Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
ramona12 wrote:@suana: si eu zic ca e o Cocutza
, as putea risca sa bag un deget in foc
, binenteles ca este o parere ( nu un test ).
Salutari.
Otisalut oti.am si eu o intrebare.poti sa vezi daca Paco al meu e fata sau baiat.ca vreau sa cumpar pereche . multumesc mult astept un raspuns
Salutari, raspunsul meu este identic cu cel de mai sus   , se vede ca este o pasare tanar(a), foarte frumoas(a), dupa forma capului as spune cu o siguranta de 98 % ca este o fetita frumoasa, ma bucur ca doresti sa ii cumperi  :malex:  .
 , se vede ca este o pasare tanar(a), foarte frumoas(a), dupa forma capului as spune cu o siguranta de 98 % ca este o fetita frumoasa, ma bucur ca doresti sa ii cumperi  :malex:  .
Perioada noua de pui de M A incepe prin luna aprilie pana prin septembrie, atunci gasesti mai multi marele alex la vanzatori si ai de unde alege, incearca sa iei cea mai mare pasare care o au, masculi au in general capul putin mai masculin  si ciocul putin mai mare, daca nu ai de unde alege e greu sa gasesti mascul pentru ca in general masculi sunt mai cautati, iar multi vanzatori va spun ( din pacate ) cea ce doriti sa auziti, Nu adevarul. ( am vazut micul alex vandut ca fiind marele, nu ma mai mira nimic la multi din vanzatori nostri ).
 si ciocul putin mai mare, daca nu ai de unde alege e greu sa gasesti mascul pentru ca in general masculi sunt mai cautati, iar multi vanzatori va spun ( din pacate ) cea ce doriti sa auziti, Nu adevarul. ( am vazut micul alex vandut ca fiind marele, nu ma mai mira nimic la multi din vanzatori nostri ).
Salutati & succes.
Oti

,va pup suana te rog sa nu ma uiti cu dim colivie te pup
 ,va pup suana te rog sa nu ma uiti cu dim colivie te pup

tin sa va anunt ca incet incet polii incepe sa avanseze ,adica ma joc cu el ,il gadil pe piept ,dar mai avem un pic pana sa stam si la mangaiat, in rest cred ca este ok adica intram in colivie cu ajutorul meu il tin pe mana si il bag in colivie, am inceput sa rupem mai bine cuvintelele, ne pupacim , baita facem doar stropit si la ghiuveta ,dar la distanta de jetul de apa,cred ca sunt destule avand in vedere ca il am de 11 luni si copilul meu are 1 an nu?va pupik si sanatate multa  :sanatate:  :sanatate:  :pup:
 tin sa va anunt ca incet incet polii incepe sa avanseze ,adica ma joc cu el ,il gadil pe piept ,dar mai avem un pic pana sa stam si la mangaiat, in rest cred ca este ok adica intram in colivie cu ajutorul meu il tin pe mana si il bag in colivie, am inceput sa rupem mai bine cuvintelele, ne pupacim , baita facem doar stropit si la ghiuveta ,dar la distanta de jetul de apa,cred ca sunt destule avand in vedere ca il am de 11 luni si copilul meu are 1 an nu?va pupik si sanatate multa  :sanatate:  :sanatate:  :pup:
 cred eu.Dar va spun ca imi venea sa il pupacesc cand ii zisai treci la colivie si el una doua pe ea,apoi imediat pe mana nu mai zisa nimic  :cry: ,ai vostrii ce mai fac sunt bine?suana ce mai face ALEXII? :sanatate:  :pup:
 cred eu.Dar va spun ca imi venea sa il pupacesc cand ii zisai treci la colivie si el una doua pe ea,apoi imediat pe mana nu mai zisa nimic  :cry: ,ai vostrii ce mai fac sunt bine?suana ce mai face ALEXII? :sanatate:  :pup: