :heart: (blondu, dolly, poput, neon, blurel si aurora)

11,133

eu cred ca ei se gandesc hai sa facem prostii ca nu ne vad:))

11,134

foarte frumosi! :pup:

aleku wrote:

la ai mei le-am facut reamenajari prin colivie... bineinteles ca i-am dat afara .. si m-am chinuit jumatate de ora pana i-am bagat la loc... prin ..... cuib smile)) am deschis capacul la cuib si au nimerit acolo din greseala.. si .. am pus capacul wink) dar alta e problema smile)) nici nu mai stau in colivie acum ... stau doar in cuib ... si nici ca ar vrea sa iasa :-S sa nu le placa oare noul look ?:| :elefant:

11,135

au iesit pana la urma si s-au apucat de ros la crengi smile)))

11,136

coco cand ai pun crengute in loc de bara le roade pe toate si dupa sta  si se uita la ele ca nu mai le poate roade smile  :hihi:  :dans:  :iubareti:  :perusi:

11,137

la roade de coaja nu? :bravo:

11,138

da.. big_smile

11,139

la faci baie?

11,140

Salut, nu am mai postat de mult, dar v-am urmarit indeaproape. Nu sunt sigur de ce se intampla, perusului meu ii cad fulgii iar penele "lungi" care il ajuta la zbor ( cele de pe aripa), si coada se innegresc si sunt "deteriorate". In plus, este dezordonat din punct de vedere al penajului. Naparleste? Daca nu, sa imi spuna cineva concret ce are.

Multumesc !  :succes:

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,141

dany01 wrote:

Salut, nu am mai postat de mult, dar v-am urmarit indeaproape. Nu sunt sigur de ce se intampla, perusului meu ii cad fulgii iar penele "lungi" care il ajuta la zbor ( cele de pe aripa), si coada se innegresc si sunt "deteriorate". In plus, este dezordonat din punct de vedere al penajului. Naparleste? Daca nu, sa imi spuna cineva concret ce are.

Multumesc !  :succes:

stay calm big_smile și ”găinile” mele năpârlesc. e normal în perioada asta.
dă-le vitamine pentru penaj

11,142

Am mai avut pasari care au naparlit, dar niciuna nu mi-a facut ca acum  smile . Si ca vitamine, ce recomandati?

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

11,143

vezi 3 pagini in urma. am recomandat eu niste vitamine pe care le-am folosit cu succes

11,144

De ce oare ai mei dau asa din cioc parca ar mesteca ceva? Si se aude si un zgomot parca ar crapa seminte desi nu au nimic in cioc. sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

11,145

scrsneste din cioc... nu e nimic. asa fac e toti... si e un gest ca sunt multumiti de ceva.. satisfactie...

11,146

aaaa big_smile ok. M-am speriat ca stateau amandoi unul langa altu si faceau asa  smile

-Marina-

11,147

offff Ce sa fac? Acuma m-am intors de la scoala si am vazut ca papagalul meu vomita!! ce sa-i fac???!!!?!? :sol:  :sol:  :sol:

11,148

poate regurciteaza??hraneste vreo jucarie?

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

11,149

dana1 wrote:

Nu vai sta singur pe draperie, da din cap sta cu ciocul deschis si se chinuie sa dea afara:| sad(

Adaugat: 06-03-2012 12:27

valibv wrote:
dana1 wrote:

Nu vai sta singur pe draperie, da din cap sta cu ciocul deschis si se chinuie sa dea afara:| sad(

Sta si cam infoiat cu ochii inchisi:|

Adaugat: 06-03-2012 12:28

Mi-e frica sa nu-l pierd:(( e cem mai detept dintre toti pe care i-am avut si ii am  :cry:  :cry: cine ma mai ciupeste pe mine de ureche:((

11,150

a ciupit vreo floare din camera ?? da-i un strop de iaurt sau putin ceai de menta

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare: