Buna tuturor si pupici dulci de la Coco, o minunatie de sufletel! Dar va las sa va convingeti singuri.
Coco este la noi in familie din August anul trecut. Acum are in jur de 10 luni si este foarte cumintica! In primele saptamani era tare sperioasa, tremura si tresarea la fiecare miscare pe care noi o faceam, abia daca scotea vreun sunet la cateva zile... iata ca acum cu multa rabdare si dragoste (si muuuult timp momind-o cu mancare si fructe - ca sa o atragem plescaiam atat eu cat si sotul ca niste porcusori) am reusit sa o "ademenim". Abia asteapta sa auda fasaitul unui ambalaj sau sa vada vreo farfurie cu mancare si isi face imediat simtita prezenta. Este foarte pupacioasa, cat suntem acasa este mai tot timpul cocotata pe noi, insa inca ii este frica de maini, in sensul ca nu ne lasa inca sa o mangaiem. Insa progresam si la acest capitol, trisam atunci cand ne jucam si uite asa mangaiem putin puiutul care bineinteles ca protesteaza caraind putin atunci cand intindem coarda.
Pentru toti cei care inca nu ati reusit sa va imblanziti micutii, nu disperati! Vor veni cu siguranta la voi. Sunt exagerat de curiosi si pofticiosi! Micuta noastra (care banuim ca ar fi baietel, dar asa ne-am obisnuit sa-i spunem) este tot timul libera, nu are aripile taiate si isi face de cap toata ziulica. Mai face si ceva prostioare cum ar fi rosul perdelelor si imprastiatul semintelor si "cadourilor" prin toata casa, insa in rest pot spune ca suntem norocosi: inca nu roade mobila, nici covoarele...insa mai are timp
.
Adaugat: 25-02-2012 23:53
poze cu Coco la locul de joaca si savurand suc de kiwi direct din pahar; ma rog...pozele au fost facute dupa ospat
Adaugat: 26-02-2012 00:33
cand stapanul nu-i acasa...papagalul zbarrr pe masa !
si inca doua poze: prima la mami pe umar si a doua cocotandu-se pe tati, doar -doar o sa primeasca ceva bun!